Οκ. Πάω.John Dear έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:03Εμ που αλλού να πας ρε ίδρυμα; Άνοιξε καμιά μπύρα και δες τηλεόραση γιατί μιλάμε σοβαρά εδώ. Έλα πολύ έκατσες.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56Ενας από το χωριό, δεν τον ξέρεις.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:51
Ποιος σε γαμεί ρε μπάζο και νομίζεις ποντάρω στο να υπολογίσεις την άποψή μου;
Ακόμα εδώ είσαι;
Ακόμα εδώ είμαι, ήμουν και θα είμαι. Εσύ από την άλλη μπορείς να πηγαίνεις, να μην σε κρατάμε Μπαμπι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
εμαθες και το συρε, καμμενο.
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σταματήστε να μιλάτε για πονεμένα κωλαράκια και μετά παίξτε το φρέσκα απελευθερωμένα λουλουδάκια, χαρούλες μου.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:59Σε ποιον ρε; Αφού θα είναι τελευταίος ζωντανός.Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56 απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμα
Για πες εσύ τώρα. Τσούζει το κωλαράκι που υπολογίζονται σαν άνθρωποι από το κράτος οι πούστηδες; Τσούζει μωρή βλαχούλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από όσα γνωρίζουμε, οι πελάτες δεν προέβησαν σε επίσημη καταγγελία.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:02 Eπ' ευκαιρία, ξέρει κάποιος αν έκλεισε το κράτος το μαγαζί ή αν έπεσε κάποιο χοντρό πρόστιμο;
Ο ιδιοκτήτης πάντως αφού διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε ρατσιστική αντιμετώπιση φέρεται να είπε:
Δηλαδή, δεν έφταιγε που ήταν ...αντικανονικό το ζευγάρι, αλλά που παρεκτράπησε."Την παρατήρηση που έκανα στα παιδιά την είχα κάνει και σε κανονικό ζευγάρι, σε ετερόφυλο ζευγάρι όταν είχε παρεκτραπεί. "
Μαλάκα μου τη ευφράδεια!
- Sid Vicious
Μου ακούγεται πιο ωραία από το τράβα που ακούγεται προστακτικό. Το σύρε εμπεριέχει μια ζεστή, αγαπησιαρικη προτροπή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εϊναι ποιητικό. Λέμε για πόνο στην καρδιά, την ψυχή. Δεν συγκινείσαι με τα κωλαράκια; Γιατί;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:07Σταματήστε να μιλάτε για πονεμένα κωλαράκια και μετά παίξτε το φρέσκα απελευθερωμένα λουλουδάκια, χαρούλες μου.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:59Σε ποιον ρε; Αφού θα είναι τελευταίος ζωντανός.Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56 απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμα
Για πες εσύ τώρα. Τσούζει το κωλαράκι που υπολογίζονται σαν άνθρωποι από το κράτος οι πούστηδες; Τσούζει μωρή βλαχούλα;![]()
αποσύρσου επρεπε να πεις, αλλα δεν εχεις τρόπους, κάηκαν μαλλονNaida έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:08 Μου ακούγεται πιο ωραία από το τράβα που ακούγεται προστακτικό. Το σύρε εμπεριέχει μια ζεστή, αγαπησιαρικη προτροπή.
Όχι, όχι το αποσύρσου είναι πολύ ψυχρό και τυπικό. Το σύρε είναι η κατάλληλη λέξη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
John Dear έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:10Εϊναι ποιητικό. Λέμε για πόνο στην καρδιά, την ψυχή. Δεν συγκινείσαι με τα κωλαράκια; Γιατί;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:07Σταματήστε να μιλάτε για πονεμένα κωλαράκια και μετά παίξτε το φρέσκα απελευθερωμένα λουλουδάκια, χαρούλες μου.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:59
Σε ποιον ρε; Αφού θα είναι τελευταίος ζωντανός.
Για πες εσύ τώρα. Τσούζει το κωλαράκι που υπολογίζονται σαν άνθρωποι από το κράτος οι πούστηδες; Τσούζει μωρή βλαχούλα;![]()
Εγω φευγω εξω, ο τυπος ειναι ετοιμος να μας βαλει φωτο το κωλαρακι του
Abandon thread
Να προσέχεις μην σου ρίξουν τίποτα στο ποτό.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:12![]()
Εγω φευγω εξω, ο τυπος ειναι ετοιμος να μας βαλει φωτο το κωλαρακι του![]()
Abandon thread
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα έβγαζα ένα κωλαράκι αλλά ξέρεις ποιας; Θες να σου πω;Sid Vicious έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:12![]()
Εγω φευγω εξω, ο τυπος ειναι ετοιμος να μας βαλει φωτο το κωλαρακι του![]()
Abandon thread
καλο ειναι το συρε και εχει και συναισθημα πραγματι, αλλα μπερδευεις τους ρόλους.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:11 Όχι, όχι το αποσύρσου είναι πολύ ψυχρό και τυπικό. Το σύρε είναι η κατάλληλη λέξη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις