όχι Μητοτάκη. Οι Θεσσαλονικείς τον 2019 γνώριζαν οτι τον Απρίλιο του 2023 το Μετρό θα είναι έτοιμο. Μετά μας είπες οτι θα είναι έτοιμο τέλος του 2023. Και τώρα άρχισες να λες για αρχές του 2024.
Ψύχραιμοι και αντικειμενικοί παρατηρητές, εκτιμούν ότι η Βασική Γραμμή θα λειτουργήσει εντός του 2024, ενδεχομένως μαζί με την Επέκταση Καλαμαριάς, δηλαδή στα μέσα του καλοκαιριού ή και λίγο αργότερα.
Ψύχραιμοι και αντικειμενικοί παρατηρητές, εκτιμούν ότι η Βασική Γραμμή θα λειτουργήσει εντός του 2024, ενδεχομένως μαζί με την Επέκταση Καλαμαριάς, δηλαδή στα μέσα του καλοκαιριού ή και λίγο αργότερα.
Μάλλον θα δοθεί στη λειτουργία με το που αρχίσει κάποιο άλλο μεγάλο έργο, ίσως η επέκταση του Περιφερειακού ή το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μαζί με τις επεκτάσεις της βασικής γραμμής, εξασφαλίσαμε το σανό μας για τα επόμενα πενήντα χρόνια.
Ολο το νήμα είναι καταγραφή ενός μόνο μέρους του χοντρού δουλεματος που πέφτει εδώ και δεκαετίες...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
όχι Μητοτάκη. Οι Θεσσαλονικείς τον 2019 γνώριζαν οτι τον Απρίλιο του 2023 το Μετρό θα είναι έτοιμο. Μετά μας είπες οτι θα είναι έτοιμο τέλος του 2023. Και τώρα άρχισες να λες για αρχές του 2024.
Δεν τρέχει κάτι. Ο ΜΗΨΚ (μέσος ηλίθιος ψηφοφόρος κρυφακουλη) όπως η γαλη, περιμένει ήδη στις πλατφόρμες. Λογικά για να πανηγυρίσει την ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση των Πρεσπών.
Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:00
Πολυ δουλεμα το μετρο της θεσσαλονικης. Μια πολη τοσο σημαντικη και μεγαλη και δε μπορουν να της κανουν ενα μετρο; ελληνικα ξεφτιλικια
φταίνε και οι κάτοικοι. Δεν έχω δει καμιά διαμαρτυρία για το θέμα.
Πολυ δουλεμα το μετρο της θεσσαλονικης. Μια πολη τοσο σημαντικη και μεγαλη και δε μπορουν να της κανουν ενα μετρο; ελληνικα ξεφτιλικια
Σαν τι να κάνουμε δηλαδή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Για τις Πρέσπες γιατί έγιναν συλλαλητήρια και όχι για το ΜΕΤΡΟ;
Θύμισέ μου το αποτέλεσμα των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θύμισέ μου το αποτέλεσμα των συλλαλητηρίων για τις Πρέσπες.
Τουλάχιστο εκεί ο κόσμος εκδήλωσε τη δυσφορία του για ένα συγκεκριμένο θέμα. Το ΜΕΤΡΟ είναι κάτι που μάλλον δεν πολυενδιαφέρει για αυτό δεν διαμαρτύρεται κανείς.
Έχουν γίνει εκατοντάδες διαμαρτυρίες ανά τα χρόνια. Αλλά είναι και δυσκολότερο θέμα γιατί δεν είναι κάτι με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, είναι έργο "υπό κατασκευή". Η απάντηση πάντα είναι ότι τα έργα προχωράνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,