!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
εντωμεταξυ ρε καμμενα, και οι δυο μου απαντησατε στον πληθυντικό, σαν την γαλη .
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19γλειφτής της εποχής εισαι εσύ σε αυτη την φαση νομιζω, οι αλλοι που κυνηγας ειναι γλείφτες της προηγουμενης εποχής.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:13 Το θέμα δεν είναι μονοδιάστατο. Οι απόψεις και οι συμπεριφορές σας μπορεί να είναι μονοδάστατες, αλλά όχι το θέμα. Και κάτι άλλο. Πότε θα καταλάβετε ότι είστε γλείφτες της εποχής σας ρε; Γλείφτες των ηθικών που σας επιβάλλονται από τις εκάστοτε εποχές σας.
και δεν μοιαζει να το καταλαβαινεις οτι θεμα δεν ενα μονοδιαστατο νομίζω.
Ρε μπουζούκι, δεν περίμενα την "νέα τάξη" για να είμαι κόντρα στο κατεστημένο. Οι σύγχρονοι γλείφτες απλά στηρίζουν δικαιώματα γιατί το προωθεί η εποχή τους. Ένα βήμα παραπάνω δεν το πάνε. Τι μοιάζει και τι δεν μοιάζει το τι καταλαβαίνω γάμησέ μας τώρα. Ούτε που κατάλαβες την αναφορά μου και το κράξιμο μου στην άποψη ότι οι παλιές γενιές ήταν οι κακές και ότι είναι θέμα γενιάς το τι κάνεις την κοινωνία.
Ναι και άμα έκραξες εσύ, ανατρίχιασαμε.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:27enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19γλειφτής της εποχής εισαι εσύ σε αυτη την φαση νομιζω, οι αλλοι που κυνηγας ειναι γλείφτες της προηγουμενης εποχής.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:13 Το θέμα δεν είναι μονοδιάστατο. Οι απόψεις και οι συμπεριφορές σας μπορεί να είναι μονοδάστατες, αλλά όχι το θέμα. Και κάτι άλλο. Πότε θα καταλάβετε ότι είστε γλείφτες της εποχής σας ρε; Γλείφτες των ηθικών που σας επιβάλλονται από τις εκάστοτε εποχές σας.
Ρε μπουζούκι, δεν περίμενα την "νέα τάξη" για να είμαι κόντρα στο κατεστημένο. Οι σύγχρονοι γλείφτες απλά στηρίζουν δικαιώματα γιατί το προωθεί η εποχή τους. Ένα βήμα παραπάνω δεν το πάνε. Τι μοιάζει και τι δεν μοιάζει το τι καταλαβαίνω γάμησέ μας τώρα. Ούτε που κατάλαβες την αναφορά μου και το κράξιμο μου στην άποψη ότι οι παλιές γενιές ήταν οι κακές και ότι είναι θέμα γενιάς το τι κάνεις την κοινωνία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:28Ναι και άμα έκραξες εσύ, ανατρίχιασαμε.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:27enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19
γλειφτής της εποχής εισαι εσύ σε αυτη την φαση νομιζω, οι αλλοι που κυνηγας ειναι γλείφτες της προηγουμενης εποχής.
Άντε ρε χταπόδι.
Ρε καμμένο Χριστουγεννιατικο λαμπάκι,πληθυντικό χρησιμοποίησε και στον ανταπέδωσα.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:24 εντωμεταξυ ρε καμμενα, και οι δυο μου απαντησατε στον πληθυντικό, σαν την γαλη .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άη ρε χαμένε παραπέρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ γαλη απο τα λιντλNaida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:29 Ρε καμμένο Χριστουγεννιατικο λαμπάκι,πληθυντικό χρησιμοποίησε και στον ανταπέδωσα.
Ταβέρνα αφορά το νήμα.
Εσύ σκας για την αλήθεια των γεγονότων ή φρικάρεις με το φάσωμα μπροστά σε "αθώους οικογενειάρχες", Αλήθεια όμως.enaon έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19γλειφτής της εποχής εισαι εσύ σε αυτη την φαση νομιζω, οι αλλοι που κυνηγας ειναι γλείφτες της προηγουμενης εποχής.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:13 Το θέμα δεν είναι μονοδιάστατο. Οι απόψεις και οι συμπεριφορές σας μπορεί να είναι μονοδάστατες, αλλά όχι το θέμα. Και κάτι άλλο. Πότε θα καταλάβετε ότι είστε γλείφτες της εποχής σας ρε; Γλείφτες των ηθικών που σας επιβάλλονται από τις εκάστοτε εποχές σας.
Ε πως δεν ασχολήθηκες; 2-3 φορές αναφέρθηκες σε αυτό που έγραψα περί γενιών. Το επεσήμανες κιόλας που δεν σχολιάστηκε η ένσταση σου. Χαζοειδήμων. Άη παραπερουλια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-