Επίσης κατάργησε και νοσοκομεία σχολεία και γενικά την κοινωνία.Parrot έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:21 Κάντε με ρε υπουργό παιδείας να καταργήσω τα πανεπιστήμια μέσα σε μια ώρα..!!![]()
Επιστροφή στις πρωτόγονες σπηλιές του φιλελευθερισμού.
Επίσης κατάργησε και νοσοκομεία σχολεία και γενικά την κοινωνία.Parrot έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:21 Κάντε με ρε υπουργό παιδείας να καταργήσω τα πανεπιστήμια μέσα σε μια ώρα..!!![]()
Μπορούμε και χωρίς πανεπιστήμια, δεν θα πάθουμε τίποτα..
Όπως μπορούμε χωρίς νοσοκομεια. Να σκάβουμε τάφους για τους άρρωστους - μελλοθάνατους ξέρουμε.
Σορρυ αγαπητε φιλε αλλα εγω θυμαμαι εναν Γκαργκανα υπουργο οικονομικων του ΜΠΑΤΣΟΚ επι Σημιτη.
Αυτη κατα την γνωμη μου θα ειναι μια ολεθρια επιλογη για τον Μπαρουφακη που θα μπορουσε να τον θεσει εκτοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:11 παλι θα πατώσουν. μόνο η εκλογική συνεργασία με το μερα25 έχει κάποια λογική σε αυτό το πλαίσιο.
Πρόεδρος της ΤτΕ ήταν. Οι δύο Γκαργκάνες είναι συγγενείς, ή αδέρφια ή πρώτα ξαδέρφια δε μπορώ να θυμηθώ. Ο Ανταρσυάςplouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:57Σορρυ αγαπητε φιλε αλλα εγω θυμαμαι εναν Γκαργκανα υπουργο οικονομικων του ΜΠΑΤΣΟΚ επι Σημιτη.![]()
Για αυτό θα μείνουν μια ζωή στο 0,7%Beria έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:1435% των συνέδρων ψήφισαν υπέρ εκλογικής συνεργασίας με κόμματα της κεντροαριστεράς όπως το ΜΕΡΑ25 και η ΛΑΕ δηλαδή;
Κουράστηκε κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Για το αρδακι τον Χατζηνικολαου ειναι γνωστο οτι χαϊδευε τα αυτακια των Κενταυρων και των Ρεηντζερς που ητανΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:00Πρόεδρος της ΤτΕ ήταν. Οι δύο Γκαργκάνες είναι συγγενείς, ή αδέρφια ή πρώτα ξαδέρφια δε μπορώ να θυμηθώ. Ο Ανταρσυάςplouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:57Σορρυ αγαπητε φιλε αλλα εγω θυμαμαι εναν Γκαργκανα υπουργο οικονομικων του ΜΠΑΤΣΟΚ επι Σημιτη.![]()
είναι και διακεκριμένος βιολόγος αν δεν απατώμαι. Το κλου της ιστορίας είναι πως αμφότεροι είναι πρώτα ξαδέρφια του Νίκου
Χατζηνικολάου(ναι του γνωστού) καθώς και του μητροπολίτη Μεσογαίας που ονομάζεται και αυτός Χατζηνικολάου. Και όλοι
αυτοί είναι γόνοι μίας οικογένειας βιομηχάνων που είχε μύλους.
Ο Χατζηνικολάου ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ο Βορίδης ήταν στην ΕΠΕΝ. Εξ'όσων γνωρίζω δεν υπήρχε οργανωτική σχέση μεταξύ των μεν και τωνplouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:06Για το αρδακι τον Χατζηνικολαου ειναι γνωστο οτι χαϊδευε τα αυτακια των Κενταυρων και των Ρεηντζερς που ητανΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:00Πρόεδρος της ΤτΕ ήταν. Οι δύο Γκαργκάνες είναι συγγενείς, ή αδέρφια ή πρώτα ξαδέρφια δε μπορώ να θυμηθώ. Ο Ανταρσυάςplouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:57
Σορρυ αγαπητε φιλε αλλα εγω θυμαμαι εναν Γκαργκανα υπουργο οικονομικων του ΜΠΑΤΣΟΚ επι Σημιτη.![]()
είναι και διακεκριμένος βιολόγος αν δεν απατώμαι. Το κλου της ιστορίας είναι πως αμφότεροι είναι πρώτα ξαδέρφια του Νίκου
Χατζηνικολάου(ναι του γνωστού) καθώς και του μητροπολίτη Μεσογαίας που ονομάζεται και αυτός Χατζηνικολάου. Και όλοι
ακροδεξιος βραχιονας της νουδουλας και αν δε με απατα η μνημη μου ειχε περασει απο κει και ο Βοθριδης αλλα αυτος
ηταν και βολευτης στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφυρερ.
Αν γνωριζεις καλυτερα θα μπορουσες να πεις κατι σχετικο.
ΣωστοςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:14Ο Χατζηνικολάου ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ο Βορίδης ήταν στην ΕΠΕΝ. Εξ'όσων γνωρίζω δεν υπήρχε οργανωτική σχέση μεταξύ των μεν και τωνplouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:06Για το αρδακι τον Χατζηνικολαου ειναι γνωστο οτι χαϊδευε τα αυτακια των Κενταυρων και των Ρεηντζερς που ητανΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:00
Πρόεδρος της ΤτΕ ήταν. Οι δύο Γκαργκάνες είναι συγγενείς, ή αδέρφια ή πρώτα ξαδέρφια δε μπορώ να θυμηθώ. Ο Ανταρσυάς
ακροδεξιος βραχιονας της νουδουλας και αν δε με απατα η μνημη μου ειχε περασει απο κει και ο Βοθριδης αλλα αυτος
δε ή αν υπήρξε ποτέ αυτή ήταν κρυφή και διαλύθηκε την εποχή που ο Βορίδης διεγράφη από τον φοιτητικό σύλλογο της Νομικής(όχι από την ίδια
τη σχολή όπως λανθασμένα πιστεύουν αρκετοί) με τη σύμφωνη γνώμη του Κωστή Χατζηδάκηπου ήταν τότε ο αρχιδαπίτης της Ν.Σ.
Ο Χατζηδάκης ήταν φουλ "προοδευτικός". Κάπου είχα διαβάσει ότι συμμετείχε ως επικεφαλής της ΔΑΠ στο ντου αναρχικών σε μία ΠΑΣΟΚική εκδήλωση για την Κύπρο που είχε γίνει σε ένα πανεπιστήμιο. Κατα τα λοιπά, η ΔΑΠ πάντοτε ήταν εχθρική προς άλλες δεξιές παρατάξεις. Μόνο στους Νέους Ορίζοντες (Πολιτική Άνοιξη) υπήρξε ανοχή (όπως και απο την Αριστερά), που αποτελούσαν διάσπασή της.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:14Ο Χατζηνικολάου ήταν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ο Βορίδης ήταν στην ΕΠΕΝ. Εξ'όσων γνωρίζω δεν υπήρχε οργανωτική σχέση μεταξύ των μεν και τωνplouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:06Για το αρδακι τον Χατζηνικολαου ειναι γνωστο οτι χαϊδευε τα αυτακια των Κενταυρων και των Ρεηντζερς που ητανΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 22:00
Πρόεδρος της ΤτΕ ήταν. Οι δύο Γκαργκάνες είναι συγγενείς, ή αδέρφια ή πρώτα ξαδέρφια δε μπορώ να θυμηθώ. Ο Ανταρσυάς
δε ή αν υπήρξε ποτέ αυτή ήταν κρυφή και διαλύθηκε την εποχή που ο Βορίδης διεγράφη από τον φοιτητικό σύλλογο της Νομικής(όχι από την ίδια
τη σχολή όπως λανθασμένα πιστεύουν αρκετοί) με τη σύμφωνη γνώμη του Κωστή Χατζηδάκηπου ήταν τότε ο αρχιδαπίτης της Ν.Σ.
Μπα. και ο. βαρουφακης το πάει τώρα προς ανταρσυα να πιάσει τη νεολαία. η λαέ ειβαι ξεκάρφωτη. αυτοί πουλάνε πατριωτολαικισμο σε μπουμεροκυρπαντεληδες, αλλά τους έχουν γραμμένους. καμιά σχέση.plouf έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:59Αυτη κατα την γνωμη μου θα ειναι μια ολεθρια επιλογη για τον Μπαρουφακη που θα μπορουσε να τον θεσει εκτοςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:11 παλι θα πατώσουν. μόνο η εκλογική συνεργασία με το μερα25 έχει κάποια λογική σε αυτό το πλαίσιο.
κυνοβουλιου.
Αυτό γινόταν επι Λαφαζάνη. Απο όταν καθαίρεσαν τον Λαφαζάνη, δεν είναι γνωστές οι θέσεις τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:48 η λαέ ειβαι ξεκάρφωτη. αυτοί πουλάνε πατριωτολαικισμο σε μπουμεροκυρπαντεληδες, αλλά τους έχουν γραμμένους. καμιά σχέση.
αν δεν έχει σχέση με τον δρόμο της αριστεράς και σοβαρεύτηκε έχει καλώς.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:53Αυτό γινόταν επι Λαφαζάνη. Απο όταν καθαίρεσαν τον Λαφαζάνη, δεν είναι γνωστές οι θέσεις τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:48 η λαέ ειβαι ξεκάρφωτη. αυτοί πουλάνε πατριωτολαικισμο σε μπουμεροκυρπαντεληδες, αλλά τους έχουν γραμμένους. καμιά σχέση.