Στον Δομοκό είναι καλύτερες οι συνθήκες κράτησης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:02Οι φωτογραφίες που παραθέτεις ήταν απο τον Κορδυαλλό όπου ήταν προφυλακισμένοι ως βουλευτές. Δεν είναι απο τις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση επεξεργαζεται τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιαρη από τις εκλογές
Re: Η κυβέρνηση επεξεργαζεται τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιαρη από τις εκλογές
- taxalata xalasa
Re: Η κυβέρνηση επεξεργαζεται τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιαρη από τις εκλογές
μην ειρωνευεσαι... Ολοι εχουν δικαιωμα μετανοιας απο την εφηβικη και μετεφηβικη μαλάκυνση...stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:03Δεν είναι πια οπαδός της αρχαίας Ελλάδας;Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:03Το έχει αφαιρέσει το τατουάζ.taxalata xalasa έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:01
κακο του κεφαλιου του... ζει στην φουσκα του.... παντως η σβαστικα στο χερι, αν την εχει ακομα, ευκολα γινεται αρχαιο τερταγωνο Θ. με 4 γραμμουλες, θα του βγει και φτηνό///
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Golden Age
Τους έχει επισκεφθεί στα κελιά; Στον Κορυδαλό ήταν σε ειδική πτέρυγα επειδή ήταν εν ενεργεία βουλυευτές και υπόδικοι.Ναύτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04Στον Δομοκό είναι καλύτερες οι συνθήκες κράτησης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:02Οι φωτογραφίες που παραθέτεις ήταν απο τον Κορδυαλλό όπου ήταν προφυλακισμένοι ως βουλευτές. Δεν είναι απο τις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται τώρα.
Εν γνώση σου έβαλες τις φωτογραφίες του Κορυδαλλού ως δήθεν φωτογραφίες του Δομοκού;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 22 Ιαν 2023, 21:08, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Γιατί, αφού είναι αρχαιοελληνικό, ηλιακό σύμβολο.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:03Το έχει αφαιρέσει το τατουάζ.taxalata xalasa έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:01κακο του κεφαλιου του... ζει στην φουσκα του.... παντως η σβαστικα στο χερι, αν την εχει ακομα, ευκολα γινεται αρχαιο τερταγωνο Θ. με 4 γραμμουλες, θα του βγει και φτηνό///πατησιωτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 20:58
Θα πρέπει να κάνει και εκτενείς απολογίες και να αποκηρύξει όλο το παρελθόν του,πράγμα που αποκλείεται να κάνει διότι θα χάσει κάθε αξιοπιστία.
Δεν ειρωνεύομαι.taxalata xalasa έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04μην ειρωνευεσαι... Ολοι εχουν δικαιωμα μετανοιας απο την εφηβικη και μετεφηβικη μαλάκυνση...
Εκτός αν κατάλαβε ότι τόσα χρόνια έλεγε βλακείες.
Εγώ όχι, δεν είμαι νεοναζί. Εσύ τού πήγες καμιά τυρόπιτα ή όλο λόγια είσαι;Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:05Τους έχει επισκεφεθεί στα κελιά; Στον Κορδυαλό ήταν σε ειδική πτέρυγα επειδή ήταν εν ενεργεία βουλυευτές και υπόδικοι.Ναύτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04Στον Δομοκό είναι καλύτερες οι συνθήκες κράτησης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:02
Οι φωτογραφίες που παραθέτεις ήταν απο τον Κορδυαλλό όπου ήταν προφυλακισμένοι ως βουλευτές. Δεν είναι απο τις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται τώρα.
Εμένα ήταν κατά τι πιο χάλια κι απ' τις φωτό.Έμενα και 3ο όροφο , χωρίς ασανσέρ. Είχα τζάμπα γυμναστική πάντως ο πούστης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04Δεν είναι απο τις τωρινές φυλακές που βρίσκονται οι φωτογραφίες, αλλά απο όταν ήταν έγκλειστοι ως βουλευτές στον Κορυδαλλό.
https://www.avgi.gr/koinonia/369349_ta- ... rysaygites
Προφανώς όλοι έχουν δικαίωμα να αλλάξουν από τις θέσεις της νεότηταςstavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:06Δεν ειρωνεύομαι.taxalata xalasa έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04μην ειρωνευεσαι... Ολοι εχουν δικαιωμα μετανοιας απο την εφηβικη και μετεφηβικη μαλάκυνση...
Όπως άλλαξε ο Θ. Πάγκαλος και από κομμουνιστής έγινε λαμόγιο, ο Μάκης Βορίδης από χιτλερικός έγινε αυτό που ήταν πάντα (Κολλεγιόπαιδο) και ο Μιχάλης ο Ταμήλος που από Μαοϊκός ξαναέγινε Τρικαλινός.
Δεν στερείται από κανέναν η δυνατότητα να αφήσει πίσω του τις νεανικές ανοησίες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- taxalata xalasa
Γιατι; Εσυ οταν εισουν νεος δεν ελεγες βλακειες; γεννηθηκες ξεφτερι απο κουνια;stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:06Δεν ειρωνεύομαι.taxalata xalasa έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04μην ειρωνευεσαι... Ολοι εχουν δικαιωμα μετανοιας απο την εφηβικη και μετεφηβικη μαλάκυνση...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Golden Age
Δεν ξέρω τι είσαι ιδεολογικά, όταν όμως βάζεις φωτογραφίες των κελιών του Κορυδαλλού ως δήθεν κελιά του Δομοκού, τότε δεν είσαι ειλικρινής.
Κάνε το χαβαλέ σου απο την πολυθρόνα του σπιτιού και άσε τα παραμύθια για τις συνθήκες κράτησης.
Ο γκόλντεν λέει όμως ότι βασανίζονται οι άνθρωποι. Να τούς πάμε σε καμιά σουίτα στη Μεγάλη Βρετάνια.Στύγιος έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:09Εμένα ήταν κατά τι πιο χάλια κι απ' τις φωτό.Έμενα και 3ο όροφο , χωρίς ασανσέρ. Είχα τζάμπα γυμναστική πάντως ο πούστης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04Δεν είναι απο τις τωρινές φυλακές που βρίσκονται οι φωτογραφίες, αλλά απο όταν ήταν έγκλειστοι ως βουλευτές στον Κορυδαλλό.
Κι εγώ έμεινα χρόνια σε τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ στη Θεσ/νίκη.Στύγιος έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:09Εμένα ήταν κατά τι πιο χάλια κι απ' τις φωτό.Έμενα και 3ο όροφο , χωρίς ασανσέρ. Είχα τζάμπα γυμναστική πάντως ο πούστης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04Δεν είναι απο τις τωρινές φυλακές που βρίσκονται οι φωτογραφίες, αλλά απο όταν ήταν έγκλειστοι ως βουλευτές στον Κορυδαλλό.
Όταν είσαι έφηβος ή και λίγο πιο μεγάλος, δεν είναι πρόβλημα. Να σκεφτείς ότι πήρα πλυντήριο στην πλάτη και το ανέβασα στη μετακόμιση.
Σαν μεγαλώσεις λίγο, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.
- Golden Age
Οι φωτογραφίες ήταν απο τον Κορυδαλλό όταν ήταν υπόδικοι εν ενεργεία βουλευτές.Στύγιος έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:09Εμένα ήταν κατά τι πιο χάλια κι απ' τις φωτό.Έμενα και 3ο όροφο , χωρίς ασανσέρ. Είχα τζάμπα γυμναστική πάντως ο πούστης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04Δεν είναι απο τις τωρινές φυλακές που βρίσκονται οι φωτογραφίες, αλλά απο όταν ήταν έγκλειστοι ως βουλευτές στον Κορυδαλλό.
Κάτσε, παίρνω τηλέφωνο να δω αν είναι διαθέσιμη η προεδρική σουίτα στη Μεγάλη Βρετάνια.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:11Δεν ξέρω τι είσαι ιδεολογικά, όταν όμως βάζεις φωτογραφίες των κελιών του Κορυδαλλού ως δήθεν κελιά του Δομοκού, τότε δεν είσαι ειλικρινής.
Κάνε το χαβαλέ σου απο την πολυθρόνα του σπιτιού και άσε τα παραμύθια για τις συνθήκες κράτησης.
Ο εγέρθητος, η αδυναμία μου, τι κάνει ρε παιδιά;Ναύτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:11Ο γκόλντεν λέει όμως ότι βασανίζονται οι άνθρωποι. Να τούς πάμε σε καμιά σουίτα στη Μεγάλη Βρετάνια.Στύγιος έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:09Εμένα ήταν κατά τι πιο χάλια κι απ' τις φωτό.Έμενα και 3ο όροφο , χωρίς ασανσέρ. Είχα τζάμπα γυμναστική πάντως ο πούστης.Golden Age έγραψε: 22 Ιαν 2023, 21:04
Δεν είναι απο τις τωρινές φυλακές που βρίσκονται οι φωτογραφίες, αλλά απο όταν ήταν έγκλειστοι ως βουλευτές στον Κορυδαλλό.
https://www.avgi.gr/koinonia/369349_ta- ... rysaygites![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 55 Απαντήσεις