την έπεφταν στις γυναίκες των αλλων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Δημοκράτης
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Μπα εκεί θα τους άνοιγαν σαμπάνιες. Αντριλικι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Libre arbitre έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:02Θα σου απαντούσα αν ήσουν ευγενικός.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 09:59το όνομα θα το αλλάξουν το 4.4 βαθμολογία δεν σε χάλασε φίλε λουλη κουκλεντε
δεν είμαι είμαι ομοφοβικο κατακάθι
θα μείνετε με την κανσελια στο χέρι λουζερια , δεν σας χαλασε
-
Δημοκράτης
δεν τους άνοιξαν όμωςNaida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03Μπα εκεί θα τους άνοιγαν σαμπάνιες. Αντριλικι.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03Libre arbitre έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:02Θα σου απαντούσα αν ήσουν ευγενικός.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 09:59
το όνομα θα το αλλάξουν το 4.4 βαθμολογία δεν σε χάλασε φίλε λουλη κουκλεντε![]()
![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
πολλή φασαρία για το τίποτα.είναι όπως τα παλιά "μύγα στο φαγητό" και "στρίψιμο με τρόπο".βουτάς τον διπλανό και γλείφετε τα μουστάκια σας
Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί δεν έγινε επώνυμη καταγγελία. Γιατί τόσο θεωρητικώς όσο και πρακτικώς ένα ζευγάρι που είναι διαχυτικό σε δημόσιο χώρο, δεν έχει να ντραπεί ή να φοβηθεί για κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03Libre arbitre έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:02Θα σου απαντούσα αν ήσουν ευγενικός.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 09:59
το όνομα θα το αλλάξουν το 4.4 βαθμολογία δεν σε χάλασε φίλε λουλη κουκλεντε![]()
![]()
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αυτός ακριβώς είναι ο καρκίνος της αριστεράς, αυτά που λέμε χρόνια τώρα.Mel έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:03Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03![]()
![]()
Ψυχοπαθείς που ευαγγελιζονται "ισότητα-ελευθερία-δικαιοσύνη" ενώ στην πραγματικότητα αυτό που τους ταιριάζει, εκτός από τον πάτο της χιλιανης υφαλοκρηπιδας, είναι άσυλα φρενοβλαβων της βικτωριανης εποχής.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Libre arbitre
Είναι εδώ και μέρες έτσι. Αυτό είναι το παράξενο. Αντίθετα στο trip advisor που έχει πολύ χαμηλότερη βαθμολογία δεν είναι αλλαγμένο το όνομα. Ούτε στο φβ που έχει ακόμα πιο χαμηλή βαθμολογία.Mel έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:03Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03![]()
![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
-
Δημοκράτης
υποθέτω ότι έχουν πολύ χαλαρό κωδικό στο Google και δεν έχουν ενεργό κάποιο 2 phase authenticatorMel έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:03Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03![]()
![]()
και κάποιος βρωμοππυστας νομίζει ότι κάτι έκανε
-
Δημοκράτης
Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:14Αυτός ακριβώς είναι ο καρκίνος της αριστεράς, αυτά που λέμε χρόνια τώρα.Mel έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:03Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03
![]()
![]()
Ψυχοπαθείς που ευαγγελιζονται "ισότητα-ελευθερία-δικαιοσύνη" ενώ στην πραγματικότητα αυτό που τους ταιριάζει, εκτός από τον πάτο της χιλιανης υφαλοκρηπιδας, είναι άσυλα φρενοβλαβων της βικτωριανης εποχής.

- Libre arbitre
Η δημοκρατία δεν είναι προνόμιο της αριστεράςΔημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 12:18Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:14Αυτός ακριβώς είναι ο καρκίνος της αριστεράς, αυτά που λέμε χρόνια τώρα.Mel έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:03
Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?
Ψυχοπαθείς που ευαγγελιζονται "ισότητα-ελευθερία-δικαιοσύνη" ενώ στην πραγματικότητα αυτό που τους ταιριάζει, εκτός από τον πάτο της χιλιανης υφαλοκρηπιδας, είναι άσυλα φρενοβλαβων της βικτωριανης εποχής.![]()
Από ότι φαίνεται την ταβέρνα, τα σοσιαλ κτλ τα χειρίζονται άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με αυτά. Καθόλου. Φαίνεται και από τις απαντήσεις που γράφουν στις αξιολογήσεις που είναι με κεφαλαία κτλ. Ίσως να είναι μεγάλοι σε ηλικία οι ιδιοκτήτες κάτι που μας πάει πιθανόν προς το δίκιο των γκέι στην υπόθεση.Libre arbitre έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:19Είναι εδώ και μέρες έτσι. Αυτό είναι το παράξενο. Αντίθετα στο trip advisor που έχει πολύ χαμηλότερη βαθμολογία δεν είναι αλλαγμένο το όνομα. Ούτε στο φβ που έχει ακόμα πιο χαμηλή βαθμολογία.Mel έγραψε: 22 Ιαν 2023, 11:03Καθαρα απο περιεργεια και μονο,πως καταφεραν τριτοι να αλλαξουν το ονομα της επιχειρησης?Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:03
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Το επιχείρημα "το τάδε δεν είναι αδίκημα γιατί θα είχαν γεμίσει οι φυλακές" χωλαίνει, ειδικά όταν μιλάμε για την χώρα μας, εκτός κι αν δεν είναι αδικήματα οι παραβιάσεις του ΚΟΚ, το παρκάρισμα σε ράμπα αναπήρων, η διατάραξη κοινής ησυχίας, οι οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια και ένας ποταμός από άλλες συμπεριφορές που αποτελούν καθημερινότητα στην Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιαν 2023, 09:49 Βλέπω λοιπόν ότι το φάσωμα προφανώς δεν είναι γενετήσια πράξη αλλιώς οι φυλακές θα είχαν γεμίσει.Κατά την κοινή αντίληψη πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις