Το ίδιο είναι και για τους δύο, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:17Εξαρτάται ποιος κερατώνει.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07
Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν κάποιοι που όταν κερατωνουν οι ίδιοι, ζούνε στον 21ο αιώνα. Κι όταν τους τα φοράνε άλλοι, ζούνε στον 4ο π.Χ.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:18Οποιος και να κερατωνει, παιχνιδια στις σκιες θα παιζουμε;Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:17Εξαρτάται ποιος κερατώνει.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14
Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Το δακρυ δεν χρειαζεται. Δεν εχασες κατι, κερδισεςNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:19Ναι στα @@ μου αν γίνω πρώην του άπιστου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Το θέμα δεν είναι αν τελεστεί η απιστία αλλά αν πετύχει η απιστία. Σ' αυτήν τη φάση μπορεί να γίνεις πρώην εσύ.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07 Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.
Το δεύτερο ενικό με τη γενική έννοια.
Ναι εννοείται φυσικά, θα πω απλά ένα χωρίζουμε και αντίο ήρεμα και γλυκά θα αποχωρήσω με ένα δάκρυ στην ματιά.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07
Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Μαλλον θα ειναι διπολικοιGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:22Υπάρχουν κάποιοι που όταν κερατωνουν οι ίδιοι, ζούνε στον 21ο αιώνα. Κι όταν τους τα φοράνε άλλοι, ζούνε στον 4ο π.Χ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ή μλκες.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:23Μαλλον θα ειναι διπολικοιGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:22Υπάρχουν κάποιοι που όταν κερατωνουν οι ίδιοι, ζούνε στον 21ο αιώνα. Κι όταν τους τα φοράνε άλλοι, ζούνε στον 4ο π.Χ.
- Eθνικοκοινωνιστης
τουλαχιστον ας βαλουν οι συμμετεχουσες φωτο να κανουμε τις συγκρισεις 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι σωστά. Θα παραλείψω το δάκρυ.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:23Το δακρυ δεν χρειαζεται. Δεν εχασες κατι, κερδισεςNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:19Ναι στα @@ μου αν γίνω πρώην του άπιστου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14
Το θέμα δεν είναι αν τελεστεί η απιστία αλλά αν πετύχει η απιστία. Σ' αυτήν τη φάση μπορεί να γίνεις πρώην εσύ.
Το δεύτερο ενικό με τη γενική έννοια.
Ναι εννοείται φυσικά, θα πω απλά ένα χωρίζουμε και αντίο ήρεμα και γλυκά θα αποχωρήσω με ένα δάκρυ στην ματιά.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14
Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να βάλουν οι άντρες φώτο να κάνουμε οι γυναίκες συγκρίσεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:27 τουλαχιστον ας βαλουν οι συμμετεχουσες φωτο να κανουμε τις συγκρισεις![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
no pro αν μιλαμε αναλογικαGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:29Να βάλουν οι άντρες φώτο να κάνουμε οι γυναίκες συγκρίσεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:27 τουλαχιστον ας βαλουν οι συμμετεχουσες φωτο να κανουμε τις συγκρισεις![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Όχι μη, θα σκουπίσεις ένα δάκρυ με μεταξωτό μαντήλι και θα το στιψεις σε μπουκαλάκι που θα το κάνεις κολιέ και θα το φοράς να σου θυμίζει να ρίχνεις σφαλιάρες, γιατί δεν ζεις στη Σουηδία.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:28Ναι σωστά. Θα παραλείψω το δάκρυ.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:23Το δακρυ δεν χρειαζεται. Δεν εχασες κατι, κερδισεςNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:19
Ναι στα @@ μου αν γίνω πρώην του άπιστου.
Ναι εννοείται φυσικά, θα πω απλά ένα χωρίζουμε και αντίο ήρεμα και γλυκά θα αποχωρήσω με ένα δάκρυ στην ματιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ακόμα χωνεύω μελομακάροναGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:29Να βάλουν οι άντρες φώτο να κάνουμε οι γυναίκες συγκρίσεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:27 τουλαχιστον ας βαλουν οι συμμετεχουσες φωτο να κανουμε τις συγκρισεις![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:47Όχι μη, θα σκουπίσεις ένα δάκρυ με μεταξωτό μαντήλι και θα το στιψεις σε μπουκαλάκι που θα το κάνεις κολιέ και θα το φοράς να σου θυμίζει να ρίχνεις σφαλιάρες, γιατί δεν ζεις στη Σουηδία.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω πως στον 4οπχ αιώνα οι αντιδράσεις θα ήταν ηπιότερες και από τον 21ο στη Νορβηγία.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:22Υπάρχουν κάποιοι που όταν κερατωνουν οι ίδιοι, ζούνε στον 21ο αιώνα. Κι όταν τους τα φοράνε άλλοι, ζούνε στον 4ο π.Χ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αναφέρομαι στην ελληνική πραγματικότητα και σε συγκεκριμένα περιστατικά του περίγυρού μου.Ερμής έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:52Νομίζω πως στον 4οπχ αιώνα οι αντιδράσεις θα ήταν ηπιότερες και από τον 21ο στη Νορβηγία.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:22Υπάρχουν κάποιοι που όταν κερατωνουν οι ίδιοι, ζούνε στον 21ο αιώνα. Κι όταν τους τα φοράνε άλλοι, ζούνε στον 4ο π.Χ.
Ε ναι. Τον 4οπχ αιώνα στην Αθήνα δε νομίζω πως θα είχες τέτοια θέματα, ήταν λίγο πολύ όλα ελεύθεραGherschaagk έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:55Αναφέρομαι στην ελληνική πραγματικότητα και σε συγκεκριμένα περιστατικά του περίγυρού μου.Ερμής έγραψε: 22 Ιαν 2023, 10:52Νομίζω πως στον 4οπχ αιώνα οι αντιδράσεις θα ήταν ηπιότερες και από τον 21ο στη Νορβηγία.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:22
Υπάρχουν κάποιοι που όταν κερατωνουν οι ίδιοι, ζούνε στον 21ο αιώνα. Κι όταν τους τα φοράνε άλλοι, ζούνε στον 4ο π.Χ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-