Πολύ εκνευρισμό διακρίνω, κορίτσια. Χαλαρώστε.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:01Θες να πεις Βίρνα πως δεν το κάνεις; Με γελάνε τα ματάκια μου εδώ μέσα, γενικά μιλώντας; Άσε τις φιδιές σε μένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:21Πού ακριβώς διέκρινες την προσπάθεια επιβολής;Πασιφάη έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:15
Θα μπορούσες να έχεις φίλους καρδιακούς, αν δεν επέλεγες το δασκαλίστικο και επιτακτικό ύφος στις δικές τους εκφάνσεις. Δεν είσαι σε μια φιλία για να κρίνεις υπεροπτικά, αλλά για να συμπορεύεσαι. Μπορείς κάλλιστα να πεις την γνώμη σου, όχι να την επιβάλλεις.
Πιστεύω ξεκάθαρα πως έχεις μόνον γνωστούς που συναναστρέφεσαι. Κατέβα λίγο απ'τον ''θρόνο'' σου, μπας και δεις χαϊρι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μιλάμε για το είδος πατσαβούρα σε σχέση με τους συντρόφους μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο συντονισμός θα δώσει δυναμικό παρόν στο κάλεσμα.don't speak έγραψε: 21 Ιαν 2023, 19:51Προτείνω να συσταθεί μια πενταμελής επιτροπή να δει τις εν λόγω φωτογραφίες και να αποφανθεί αν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση.
Δεν μπορούμε έτσι να κατηγορούμε κόσμο, να χαλάμε οικογένειες.
Φυλάω τα νότα σου.
Πρέπει να δούμε τις φωτογραφίες. Αλλιώς δεν έχει νόημα να δικάζουμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι εγώ το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε τι άλλο είδος υπάρχει; αυτές που ειναι γνωστές και την πέφτουν, αυτές που είναι άγνωστες βλέπουν είναι με άλλη και την πέφτουν, καρφώνουν βλέμματα και οι πρώην. Όλες αυτές είναι το ίδιο είδος. Οι πρώην ξεφεύγουν λίγο γιατί δεν τις ξέρουμε αν έχουν ακόμα βλέψεις αλλά χάριν συντομίας μπαίνουν κι αυτές στο team.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χάριν συντομίας το θέμα είναι αν έχει ο άντρας βλέψεις για πρώην ή νυν περιφερειακές. Το αν έχουν αυτές, είναι δικό τους πρόβλημα.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:14Ε τι άλλο είδος υπάρχει; αυτές που ειναι γνωστές και την πέφτουν, αυτές που είναι άγνωστες βλέπουν είναι με άλλη και την πέφτουν, καρφώνουν βλέμματα και οι πρώην. Όλες αυτές είναι το ίδιο είδος. Οι πρώην ξεφεύγουν λίγο γιατί δεν τις ξέρουμε αν έχουν ακόμα βλέψεις αλλά χάριν συντομίας μπαίνουν κι αυτές στο team.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν ο άντρας έχει βλέψεις για πρώην ή νυν περοφερειακές δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να το μάθεις. Ή να το καταλάβεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:20Χάριν συντομίας το θέμα είναι αν έχει ο άντρας βλέψεις για πρώην ή νυν περιφερειακές. Το αν έχουν αυτές, είναι δικό τους πρόβλημα.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:14Ε τι άλλο είδος υπάρχει; αυτές που ειναι γνωστές και την πέφτουν, αυτές που είναι άγνωστες βλέπουν είναι με άλλη και την πέφτουν, καρφώνουν βλέμματα και οι πρώην. Όλες αυτές είναι το ίδιο είδος. Οι πρώην ξεφεύγουν λίγο γιατί δεν τις ξέρουμε αν έχουν ακόμα βλέψεις αλλά χάριν συντομίας μπαίνουν κι αυτές στο team.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν έχει και το καταλάβεις, για ποιο ακριβώς λόγο, σου φταίνε περισσότερο οι πρώην ή νυν περιφερειακές; Επειδή παρέσυραν το άμαθο αγγελούδι;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:26Αν ο άντρας έχει βλέψεις για πρώην ή νυν περοφερειακές δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να το μάθεις. Ή να το καταλάβεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:20Χάριν συντομίας το θέμα είναι αν έχει ο άντρας βλέψεις για πρώην ή νυν περιφερειακές. Το αν έχουν αυτές, είναι δικό τους πρόβλημα.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:14
Ε τι άλλο είδος υπάρχει; αυτές που ειναι γνωστές και την πέφτουν, αυτές που είναι άγνωστες βλέπουν είναι με άλλη και την πέφτουν, καρφώνουν βλέμματα και οι πρώην. Όλες αυτές είναι το ίδιο είδος. Οι πρώην ξεφεύγουν λίγο γιατί δεν τις ξέρουμε αν έχουν ακόμα βλέψεις αλλά χάριν συντομίας μπαίνουν κι αυτές στο team.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:56Αν έχει και το καταλάβεις, για ποιο ακριβώς λόγο, σου φταίνε περισσότερο οι πρώην ή νυν περιφερειακές; Επειδή παρέσυραν το άμαθο αγγελούδι;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:26Αν ο άντρας έχει βλέψεις για πρώην ή νυν περοφερειακές δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να το μάθεις. Ή να το καταλάβεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:20
Χάριν συντομίας το θέμα είναι αν έχει ο άντρας βλέψεις για πρώην ή νυν περιφερειακές. Το αν έχουν αυτές, είναι δικό τους πρόβλημα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το θέμα δεν είναι αν τελεστεί η απιστία αλλά αν πετύχει η απιστία. Σ' αυτήν τη φάση μπορεί να γίνεις πρώην εσύ.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07 Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.
Το δεύτερο ενικό με τη γενική έννοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:56Αν έχει και το καταλάβεις, για ποιο ακριβώς λόγο, σου φταίνε περισσότερο οι πρώην ή νυν περιφερειακές; Επειδή παρέσυραν το άμαθο αγγελούδι;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:26
Αν ο άντρας έχει βλέψεις για πρώην ή νυν περοφερειακές δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να το μάθεις. Ή να το καταλάβεις.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εξαρτάται ποιος κερατώνει.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:56
Αν έχει και το καταλάβεις, για ποιο ακριβώς λόγο, σου φταίνε περισσότερο οι πρώην ή νυν περιφερειακές; Επειδή παρέσυραν το άμαθο αγγελούδι;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Sid Vicious
Οποιος και να κερατωνει, παιχνιδια στις σκιες θα παιζουμε;Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:17Εξαρτάται ποιος κερατώνει.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07
Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ναι στα @@ μου αν γίνω πρώην του άπιστου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Το θέμα δεν είναι αν τελεστεί η απιστία αλλά αν πετύχει η απιστία. Σ' αυτήν τη φάση μπορεί να γίνεις πρώην εσύ.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07 Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.
Το δεύτερο ενικό με τη γενική έννοια.
Ναι εννοείται φυσικά, θα πω απλά ένα χωρίζουμε και αντίο ήρεμα και γλυκά θα αποχωρήσω με ένα δάκρυ στην ματιά.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:14Τι τους πηρε ολους ο διαολος, σε ποιον αιωνα ζουμε; Απλα χωριζεις και τελειωσε, ετσι επρεπε να γινει, απλο ειναιNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 22:07Δεν μιλάμε για το σημείο που θα φτάσει να τελεστεί η απιστία. Εκεί τους πήρε όλους ο διάολος ειδικά αν είναι φίλη. Αλλά ο νο1 και μόνος υπαίτιος για την απιστία είναι ο σύντροφος. Δεν υπάρχει μου κόλλησε ,μου ρίχτηκε κτλ κτλ Αλλά λέμε για τις περιπτώσεις όπως σου προανέφερα παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 21:56
Αν έχει και το καταλάβεις, για ποιο ακριβώς λόγο, σου φταίνε περισσότερο οι πρώην ή νυν περιφερειακές; Επειδή παρέσυραν το άμαθο αγγελούδι;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-