Σωστά, ανήλικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Δεν νομίζω να έχει σχέση λίγο eye candy με το πόσο χαρούμενος είσαι.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:22τι μια ματιά ρε μαλάκα, εχεις ανοιξει νημα και μας λες εδώ και ενα χρόνο πόσο θειική κωλάρα εχει, οτι θα την καρφωνες, οχι ακομα κλπ. Τεσπα Ερμη, δική σου υπόθεση ειναι να λες οτι εισαι με την γυναικα σου χαρουμενος αλλα να φαντασιώνεσαι κωλάρες, απλα να ξερεις οτι θα γίνει πιο δύσκολο πιο μετά, αν θες να μην μπλεξεις πρέπει να δυναμώσεις.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:17 Τι να σου πω, πρώτη φορά ακούω το οτι να ρίξεις μια ματιά κάπου δίνει δικαίωμα στον άλλο για πέσιμο, ειδικά από τη στιγμή που ξέρει πως εισαι παντρεμένος και πατέρας.
Το φλερτ είναι άλλη υπόθεση με το παραπάνω, και η σεξουαλική παρενόχληση άλλη.
σου τα λεγανε να εχουν καλυψη, και ειμαι εγώ ο κουταβος; Οκ, με αντρα δεν τα ειχες λοιπον, κρίμα, τι να κανουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:21
Δεν μου τα' λεγαν για να γουστάρουμε, μου τα' λεγαν για να έχουν κάλυψη, γιατί φοβόντουσαν την αντίδραση μου, κούταβε.
Ώπα ποτέ καβλαντιζω 8 μηνες; επειδή λέω μια καλημερα; τα μηνύματα έπαιξαν το τελευταίο δεκαήμερο που από την αρχή Ημ Ουν τυπικός σε σημείο αηδίας μέχρι και που είπα ευγενικά πως τα γραπτά της είναι παρεξηγησιμα. Εσυ δλδ με τους γείτονες δε λες ούτε Καλημέρα ή έχεις επαφές μόνο με όσους δε βλεπονται; έχει σχέση αυτό με την εξόφθαλμη σεξουαλική παρενοχληση;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:19όχι βέβαια. Γιατί φοβόσουν να το κάνεις. Η επιβεβαίωση είναι να καυλαντίζεις 8 μήνες.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:14Από που προκύπτει αυτο; νομίζω αν ίσχυε θα είχα ενδώσει χωρίς πολλά πολλαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:10
Γι' αυτό σου είπα να προσέχεις. Αν γουστάρεις τη γυναίκα σου σε εμφανισιακό και γενικότερο επίπεδο, μην ψάχνεσαι για επιβεβαίωση ή αναπλήρωση στα περιφερειακά παρτάλια (φιλικά ή άγνωστα) γιατί αν γίνει η στραβή, θα ψάχνεσαι. Και το εννοώ.
αλλιώς γιατί δεν το έκοβες; απολάμβανες τη συνομιλία με τον Καστοριάδη ή δεν σου το επέτρεπε η αστική ευγένειά σου;
Το πρώτο δε νομίζω, καθώς το μόνο που μας έχεις καταθέσει είναι πως έχει πατούρα η κυρία.
Όσο για το δεύτερο...αν ήταν καμιά τριχωτή 150 κιλά δεν θα έτρωγε μπλοκ εξαρχής; αν ήταν άντρας;
Οπότε ασ'τα αυτά και μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου.![]()
Όχι βέβαια, Γιατι να φάει μπλοκ αν ήταν χοντρή η Αν ήταν αντρας; μπλοκ στη ζωή μου έχω ρίξει 2 φορές, μια τώρα και άλλη μια σε έναν τρόμπα που μου τα είχε κάνει ζεπελιν με τη χερμπαλάιφ
Το νήμα δε το άνοιξα εγώ. Επίσης το να κάνεις ένα σχόλιο δε σημαίνει πως δέχεσαι άνευ όρων σεξουαλική παρενόχληση είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένοςenaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:22τι μια ματιά ρε μαλάκα, εχεις ανοιξει νημα και μας λες εδώ και ενα χρόνο πόσο θειική κωλάρα εχει, οτι θα την καρφωνες, οχι ακομα κλπ. Τεσπα Ερμη, δική σου υπόθεση ειναι να λες οτι εισαι με την γυναικα σου χαρουμενος αλλα να φαντασιώνεσαι κωλάρες, απλα να ξερεις οτι θα γίνει πιο δύσκολο πιο μετά, αν θες να μην μπλεξεις πρέπει να δυναμώσεις.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:17 Τι να σου πω, πρώτη φορά ακούω το οτι να ρίξεις μια ματιά κάπου δίνει δικαίωμα στον άλλο για πέσιμο, ειδικά από τη στιγμή που ξέρει πως εισαι παντρεμένος και πατέρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Ιαν 2023, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ πώς θα αντιδρούσες αν δεν σου το έλεγαν αλλά το μάθαινες κάποια στιγμή;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:21Δεν μου τα' λεγαν για να γουστάρουμε, μου τα' λεγαν για να έχουν κάλυψη, γιατί φοβόντουσαν την αντίδραση μου, κούταβε. Και σίγουρα δεν θα ήταν το μαλλιοτράβηγμα. Σιγά μην μαλλιοτραβηχτώ με την κάθε προβληματική που ψάχνεται (για τον χ ή ψ λόγο) για να διεκδικήσω έναν μαλάκα.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:11πιο μικρή απο εμενα εισαι μαλλον, θειτσα μονο στην νοτροπία αν θες. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι βρήκες τόσους τελειωμένους που καθόντουσαν και σου λεγανε τα πεσίματα για να γουσταρετε ρε γαμώτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:01 Είσαι η επιτομή των προχωκάγκουρων, καλό μου.
Ξέρει τι λέει η θείτσα.![]()
![]()
Εσύ πάντως το διασκέδαζες.
Βρε αυτοί καλά έκαναν και στα έλεγαν, αυτές είναι το θέμα γιατί τις κράταγες ως παρέα μετά. Κουφό.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:21Δεν μου τα' λεγαν για να γουστάρουμε, μου τα' λεγαν για να έχουν κάλυψη, γιατί φοβόντουσαν την αντίδραση μου, κούταβε. Και σίγουρα δεν θα ήταν το μαλλιοτράβηγμα. Σιγά μην μαλλιοτραβηχτώ με την κάθε προβληματική που ψάχνεται (για τον χ ή ψ λόγο) για να διεκδικήσω έναν μαλάκα.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:11πιο μικρή απο εμενα εισαι μαλλον, θειτσα μονο στην νοτροπία αν θες. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι βρήκες τόσους τελειωμένους που καθόντουσαν και σου λεγανε τα πεσίματα για να γουσταρετε ρε γαμώτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:01 Είσαι η επιτομή των προχωκάγκουρων, καλό μου.
Ξέρει τι λέει η θείτσα.![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
του το ειπαν ολοι κ ολες οι υπερανω παθων κ αμαρτιων νεοσυντηριτικουρες κ το γεμισαν ενοχες το κορωνι μουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:20μα ποιος είπε να μην παίξει; αν θέλει να παίξει, αν δε θέλει να μην παίξει. αυτός τώρα ενόψει παντόφλας το παίζει ο Όφις με ηπάτησε Κύριε.Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:15λυσσαξατεenaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:07
οχι ερμη, ο χώρος που αφησες ειναι οτι σου πετάχτηκαν τα ματια έξω με τον κώλο της, και εμπλεξες σε κουβεντα για κατίνες.
ναι ρε
αγορι ειναι - θα παιξει
θα κοιταξει κ οσες εχουν κωλαρα κ θα σας γραψει στα παπαρια του
α σιχτιρια - μου γινατε ολοι κ ολες τιμητες κ υπερανω παθων αψογοι κ ατσαλακωτοι κατα φαντασια στην κακομοιρια σας ενω οι σκελετοι απο τις μαλακιες σας γεμιζουν περισσοτερα νεκροταφεια κ απο της D Day
κ σιγα - τι εκανε ;
η αλλη εθελοντικα εστηνε την θεικη κωλαρα της κ παρακαλαγε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ρε Ερμη, εδώ ειμαστε αρχιδόκαμπος που λεει και ο γιόχης, νημα τετοιο μονο εσύ και ο βαντόνο εχετε ανοιξει, δεν σε προβληματίζει; Τεσπα, σορυ κιολας, σε ξερεις καλύτερα.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:25 Ώπα ποτέ καβλαντιζω 8 μηνες; επειδή λέω μια καλημερα; τα μηνύματα έπαιξαν το τελευταίο δεκαήμερο που από την αρχή Ημ Ουν τυπικός σε σημείο αηδίας μέχρι και που είπα ευγενικά πως τα γραπτά της είναι παρεξηγησιμα. Εσυ δλδ με τους γείτονες δε λες ούτε Καλημέρα ή έχεις επαφές μόνο με όσους δε βλεπονται; έχει σχέση αυτό με την εξόφθαλμη σεξουαλική παρενοχληση;
Όχι βέβαια, Γιατι να φάει μπλοκ αν ήταν χοντρή η Αν ήταν αντρας; μπλοκ στη ζωή μου έχω ρίξει 2 φορές, μια τώρα και άλλη μια σε έναν τρόμπα που μου τα είχε κάνει ζεπελιν με τη χερμπαλάιφ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
viewtopic.php?p=2442093#p2442093enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:28ρε Ερμη, εδώ ειμαστε αρχιδόκαμπος που λεει και ο γιόχης, νημα τετοιο μονο εσύ και ο βαντόνο εχετε ανοιξει, δεν σε προβληματίζει; Τεσπα, σορυ κιολας, σε ξερεις καλύτερα.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:25 Ώπα ποτέ καβλαντιζω 8 μηνες; επειδή λέω μια καλημερα; τα μηνύματα έπαιξαν το τελευταίο δεκαήμερο που από την αρχή Ημ Ουν τυπικός σε σημείο αηδίας μέχρι και που είπα ευγενικά πως τα γραπτά της είναι παρεξηγησιμα. Εσυ δλδ με τους γείτονες δε λες ούτε Καλημέρα ή έχεις επαφές μόνο με όσους δε βλεπονται; έχει σχέση αυτό με την εξόφθαλμη σεξουαλική παρενοχληση;
Ξαναλέω. Το νήμα δε το άνοιξα εγώ. Δες καλύτερα. Το πήρα πρέφα πολύ πιο μετά.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:28ρε Ερμη, εδώ ειμαστε αρχιδόκαμπος που λεει και ο γιόχης, νημα τετοιο μονο εσύ και ο βαντόνο εχετε ανοιξει, δεν σε προβληματίζει; Τεσπα, σορυ κιολας, σε ξερεις καλύτερα.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:25 Ώπα ποτέ καβλαντιζω 8 μηνες; επειδή λέω μια καλημερα; τα μηνύματα έπαιξαν το τελευταίο δεκαήμερο που από την αρχή Ημ Ουν τυπικός σε σημείο αηδίας μέχρι και που είπα ευγενικά πως τα γραπτά της είναι παρεξηγησιμα. Εσυ δλδ με τους γείτονες δε λες ούτε Καλημέρα ή έχεις επαφές μόνο με όσους δε βλεπονται; έχει σχέση αυτό με την εξόφθαλμη σεξουαλική παρενοχληση;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εδώ θα συμφωνήσω στο ότι πήρανε την τρίχα και την έκαναν τριχιά.Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:27του το ειπαν ολοι κ ολες οι υπερανω παθων κ αμαρτιων νεοσυντηριτικουρες κ το γεμισαν ενοχες το κορωνι μουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:20μα ποιος είπε να μην παίξει; αν θέλει να παίξει, αν δε θέλει να μην παίξει. αυτός τώρα ενόψει παντόφλας το παίζει ο Όφις με ηπάτησε Κύριε.Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:15
λυσσαξατε
ναι ρε
αγορι ειναι - θα παιξει
θα κοιταξει κ οσες εχουν κωλαρα κ θα σας γραψει στα παπαρια του
α σιχτιρια - μου γινατε ολοι κ ολες τιμητες κ υπερανω παθων αψογοι κ ατσαλακωτοι κατα φαντασια στην κακομοιρια σας ενω οι σκελετοι απο τις μαλακιες σας γεμιζουν περισσοτερα νεκροταφεια κ απο της D Day
κ σιγα - τι εκανε ;
η αλλη εθελοντικα εστηνε την θεικη κωλαρα της κ παρακαλαγε
ολυμπιακός εισαι; Ειναι δυνατόν να λες οτι στα χαρτια δεν το ανοιξες εσύ;Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:29
Ξαναλέω. Το νήμα δε το άνοιξα εγώ. Δες καλύτερα. Το πήρα πρέφα πολύ πιο μετά.
- Cecily Anne
Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σκάει όπου να ναι το meme από psiCecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
- Cecily Anne
Ένας ωραιος κωλος είναι πάντα αξιοθαύμαστος!Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:38Σκάει όπου να ναι το meme από psiCecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις