!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

οπότε ρε γαλή, οι φίλες σου την έπεφταν στους γκόμενους σου οταν ηταν μόνοι τους οι δύο τους; Δεν ήταν καλές φίλες λοιπόν, αν ήταν θα το έκαναν μπροστά σου να το δεις να φουσκώσεις απο υπερηφάνεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:54
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:52

Μα δεν είχε καμία την αξιοπρέπεια να μην την πέσει στους γκόμενους της Γαλής και η γαλή δεν είχε την αξιοπρέπεια να μην τις έχει φίλες;

Ξέρω μία που γουστάρει μόνιμα δεσμευμένους από το φιλικό και το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά έχει πρόβλημα, δεν στέκει καλά.
Άσ' το μπουμπού, είσαι σε άλλο γαλαξιακό και κυρίως αξιοπρεπές :lol: σύστημα.
Μπουμπούκα τώρα κατάλαβα γιατί έγραφες χθες πως θα το διασκέδαζες αν ήσουν η γυναίκα του Ερμή.

Γιατί ήταν κάτι που έκανες παλιά και το έβρισκες διασκεδαστικό. Εντυπωσιακό.
Και τώρα το κάνω, μπουμπούκι μου. :)

Απλώς διαπίστωσα στα γεράματα, ότι ο ιδανικός σύντροφος για μένα είναι όποιος λείπει για πολύ καιρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:24 οπότε ρε γαλή, οι φίλες σου την έπεφταν στους γκόμενους σου οταν ηταν μόνοι τους οι δύο τους; Δεν ήταν καλές φίλες λοιπόν, αν ήταν θα το έκαναν μπροστά σου να το δεις να φουσκώσεις απο υπερηφάνεια.
Καμμία σχέση με υπερηφάνεια επειδή "νίκησα" τύπισσες που οι άντρες τους ήταν σε κατώτερο -άρα κατανοητό- λέβελ. Έχω αθλητική παιδεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

το μπουμου το μπουμπουκα ή το μπουμπούκι ειναι πιο μειωτικό; να μαθουμε και τίποτα χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:23
Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:50

Απλώς γιατί βάζεις σε προτεραιότητα τον γκόμενο σου (δηλαδή τον δικό σου εγωκεντρισμό) από την κατανόηση της φίλης σου.

Θα έπρεπε να είναι απλό αλλά δεν είναι.
Ποια κατανόηση μάνα μου; να την πέσει στον γκόμενο μου η φίλη μου; τα μάτια θα της είχα βγάλει. Συνέλθετε.
Σιγά μην της βγάλω τα μάτια, μετά την πόρτα που θα φάει. Είναι σχεδόν απάνθρωπο.

Αν δεν φάει πόρτα, άντε γεια και στους δυο. Απλά πράγματα. :lol:
Καλά ο γκομενος εντάξει αντε γειά ούτως ή άλλως. Αλλά με τη φίλη θα είχα θέμα σοβαρό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:30 Καμμία σχέση με υπερηφάνεια επειδή "νίκησα" τύπισσες που οι άντρες τους ήταν σε κατώτερο -άρα κατανοητό- λέβελ. Έχω αθλητική παιδεία.
οκ, αλλα ήταν οι δυο τους, και ερχόταν μετα ο κατίνος και στα ελεγε;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:23
Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:19
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:50

Απλώς γιατί βάζεις σε προτεραιότητα τον γκόμενο σου (δηλαδή τον δικό σου εγωκεντρισμό) από την κατανόηση της φίλης σου.

Θα έπρεπε να είναι απλό αλλά δεν είναι.
Ποια κατανόηση μάνα μου; να την πέσει στον γκόμενο μου η φίλη μου; τα μάτια θα της είχα βγάλει. Συνέλθετε.
Σιγά μην της βγάλω τα μάτια, μετά την πόρτα που θα φάει. Είναι σχεδόν απάνθρωπο.

Αν δεν φάει πόρτα, άντε γεια και στους δυο. Απλά πράγματα. :lol:
Φίλη Γαλης:

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:27 ο ιδανικός σύντροφος για μένα είναι όποιος λείπει για πολύ καιρό.
Αν προσθέσουμε και τους φίλους...είναι λίγο θλιβερό το σκηνικό.
Απ' εδώ και πέρα δεν την ξαναλέω στην χρήστρια... :c040: Χρειάζεται κατανόηση κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
enaon

εμενα με εχει αγχώσει, φαντασου να την εχεις γκόμενα και να μην καταφερεις να στην πεσουν οι φίλες της.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:15
Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:06

Σαφώς.

Αλλά δεν νομίζω ότι εσύ έπαθες ταράκουλο από την προσωπικότητα της κωλάρας.

Αν όντως συνέβη, κάνω λάθος.
Μα που να ξερω περι προσωπικοτητας με μια Καλημέρα και 2 τυπικές κουβέντες. Αν ήξερα δε θα τις έλεγα ούτε αυτές.
Επίσης το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι αυτο που είπες, όταν δεν είναι παρούσα η γυναίκα, πέφτει το πέσιμο από φίλη. Στις περίπου 2 δεκαετίες και κάτι ψιλά της σεξουαλικής μου ζωής ποτέ δεν έτυχε να βγω ή να συνυπαρξω εστω στον ίδιο χώρο με φίλη σχέσης μου χωρίς αυτή να είναι παρούσα.
Οκ, αν οι φίλες και οι φίλοι, παίζουν πάντοτε σε ελεγχόμενο από το έτερον ήμισυ περιβάλλον, είναι όντως χλωμό να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι τι γίνεται, όταν παίζουν επαφές με τους φίλους και φίλες, στο χαλαρό χωρίς εποπτεία ή ανατριχιαστικές διευκρινήσεις του πού θα πας και ποιες/ποιους θα δεις. :lol:
Ξαναλέω δεν αντιλέγω σε τίποτα, μου κα εί απλά εντύπωση διότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ούτε στις σχέσεις που είχα ως τώρα ούτε και σε ανθρώπους του περίγυρου μου. Εννοώ στο να μένουν η να βγαίνουν μόνοι συντροφοι/γκόμενοι με φίλους του άλλου μέλους. Το μόνο που μου έχει τύχει είναι μια φορά να ταξιδέψω για καμιά εκατοστή χιλιόμετρα με την αδερφή μιας σχέσης μου, που δεν υπήρξε το παραμικρό μεμπτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:30 Καμμία σχέση με υπερηφάνεια επειδή "νίκησα" τύπισσες που οι άντρες τους ήταν σε κατώτερο -άρα κατανοητό- λέβελ. Έχω αθλητική παιδεία.
οκ, αλλα ήταν οι δυο τους, και ερχόταν μετα ο κατίνος και στα ελεγε;
Ποιος απ' όλα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:27 ο ιδανικός σύντροφος για μένα είναι όποιος λείπει για πολύ καιρό.
Αν προσθέσουμε και τους φίλους...είναι λίγο θλιβερό το σκηνικό.
Απ' εδώ και πέρα δεν την ξαναλέω στην χρήστρια... :c040: Χρειάζεται κατανόηση κύριοι.
Κάτι άλλο εκτός από νια νια νια και αου αου έχουμε;

Γιατί απο προχωκαγκουρικες, μεσοβεζικες αναλύσεις τις μιας οκάς άλλο τίποτα. :P

Ζούδια :)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:43
Ξαναλέω δεν αντιλέγω σε τίποτα, μου κα εί απλά εντύπωση διότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ούτε στις σχέσεις που είχα ως τώρα ούτε και σε ανθρώπους του περίγυρου μου. Εννοώ στο να μένουν η να βγαίνουν μόνοι συντροφοι/γκόμενοι με φίλους του άλλου μέλους. Το μόνο που μου έχει τύχει είναι μια φορά να ταξιδέψω για καμιά εκατοστή χιλιόμετρα με την αδερφή μιας σχέσης μου, που δεν υπήρξε το παραμικρό μεμπτό.
μια χαρά συμβαινει αυτό που λέει, μετά απο λίγα χρόνια και αν υπάρχει καλή θέληση οι φίλες της ειναι φίλες σου και ανάποδα, αλλως οι φίλοι σιγά σιγά χάνονται. Αλλά φίλος/η που την πέφτει δεν ειναι φίλος/η.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ακατανόητος και να λείπει καιρό.στον γούντι-ναυαγό πάει το μυαλό μου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”