Η γυναικεία ανταγωνιστικότητα είναι κάτι διαχρονικό και είναι πολύ πιο δυναμική στις υπόγειες ή εξωστρεφείς αντιδράσεις από αυτές των αντρών. Οι άντρες είναι πολύ πιο απλοί και σε κάποιο βαθμό "αθώοι" σ' αυτά.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:37 Γενικά πάντως δεν έτρωγα πεσιματα ποτέ γι'αυτό ίσως το χειρίστηκα λάθος τώρα σα νουμπας.
Απλά μου έκανε εντύπωση το συνεχόμενο που είπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απλώς γιατί βάζεις σε προτεραιότητα τον γκόμενο σου (δηλαδή τον δικό σου εγωκεντρισμό) από την κατανόηση της φίλης σου.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:01Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Θα έπρεπε να είναι απλό αλλά δεν είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα δεν είχε καμία την αξιοπρέπεια να μην την πέσει στους γκόμενους της Γαλής και η γαλή δεν είχε την αξιοπρέπεια να μην τις έχει φίλες;Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:18Το πρόβλημα σίγουρα δεν ήταν οι γκόμενοι αλλά οι επιλογή των φιλων
Ούτε εμένα μου έχει τύχει ποτέ κρούση από φίλη σχέσης μου.
Ξέρω μία που γουστάρει μόνιμα δεσμευμένους από το φιλικό και το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά έχει πρόβλημα, δεν στέκει καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άσ' το μπουμπού, είσαι σε άλλο γαλαξιακό και κυρίως αξιοπρεπέςGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:52Μα δεν είχε καμία την αξιοπρέπεια να μην την πέσει στους γκόμενους της Γαλής και η γαλή δεν είχε την αξιοπρέπεια να μην τις έχει φίλες;
Ξέρω μία που γουστάρει μόνιμα δεσμευμένους από το φιλικό και το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά έχει πρόβλημα, δεν στέκει καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ελέγχει η φίλη σου το ποιον γουστάρει και ποιον όχι; Τις πράξεις της ελέγχει. Άμα δεν κάνει κάτι, γιατί να της αστυνομεύσεις τη σκέψη;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:01 Εμένα μου λέει κάποια στιγμή η κολλητη μου συζητάγαμε με τον x και καλά για τριο με μένα. Αυτός της είπε ότι θα ήθελε εμένα. Και γελάμε . Χωρίς ίχνος υπόνοιας ή σκιάς.. Και μου λέει μαλακα πάντα το ήξερα οι γκομενοι μου σε γούσταραν.Και γελαγαμε. Γιατί ξέρουμε η μία την άλλη ξεκάθαρα. Ίδιο αίμα. Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Δε νομίζω πως έχει να κάνει μονο με εμφάνιση το θέμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:40Κάπου εδώ θα έδιναν σαφέστερη απάντηση στο πως και γιατί, οι φωτο συζύγου και γκόμενων, που ζητήθηκαν για τεκμηρίωση.
Αλλά οκ, σαφώς και δεν θα το κάνω.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό ακριβώς. Γιατί οι φίλες ή φίλοι και περιφερειακοί πέφτουλες, δεν την πέφτουν ποτέ στον γκόμενο/γκόμενα σου όταν είσαι παρούσα ή παρών. Την πέφτουν πλαγίως σε ανώδυνο (κατά την άποψη τους) χώρο και χρόνο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:57Ελέγχει η φίλη σου το ποιον γουστάρει και ποιον όχι; Τις πράξεις της ελέγχει. Άμα δεν κάνει κάτι, γιατί να της αστυνομεύσεις τη σκέψη;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:01 Εμένα μου λέει κάποια στιγμή η κολλητη μου συζητάγαμε με τον x και καλά για τριο με μένα. Αυτός της είπε ότι θα ήθελε εμένα. Και γελάμε . Χωρίς ίχνος υπόνοιας ή σκιάς.. Και μου λέει μαλακα πάντα το ήξερα οι γκομενοι μου σε γούσταραν.Και γελαγαμε. Γιατί ξέρουμε η μία την άλλη ξεκάθαρα. Ίδιο αίμα. Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Είναι μια έκφραση ερωτικής ιδιαιτερότητα κι αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαφώς.
Αλλά δεν νομίζω ότι εσύ έπαθες ταράκουλο από την προσωπικότητα της κωλάρας.
Αν όντως συνέβη, κάνω λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα που να ξερω περι προσωπικοτητας με μια Καλημέρα και 2 τυπικές κουβέντες. Αν ήξερα δε θα τις έλεγα ούτε αυτές.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:06Σαφώς.
Αλλά δεν νομίζω ότι εσύ έπαθες ταράκουλο από την προσωπικότητα της κωλάρας.
Αν όντως συνέβη, κάνω λάθος.
Επίσης το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι αυτο που είπες, όταν δεν είναι παρούσα η γυναίκα, πέφτει το πέσιμο από φίλη. Στις περίπου 2 δεκαετίες και κάτι ψιλά της σεξουαλικής μου ζωής ποτέ δεν έτυχε να βγω ή να συνυπαρξω εστω στον ίδιο χώρο με φίλη σχέσης μου χωρίς αυτή να είναι παρούσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οκ, αν οι φίλες και οι φίλοι, παίζουν πάντοτε σε ελεγχόμενο από το έτερον ήμισυ περιβάλλον, είναι όντως χλωμό να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι τι γίνεται, όταν παίζουν επαφές με τους φίλους και φίλες, στο χαλαρό χωρίς εποπτεία ή ανατριχιαστικές διευκρινήσεις του πού θα πας και ποιες/ποιους θα δεις.Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:09Μα που να ξερω περι προσωπικοτητας με μια Καλημέρα και 2 τυπικές κουβέντες. Αν ήξερα δε θα τις έλεγα ούτε αυτές.
Επίσης το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι αυτο που είπες, όταν δεν είναι παρούσα η γυναίκα, πέφτει το πέσιμο από φίλη. Στις περίπου 2 δεκαετίες και κάτι ψιλά της σεξουαλικής μου ζωής ποτέ δεν έτυχε να βγω ή να συνυπαρξω εστω στον ίδιο χώρο με φίλη σχέσης μου χωρίς αυτή να είναι παρούσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:09Μα που να ξερω περι προσωπικοτητας με μια Καλημέρα και 2 τυπικές κουβέντες. Αν ήξερα δε θα τις έλεγα ούτε αυτές.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπουμπούκα τώρα κατάλαβα γιατί έγραφες χθες πως θα το διασκέδαζες αν ήσουν η γυναίκα του Ερμή.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:54Άσ' το μπουμπού, είσαι σε άλλο γαλαξιακό και κυρίως αξιοπρεπέςGherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:52Μα δεν είχε καμία την αξιοπρέπεια να μην την πέσει στους γκόμενους της Γαλής και η γαλή δεν είχε την αξιοπρέπεια να μην τις έχει φίλες;Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:18
Το πρόβλημα σίγουρα δεν ήταν οι γκόμενοι αλλά οι επιλογή των φιλων
Ούτε εμένα μου έχει τύχει ποτέ κρούση από φίλη σχέσης μου.
Ξέρω μία που γουστάρει μόνιμα δεσμευμένους από το φιλικό και το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά έχει πρόβλημα, δεν στέκει καλά.σύστημα.
Γιατί ήταν κάτι που έκανες παλιά και το έβρισκες διασκεδαστικό. Εντυπωσιακό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ποια κατανόηση μάνα μου; να την πέσει στον γκόμενο μου η φίλη μου; τα μάτια θα της είχα βγάλει. Συνέλθετε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:50Απλώς γιατί βάζεις σε προτεραιότητα τον γκόμενο σου (δηλαδή τον δικό σου εγωκεντρισμό) από την κατανόηση της φίλης σου.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:01Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε προφανώς στο να κάνει αναφέρομαι. Στο να τον γουστάρει κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στο μυαλό κανενός. Αν βέβαια μου το έλεγε, θα είχα θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:57Ελέγχει η φίλη σου το ποιον γουστάρει και ποιον όχι; Τις πράξεις της ελέγχει. Άμα δεν κάνει κάτι, γιατί να της αστυνομεύσεις τη σκέψη;Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:01 Εμένα μου λέει κάποια στιγμή η κολλητη μου συζητάγαμε με τον x και καλά για τριο με μένα. Αυτός της είπε ότι θα ήθελε εμένα. Και γελάμε . Χωρίς ίχνος υπόνοιας ή σκιάς.. Και μου λέει μαλακα πάντα το ήξερα οι γκομενοι μου σε γούσταραν.Και γελαγαμε. Γιατί ξέρουμε η μία την άλλη ξεκάθαρα. Ίδιο αίμα. Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά μην της βγάλω τα μάτια, μετά την πόρτα που θα φάει. Είναι σχεδόν απάνθρωπο.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 15:19Ποια κατανόηση μάνα μου; να την πέσει στον γκόμενο μου η φίλη μου; τα μάτια θα της είχα βγάλει. Συνέλθετε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:50Απλώς γιατί βάζεις σε προτεραιότητα τον γκόμενο σου (δηλαδή τον δικό σου εγωκεντρισμό) από την κατανόηση της φίλης σου.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:01Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Αν δεν φάει πόρτα, άντε γεια και στους δυο. Απλά πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-