Όχι περισσότερο απ' ό,τι εγώ.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:46Όχι, δικό σου πρόβλημα είναι ξεκάθαρα, εκείνες χεσμένη πατόκορφα σε είχαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:45Γιατί όχι; Τις καταλάβαινα. Δικό τους πρόβλημα ήταν και όχι δικό μου. Από συναισθηματική νοημοσύνη, άλλο τίποτα.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:41
Οι φίλες σου την έπεφταν καθημερινά στους δικούς σου και εσύ συνέχιζες την φιλική σχέση;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το γεγονός οτι εξακολουθούσες να τις έχεις φίλες, με ξεπερνάει. Πέραν της συναισθηματικής νοημοσύνης ή της όποιας ''ανωτερότητας''. Και σαφέστατα ήταν και δικό σου πρόβλημα. Μην λες χαζομάρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:45Γιατί όχι; Τις καταλάβαινα. Δικό τους πρόβλημα ήταν και όχι δικό μου. Από συναισθηματική νοημοσύνη, άλλο τίποτα.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:41Οι φίλες σου την έπεφταν καθημερινά στους δικούς σου και εσύ συνέχιζες την φιλική σχέση;
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Ε άρα δεν ήταν φίλες σου. Ο κοινωνικός σου περίγυρος την έπεφτε στον άντρα σου. Αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:50Όχι περισσότερο απ' ό,τι εγώ.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:46Όχι, δικό σου πρόβλημα είναι ξεκάθαρα, εκείνες χεσμένη πατόκορφα σε είχαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:45
Γιατί όχι; Τις καταλάβαινα. Δικό τους πρόβλημα ήταν και όχι δικό μου. Από συναισθηματική νοημοσύνη, άλλο τίποτα.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εννοεί οτι ηταν τόσο κούκλοι οι γκόμενοι της που οι πατσαβουρες φίλες της ανάβαν χωρίς καυστήρα κλπ. Είναι γνωστό προβλημα οταν εχεις καλους φίλους αυτό.
Αυτό που με ξεπερνάει είναι πως δεν την ενοχλούσε. Και καλά τώρα. Δεν παίζει ρε. Με την καμία. Και τίποτε να μην έκανε ο άλλος. Φίδια..enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:50 εννοεί οτι ηταν τόσο κούκλοι οι γκόμενοι της που οι πατσαβουρες φίλες της ανάβαν χωρίς καυστήρα κλπ. Είναι γνωστό προβλημα οταν εχεις καλους φίλους αυτό.
ε τωρα και εσύ πλακα κανεις, οχι απλα δεν την ενοχλούσε, αν ο δικός της ηταν σοβαρός και δεν είχε θέμα αγχους θα ηταν και ανεβαστικό. Απλα δεν μιλαει για φίλες προφανώς, κατάχρηση του όρου.Πασιφάη έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:52 Αυτό που με ξεπερνάει είναι πως δεν την ενοχλούσε. Και καλά τώρα. Δεν παίζει ρε. Με την καμία. Και τίποτε να μην έκανε ο άλλος. Φίδια..
Καλά, εντάξει. Συνεχίστε με τις αναλύσεις.
Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι είναι άλλη φάση τα κοκοράκια, που τη βλέπουν πιο χαλαρά γιατί τους ενδιαφέρει μόνον το πήδημα και άλλο οι γυναίκες που παθαίνουν υπαρξιακό κατιτίς.
Ακριβώς γι' αυτό λέω ότι είναι άλλη φάση τα κοκοράκια, που τη βλέπουν πιο χαλαρά γιατί τους ενδιαφέρει μόνον το πήδημα και άλλο οι γυναίκες που παθαίνουν υπαρξιακό κατιτίς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πολυ πρωχοκαγκουρικη οπτική της φιλιας, δεν την πιάνω.
- Cecily Anne
Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα τα γκολ. Το λέει ο θυμόσοφος λαός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλά, εντάξει. Συνεχίστε με τις αναλύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βάλε φώτο από τους γκόμενους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αποκλείεται να είσαι τόσο ζεν. Αποκλείεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:55 Καλά, εντάξει. Συνεχίστε με τις αναλύσεις.
Επίσης θεωρώ απίθανο να μην έχεις ενοχληθεί από γνωστές του περίγυρού σου που την έπεφταν στην εκάστοτε σχέση σου. Ξαναλέω, ασχέτως με το αν η σχέση σου ενέδιδε ή όχι.
Και ναι, να αναλύσουμε και τη δική σου περίπτωση, μιας και την ''έβαλες στο τραπέζι''. Γιατί κολλάς;
Εμένα μου λέει κάποια στιγμή η κολλητη μου συζητάγαμε με τον x και καλά για τριο με μένα. Αυτός της είπε ότι θα ήθελε εμένα. Και γελάμε . Χωρίς ίχνος υπόνοιας ή σκιάς.. Και μου λέει μαλακα πάντα το ήξερα οι γκομενοι μου σε γούσταραν.Και γελαγαμε. Γιατί ξέρουμε η μία την άλλη ξεκάθαρα. Ίδιο αίμα. Πως είναι δυνατόν να σκεφτώ ποτέ ή να σκεφτεί ότι γουστάρει τον γκόμενο μου και να συνεχίζω να την βλέπω φίλη μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
και καλα δεν μπορειτε να κανετε τις φίλες σαν να σκασουν απο το κακό τους με μια τσαντα, ενα παπουτσι, πρεπει δηλαδή να την πεσουν σε εμας για να σας ανέβει η λίμπιντο;Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:58 Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα τα γκολ. Το λέει ο θυμόσοφος λαός.
- Cecily Anne
Οι Iταλοί λένε amici amici ma ti rubano la bici.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 14:02και καλα δεν μπορειτε να κανετε τις φίλες σαν να σκασουν απο το κακό τους με μια τσαντα, ενα παπουτσι, πρεπει δηλαδή να την πεσουν σε εμας για να σας ανέβει η λίμπιντο;Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 13:58 Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα τα γκολ. Το λέει ο θυμόσοφος λαός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις