!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:54
Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:49
Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:45 η λυπαμαι τους γονεις σου
Κι’ αυτοί λυπούνται. Τους απογοητεύω καθημερινά και είμαι άχρηστη. Σύμφωνα με εκείνους.

Σόρρυ αλλά, δεν θέλω να σας πιστέψω.
το μονο λαθος τους ειναι πως σου προσφεραν κ σου προσφερουν τα παντα - ετσι κακομαθες κ δεν εκτιμας κανεναν κ τπτ μονο εκμεταλλευσαι τους παντες κ απαιτεις απο ολους
Δεν σταματάς τώρα εδώ; Αντί να πεις κι ευχαριστώ που γεμίζει κάπως, έστω ανορθόδοξα, την ημέρα σου, πετάς χολή χωρίς λόγο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vagabondo έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:37
vagabondo έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:35 Εικόνα
Κι απ' αυτό έχουμε. :D
Το ξέρουμε, είναι γυναικείο άθλημα. :003:
Κάνεις λάθος.

Το καλό δηλητήριο δεν είναι για ξόδεμα σε παραολυμπιακούς και τρανσγουέι, γενικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Ιαν 2023, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Bazoomba έγραψε: 21 Ιαν 2023, 00:02

Κι’ αυτοί λυπούνται. Τους απογοητεύω καθημερινά και είμαι άχρηστη. Σύμφωνα με εκείνους.

το μονο λαθος τους ειναι πως σου προσφεραν κ σου προσφερουν τα παντα - ετσι κακομαθες κ δεν εκτιμας κανεναν κ τπτ μονο εκμεταλλευσαι τους παντες κ απαιτεις απο ολους
Δεν σταματάς τώρα εδώ; Αντί να πεις κι ευχαριστώ που γεμίζει κάπως, έστω ανορθόδοξα, την ημέρα σου, πετάς χολή χωρίς λόγο.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όταν λες χωρίς λίγο, έχεις υπολογίσει και το ότι είναι μπούμερ;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Ε όχι και χωρίς λόγο Bazoomba μου. Πώς αλλιώς θα ξεσπάσει τον θυμό και την δυστυχία που έχει μέσα του; Στον έξω κόσμο δεν μπορεί.

Τεσπα, δεν θα ασχοληθώ με την χολή του Άγι. Μου φτάνουν οι δικοί μου.

Γάλη, σε ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο και τις συμβουλές σου…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:03
ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:26
Το βασικό ερώτημα μου είναι:
Ο τοξικός άνθρωπος είναι γενικά έτσι προς όλους;
Σαφώς όχι.

Οι τοξικοί άνθρωποι μπορεί να είναι συμπαθέστατοι σε όσους δεν έχουν γίνει δέκτες της τοξικότητας τους και χρησιμοποιούνται ενίοτε ως σύμμαχοι για κάλυψη προσωπικών αναγκών.
Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον δεκτη της τοξικότητας του;
Δέκτης σημαίνει και αποδοχή;
Σαφώς όχι. Αλλά ενίοτε η τοξικότητα κάποιων στον χ δέκτη είναι αποδεκτή από τον ψ άσχετο που δεν χωνεύει τον χ.

Όταν γίνει αποδέκτης ο ίδιος, τα παίρνει τρελλά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Σταμάτα να γράφεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Casp έγραψε: 21 Ιαν 2023, 00:06 Ε όχι και χωρίς λόγο Bazoomba μου. Πώς αλλιώς θα ξεσπάσει τον θυμό και την δυστυχία που έχει μέσα του; Στον έξω κόσμο δεν μπορεί.

Τεσπα, δεν θα ασχοληθώ με την χολή του Άγι. Μου φτάνουν οι δικοί μου.

Γάλη, σε ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο και τις συμβουλές σου…
Έχω διαθέσει περισσότερο χρόνο και υπομονή για άτομα, που δεν συμπαθώ καν ρε συ.

Οπότε, άσε τις ευχαριστίες. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:04 ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

xioni έγραψε: 21 Ιαν 2023, 00:14 Σταμάτα να γράφεις.
μην ελπιζεις
κ μετοχες της τραπεζας ανατολης να γραψει πως πουλαει η Κασπ - θα μας συμβουλευσει να τρεξουμε να προλαβουμε -μην χαθει η ευκαιρια

δωρακι η επισημη στολη του αστροστολου του μεγαλεκου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 00:10
ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:03

Σαφώς όχι.

Οι τοξικοί άνθρωποι μπορεί να είναι συμπαθέστατοι σε όσους δεν έχουν γίνει δέκτες της τοξικότητας τους και χρησιμοποιούνται ενίοτε ως σύμμαχοι για κάλυψη προσωπικών αναγκών.
Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον δεκτη της τοξικότητας του;
Δέκτης σημαίνει και αποδοχή;
Σαφώς όχι. Αλλά ενίοτε η τοξικότητα κάποιων στον χ δέκτη είναι αποδεκτή από τον ψ άσχετο που δεν χωνεύει τον χ.

Όταν γίνει αποδέκτης ο ίδιος, τα παίρνει τρελλά. :lol:
Δλδ είναι δέκτης χωρίς αποδοχή άρα θύμα; Με την σαφή έννοια του όρου;
Παραιτούμαι...
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Να πει και ευχαριστώ! :o
Σιγά μη φέρει και ποπ κορν.
Παρατηρητής...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Αγις έγραψε: 21 Ιαν 2023, 00:04

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
πρέπει να σε έχει γαμήσει πολύ η ζωή εσένα.το περίεργο είναι πως καταφέρνεις αντί για λύπηση να προκαλείς αηδία
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:19 Τι εννοείτε όταν λέτε κάποιον τοξικό;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:45

Μου έχει ζητήσει ΗΔΗ κλειδιά! Πριν καν της πω για την λατρεία. Είμασταν με την φίλη της πάλι έξω όταν μου το είπε και εγώ είχα σκυλλιάσει και της την είπα κανονικότατα μπροστά της και με είδε και η φίλη της που αναστατώθηκα και επειδή ήξερε πως είχα δίκαιο της την είπε και εκείνη. Της είπα πως τόσο καιρό ανυπομονώ να ζήσω ΜΟΝΗ ΜΟΥ, να έχω τον χώρο και την ΗΣΥΧΙΑ μου και θα την έχω να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει;! Τότε τι ακριβώς θα αλλάξει για μένα; Και εκείνη την ώρα που τα έλεγα η φίλη της απάντησε «η μαμά σου είναι διακριτική» και γυρνάω με ύφος, την κοιτάω και της λέω «ΟΧΙ» και αμέσως τα άλλαξε και της έλεγε και εκείνη πως έχω δίκαιο και πως δεν είναι σωστό. Και επειδή έχει θέμα με τον αδερφό μου, μου έλεγε πολλές φορές ότι θα έρχεται να κοιμάται σπίτι μου για να ξεφεύγει, ότι θα αποδράει κτλ. Δηλαδή τι; Θα καταλήξει το σπίτι μου ξενοδοχείο για να έρχεται συνέχεια; Εγώ δηλαδή δεν θα βρω ησυχία; Δηλαδή στην ουσία δεν βοηθάει εμένα και δεν σκέφτεται ΕΜΕΝΑ αλλά τον εαυτό της. Αν το κάνει αυτό, και αν συνεχίζει να μου κάνει την ζωή μαρτύριο, δεν ξέρω ειλικρινά πώς θα αντιδράσω. Όσο περνάνε οι μέρες και εγώ μετράω αντίστροφα, άλλα τόσο δεν αντέχω και ξεσπάω. Αν συνεχίζει να κάνει τα δικά της, πραγματικά θα ξεσπάσω άσχημα σε κάποια φάση και δεν ξέρω και με ποιό τρόπο. Είμαι ικανή να κλείσω εισητήριο να πάω εξωτερικό και να μην βλέπω κανέναν για μια βδομάδα.

Οι γονείς είναι σαν όλους μας με τον δικό τους χαρακτήρα ο οποίος συμβάλλει στον ρόλο τους ως γονέας. Πιθανόν και η ίδια να μην έχει εισπράξει όσα θα έπρεπε να εισπράττει ένα παιδί από τον γονιό ή να εισέπραξε λάθος εικόνες και μηνύματα. Η όλη συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με σένα κασπ το τι είσαι ή δεν είσαι, αλλά με την ίδιο της τον εαυτό. Και αυτό είναι που θα πρέπει να βάλεις πολύ καλά στο μυαλό σου ανεξάρτητα από τον γλυκούλη που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Εσύ είσαι ένα ξεχωριστό άτομο με τα δικά του θέλω, το δικό του μυαλό και τις δικές του αποφάσεις. Επειδή δεν το κόβω να αλλάζει μυαλά θα πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτούς τους ανθρώπους έτσι ώστε να μην επηρεάζεται. Σήμερα είναι η μάνα σου αύριο θα είναι η πεθερα σου, μεθαύριο ο συνάδελφος σου κτλ Βέβαια η κουβέντα ρης μάνας πονάει πιο πολύ γιατί είναι η μάνα σου και περνάνε πολλές σκέψεις από το μυαλό αλλά είναι ένας άνθρωπος και η μάνα με τον χαρακτήρα της. Ίσως αισθάνεται με αυτό τον τρόπο ότι σε πιέζει για το καλύτερο για σένα από την αγάπη της. Ή ετισ πείθει τον εαυτό της. Αλλά δεν θα σε ενδιαφέρει, για οποίο λόγο κι αν το κάνει. Δεν παίζει να αλλάξει εκτός κι αν επισκεφθεί κάποιο ειδικό, που σίγουρα θα απορρίψει την ιδέα γιατί δεν θεωρεί πως έχει κάποιο πρόβλημα,
Εσύ θα βρεις τον τρόπο να κάνεις βίωμα σου αυτό που είπες παραπάνω, από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”