!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
δεν σου παει η αφελεια κ αν νομιζεις πως καταλαβαινεις θεματα που οι αλλοι δεν ειναι ικανοι κανεις λαθος - οπως κ στον τροπο που επελεξες να τα αντιμετωπιζεις - δεν βοηθαςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:33Ρε συ Άγι, κι εσύ σαν το χιόνι αντιδράς.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29μην αγχωνεσαι δεν θα σταματησει να γραφειxioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:16 Η αντίδραση του άγις που ότι κι αν τον κατηγορώ έπιασε το πόιντ είναι πολύ πιο φυσιολογική από την δικιά σου, κύρια ΓΑλη. Όπως και να έχει, είναι αστείο να απαντάτε στα σεντονάκια του κασπ με τις ηλίθιες ατακαδόρικες ηλιθιότητες.
Τολμήστε να απαντήσετε στα ίσα, με σεντονάκια, και τα ξαναλέμε. Προβληματικοί.
καπως πρεπει να ξεφευγει απο τη μιζερια της ζωης της με τα μπραντς - περιπατους - αυτοκινηταδες - σοπινγκ - βολτες στα μωλ - μπερντ γουοτσινγκ στις αλμυρες λιμνες - ροαντ τριπς -φωτογραφησεις - χαμουρεματα με το υποτακτικο κοντο κοροιδο
Με λίγα λόγια δεν έχετε και τρελλές διαφορές από τη μάνα της Casp.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Ιαν 2023, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ;Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:35Τον ενοχλεί κι’ αυτόν η ευτυχία μου και θέλει να μου την χαλασει. Αν τον αφήσω να μου την χαλάσει. Όπως ακριβώς και την μάνα μου. Σωστά το έπιασες.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:33Ρε συ Άγι, κι εσύ σαν το χιόνι αντιδράς.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29
μην αγχωνεσαι δεν θα σταματησει να γραφει
καπως πρεπει να ξεφευγει απο τη μιζερια της ζωης της με τα μπραντς - περιπατους - αυτοκινηταδες - σοπινγκ - βολτες στα μωλ - μπερντ γουοτσινγκ στις αλμυρες λιμνες - ροαντ τριπς -φωτογραφησεις - χαμουρεματα με το υποτακτικο κοντο κοροιδο
Το καταλαβαίνω, απλά επειδή εγώ δεν είμαι έτσι και δεν θα γίνω ποτέ έτσι, δεν μπορώ να το δεχτώ και να το συνηθίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29
Βρε κορίτσι μου, βγες από αυτό το τριπάκι και δες τα πράγματα πιο απλά.
Εσύ υπερασπίζεσαι τη ζωή που θέλεις να ζήσεις και η μάνα σου υπερασπίζεται τη ζωή που έζησε.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Μόνον αν κατανοήσεις γιατί αντιδρά έτσι ο άλλος θα απελευθερωθείς από αυτόν.
Σήμερα μίλησα και στην παιδική της φίλη. Της τα είπα όλα. Εκεί που χάρηκε που της είπα πως είμαι με κάποιον, πιάστηκε η καρδιά της όταν της είπα για την αντίδραση της μάνας μου. Ξέρεις τι γύρισε και μου είπε; Και αυτή βλέπει μόνο το 1/10 από την συμπεριφορά και τα λόγια της μάνας μου. «Πολλές φορές δεν ανοίγω το στόμα μου και δεν λέω τίποτα επειδή αν το κάμω δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ. Ειδικά για την συμπεριφορά της προς εσένα.» και μετά μου είπε «Για να είσαι ΕΣΥ με κάποιον, ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ ότι θα είναι πολύ καλό και ευγενικό παιδί. Δεν είμαι μάνα σου και θα ήθελα να είμαι, πραγματικά λυπάμαι με αυτά που ακούω». Και έβρισκε δίκαια και στον μπαμπά μου που μαλλώνουν και ξέρει πόσο κολλημένη είναι και με συμβούλευσε απλά να ζήσω και να μην ακούω κανέναν.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον δεκτη της τοξικότητας του;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:03Σαφώς όχι.ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 22:26
Το βασικό ερώτημα μου είναι:
Ο τοξικός άνθρωπος είναι γενικά έτσι προς όλους;
Οι τοξικοί άνθρωποι μπορεί να είναι συμπαθέστατοι σε όσους δεν έχουν γίνει δέκτες της τοξικότητας τους και χρησιμοποιούνται ενίοτε ως σύμμαχοι για κάλυψη προσωπικών αναγκών.
Δέκτης σημαίνει και αποδοχή;
Παρατηρητής...
Τον Άγι. Για να αντιδρά έτσι και να πετάει τόση χολή, είναι σίγουρα δυστυχισμένος. Και κομπλεξικός.xioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:38Εγώ;Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:35Τον ενοχλεί κι’ αυτόν η ευτυχία μου και θέλει να μου την χαλασει. Αν τον αφήσω να μου την χαλάσει. Όπως ακριβώς και την μάνα μου. Σωστά το έπιασες.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:33
Ρε συ Άγι, κι εσύ σαν το χιόνι αντιδράς.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Το ξέρουμε, είναι γυναικείο άθλημα.
Occasio facit furem
η λυπαμαι τους γονεις σουCasp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:42Τον Άγι. Για να αντιδρά έτσι και να πετάει τόση χολή, είναι σίγουρα δυστυχισμένος. Και κομπλεξικός.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι’ αυτοί λυπούνται. Τους απογοητεύω καθημερινά και είμαι άχρηστη. Σύμφωνα με εκείνους.
Σόρρυ αλλά, δεν θέλω να σας πιστέψω.
Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν το λέω ως κλισέ, έτσι ακριβώς είναι.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:41Το καταλαβαίνω, απλά επειδή εγώ δεν είμαι έτσι και δεν θα γίνω ποτέ έτσι, δεν μπορώ να το δεχτώ και να το συνηθίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29
Εσύ υπερασπίζεσαι τη ζωή που θέλεις να ζήσεις και η μάνα σου υπερασπίζεται τη ζωή που έζησε.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν καλές και κακές πλευρές. Κάποιες φορές κολλάνε με τις δικές μας, κάποιες όχι. Να κρατάς τις καλές και αν δεν αντέχεις τις κακές, κράτα τις καλές ως ανάμνηση ή κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα τους αλλά όχι ως πατερίτσα για να ανέχεσαι και να δικαιολογείς μονίμως τις κακές.
Αυτά από την πχορουμική μάνα σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην γράφεις άλλο.
το μονο λαθος τους ειναι πως σου προσφεραν κ σου προσφερουν τα παντα - ετσι κακομαθες κ δεν εκτιμας κανεναν κ τπτ μονο εκμεταλλευσαι τους παντες κ απαιτεις απο ολους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γελοιοτητεςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:51Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν το λέω ως κλισέ, έτσι ακριβώς είναι.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:41Το καταλαβαίνω, απλά επειδή εγώ δεν είμαι έτσι και δεν θα γίνω ποτέ έτσι, δεν μπορώ να το δεχτώ και να το συνηθίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29
Όλοι οι άνθρωποι έχουν καλές και κακές πλευρές. Κάποιες φορές κολλάνε με τις δικές μας, κάποιες όχι. Να κρατάς τις καλές και αν δεν αντέχεις τις κακές, κράτα τις καλές ως ανάμνηση ή κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα τους αλλά όχι ως πατερίτσα για να ανέχεσαι και να δικαιολογείς μονίμως τις κακές.
Αυτά από την πχορουμική μάνα σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:31Πω πω δηλητήριοοοο. Ίδιος η μάνα μου. Θα κάνατε φοβερή παρέα.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:29μην αγχωνεσαι δεν θα σταματησει να γραφειxioni έγραψε: 20 Ιαν 2023, 23:16 Η αντίδραση του άγις που ότι κι αν τον κατηγορώ έπιασε το πόιντ είναι πολύ πιο φυσιολογική από την δικιά σου, κύρια ΓΑλη. Όπως και να έχει, είναι αστείο να απαντάτε στα σεντονάκια του κασπ με τις ηλίθιες ατακαδόρικες ηλιθιότητες.
Τολμήστε να απαντήσετε στα ίσα, με σεντονάκια, και τα ξαναλέμε. Προβληματικοί.
Daaaaaaamn, το δυνατότερο roast που έχει παράξει μέχρι στιγμής το 2023!