Για τον κατηχητή ξέρομε τίποτα;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:49Ο γουντυς ή η Μπλου έγραψε το κειμενο;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:27 https://ampa.lifo.gr/i-istoria-soy/pros ... ra-paidia/
Let's pretend happy end.
Πώς γίνεται επί 3 χρόνια να μην έχει καταλάβει κανένας τπτ;
Αυτή λέει πως έχει κοινά χόμπι με τον εραστή. Πώς γίνεται να συμβαίνει και να μην την έχουν πάρει χαμπάρι; Ούτε αυτή ούτε τον εραστή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 08:24Μα δεν διαφωνώ. Απλά λέω ότι δεν είναι ότι δεν έχουμε τόσο χιούμορ. Έχουμε διαφορετικό χιούμορ.nowhere έγραψε: 20 Ιαν 2023, 07:41 έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ με την νάιδα αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.διαφωνεί λέγοντας ακριβώς το ίδιο με άλλα λόγια ρε μαλάκα![]()
Εκτιμώ πολύ το να έχει χιούμορ μια γυναίκα.
Εννοώ βέβαια να γελάει με τα αστεία μου.
Και τελοσπαντων οι γυναίκες δεν είναι αστείες, γιατί δε χρειάζεται να είναι.
Τα έχει πει και ο αείμνηστος πολύς Χριστόφορος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
alekhine έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:52λενε οτι πανε σε αγρυπνια αρα technically δεν λενε ψεματαCecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:44Άσχετα με τη μπλου, αλλά δεν κατάλαβα, τί θες να πεις ότι οι της εκκλησίας δεν κερατώνουν;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25
Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.
Αυτή λέει πως έχει κοινά χόμπι με τον εραστή. Πώς γίνεται να συμβαίνει και να μην την έχουν πάρει χαμπάρι; Ούτε αυτή ούτε τον εραστή;![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:57
δεν μετράει βέβαια, μην παίρνετε θάρρος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως στην μπλου αναφέρθηκα, όχι στους υπόλοιπους της εκκλησίας.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:44Άσχετα με τη μπλου, αλλά δεν κατάλαβα, τί θες να πεις ότι οι της εκκλησίας δεν κερατώνουν;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.
Αυτή λέει πως έχει κοινά χόμπι με τον εραστή. Πώς γίνεται να συμβαίνει και να μην την έχουν πάρει χαμπάρι; Ούτε αυτή ούτε τον εραστή;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα κεράτωνε τον άντρα της. Δε θα μπορούσε να συνεννοηθεί στα μηνύματα, για να κλείσει ραντεβού.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:04Εγώ πάντως στην μπλου αναφέρθηκα, όχι στους υπόλοιπους της εκκλησίας.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:44Άσχετα με τη μπλου, αλλά δεν κατάλαβα, τί θες να πεις ότι οι της εκκλησίας δεν κερατώνουν;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25
Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:57Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 08:24Μα δεν διαφωνώ. Απλά λέω ότι δεν είναι ότι δεν έχουμε τόσο χιούμορ. Έχουμε διαφορετικό χιούμορ.nowhere έγραψε: 20 Ιαν 2023, 07:41 έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ με την νάιδα αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.διαφωνεί λέγοντας ακριβώς το ίδιο με άλλα λόγια ρε μαλάκα![]()
Και τελοσπαντων οι γυναίκες δεν είναι αστείες, γιατί δε χρειάζεται να είναι.
Τα έχει πει και ο αείμνηστος πολύς Χριστόφορος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μια χαρά αστείες είναι.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08 Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Κάτσε να το διευκρινίσω πάλι. Και χιούμορ έχουμε και αστείες είμαστε. Δεν θα προκαλέσουμε αυτό το γέλιο που δεν παίρνεις αναπνοή. Στους άντρες. Μεταξύ μας εννοείται γελάμε άπειρα. Ενώ ένας άντρας αν έχει χιούμορ μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων. Είτε απευθύνεται σε άντρα είτε σε γυναίκα.klg έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:10Μια χαρά αστείες είναι.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08 Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ευκολο.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:49Ο γουντυς ή η Μπλου έγραψε το κειμενο;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 17:27 https://ampa.lifo.gr/i-istoria-soy/pros ... ra-paidia/
Let's pretend happy end.
Πώς γίνεται επί 3 χρόνια να μην έχει καταλάβει κανένας τπτ;
Αυτή λέει πως έχει κοινά χόμπι με τον εραστή. Πώς γίνεται να συμβαίνει και να μην την έχουν πάρει χαμπάρι; Ούτε αυτή ούτε τον εραστή;
ο εραστης ειναι ο πνευματικος της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από πού κι ως πού να ξέρουμε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:54Για τον κατηχητή ξέρομε τίποτα;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:05Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα κεράτωνε τον άντρα της. Δε θα μπορούσε να συνεννοηθεί στα μηνύματα, για να κλείσει ραντεβού.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:04Εγώ πάντως στην μπλου αναφέρθηκα, όχι στους υπόλοιπους της εκκλησίας.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:44
Άσχετα με τη μπλου, αλλά δεν κατάλαβα, τί θες να πεις ότι οι της εκκλησίας δεν κερατώνουν;![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αλλά μπορεί να έγραψες και μλκια.Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:18ευκολο.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:25Δεν μπορώ να φανταστώ πως η μπλου θα κεράτωνε ποτέ τον άντρα της με δεδομένη τη σχέση της με την εκκλησία. Αν θυμάμαι καλά το χόμπι της ήταν να βρίσκεται με τις κύριες του κατηχητικού μια φορά τη βδομάδα.
ο εραστης ειναι ο πνευματικος της.![]()
Τι πειστήρια χρειάζονται για να καταγγείλει κάποιος σεξουαλική παρενόχληση;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φτάσατε ως εκεί;;Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:22 Τι πειστήρια χρειάζονται για να καταγγείλει κάποιος σεξουαλική παρενόχληση;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις