Εννοώ πρόσφατα έκανες ακτινογραφία;
Άσχετο με όλο αυτό.
Αν εσένα σου έλεγε «Πρέπει να εγκρίνω εγώ πρώτα!» και μετά «ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ» απλά και μόνο επειδή άκουσε ότι είναι κοντός τι θα έκανες; Θα της έδειχνες και το πρόσωπό του; Ούτε καν το όνομά του δεν της είπα. Ούτε πού δουλεύει, επειδή ρωτούσε τα πάντα.vagabondo έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:13Σε αυτό ναι, αλλά το να δείξεις την φωτογραφία του γλυκούλη μόνο στην φίλη της και όχι σε αυτήν, είναι σαν να την φτύνεις κατάμουτρα.Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Επίσης δεν νιώθω vag ότι δεν της μίλησα καλά. Και το ότι κάποτε μπορεί να φαίνεται ότι «αντιμιλώ», το κάνω γιατί την ξέρω. Αν δεν το έκανα, δεν θα με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Όταν ήμουν Πάτρα με έπαιρνε και φώναζε για να επιστρέψω σπίτι και με ξανάπαιρνε για να σιγουρευτεί. Από τότε είχε κοπεί ο πολλύς έλεγχος. Πάντα ήθελε να ελέγχει τις ζωές των άλλων, να διατάζει και να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ άντεξα 29 χρόνια. Ε ως πότε;
Κι εγώ νομίζω πως δεν έπρεπε να πεις ούτε για το ύψος, ούτε για το πόσο καιρό βγαίνετε μαζί. Δεν χρειάζονται οι λεπτομέρειες και οι εντάσεις.
Yochanan έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:53Nαι, αν διαβάσεις πώς μιλάει η Κασπ για το παληκάρι φαίνεται ότι τον έχει πολύ ψηλά. Αλλά κι αυτός, στέκεται στο ύψος του.Περιμένω να μας γράψει η Κασπ πότε θα κοιμηθούν μαζί πρωτη φορά. Πότε θα πάνε μαζί να κάνουνε νανάκια.
Μωρό μου, αν σταματήσεις να βλέπεις τη μάνα σου ως επόπτη της ζωής σου και την δεις όπως αυτό ακριβώς που είναι, θα δεις μια δυστυχισμένη γυναίκα, που δεν αντέχει την ευτυχία άλλων επειδή αυτό κάνει πιο ζόρικα τα δικά της προβλήματα, τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:45Αν εσένα σου έλεγε «Πρέπει να εγκρίνω εγώ πρώτα!» και μετά «ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ» απλά και μόνο επειδή άκουσε ότι είναι κοντός τι θα έκανες; Θα της έδειχνες και το πρόσωπό του; Ούτε καν το όνομά του δεν της είπα. Ούτε πού δουλεύει, επειδή ρωτούσε τα πάντα.vagabondo έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:13Σε αυτό ναι, αλλά το να δείξεις την φωτογραφία του γλυκούλη μόνο στην φίλη της και όχι σε αυτήν, είναι σαν να την φτύνεις κατάμουτρα.Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Επίσης δεν νιώθω vag ότι δεν της μίλησα καλά. Και το ότι κάποτε μπορεί να φαίνεται ότι «αντιμιλώ», το κάνω γιατί την ξέρω. Αν δεν το έκανα, δεν θα με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Όταν ήμουν Πάτρα με έπαιρνε και φώναζε για να επιστρέψω σπίτι και με ξανάπαιρνε για να σιγουρευτεί. Από τότε είχε κοπεί ο πολλύς έλεγχος. Πάντα ήθελε να ελέγχει τις ζωές των άλλων, να διατάζει και να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ άντεξα 29 χρόνια. Ε ως πότε;
Κι εγώ νομίζω πως δεν έπρεπε να πεις ούτε για το ύψος, ούτε για το πόσο καιρό βγαίνετε μαζί. Δεν χρειάζονται οι λεπτομέρειες και οι εντάσεις.
Σήμερα με απείλησε πως θα μιλήσει στον μπαμπά μου και ότι τώρα με κρατάει στο χέρι. Και της λέω στο χέρι για ποιό πράγμα; Τι έκανα; Εγώ σε καλύπτω συνεχώς με τις μαλακίες που κάνεις (και έκανε και χοντρή μαλακία που επηρέαζε τα λεφτά που μαζεύω στην άκρη τόσο καιρό, επειδή είναι αφελής, και τελευταία στιγμή το σώσαμε και με παρακάλεσε να μην μιλήσω στον μπαμπά μου γιατί θα γινόταν χαμός). Και δεν με ενδιαφέρει αν του το πεις. Τι θα μου κάνει; Είμαι 29 χρονών, πάρτο απόφαση επιτέλους! Και άλλα διάφορα. Και μου είπε πως επειδή είναι με μια συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου (ασχολιόταν παλιά) σημαίνει πως είναι από την Λάρνακα (όχι πρόσφυγας), άρα θα είναι τσιγκούνης, και ο μπαμπάς σου ΜΙΣΕΙ τους Λαρνακείς και πρώτα απ’ όλα θα στεναχωρηθεί και θα απογοητευτεί τελείως κι’ αυτός μαζί σου.
ΓΑΛΗ θυμάσαι τι έγραφα; Ότι θα μου χαλάσουν την ψυχολογία αν τους το πω; Ήδη 2 μέρες τώρα την αποφεύγω φουλ. Σήμερα πάλι 2 ώρες μπήκα σπίτι, για να ετοιμαστώ και να ξαναβγω να δω την λατρεία. Και μέσα σ’ αυτές τις 2 ώρες έβγαλε πάλι δηλητήριο. Για κάτι τόσο φυσιολογικό και αυτονόητο, με κάνει να νιώθω λες και κάνω κάτι κακό, λες και είμαι κακός άνθρωπος και θέλω να τους στεναχωρώ. Και μετά μου άρχισε μην τολμήσεις να κοιμηθείς μαζί του, να μην διανοηθώ να τον φέρω ποτέ να τον γνωρίσουν και άλλα τέτοια όμορφα. Εγώ για να προετοιμάσω κάπως το έδαφος στην λατρεία του είπα τα βασικά, και εννοείται χωρίς λεπτομέρειες. Του είπα τι είπα για εκείνον, ότι είναι πολύ καλό παιδί, χωρίς να πω όνομα και πού δουλεύει, και ότι η μάνα μου είναι κολλημένη και δεν θα ήθελε να είχα σχέση, τι νόμιζε για το διαμέρισμα γενικά, ότι με απείλησε για τον μπαμπά μου και ότι δεν ξέρω αν θα το πάρει χειρότερα, ότι μετάνιωσα που μίλησα και ότι γενικά σπίτι η κατάσταση είναι μαρτύριο. Και ότι ενώ ΘΕΛΩ να έχω επαφές μαζί τους, η φάση είναι «μακριά και αγαπημένοι» και ότι ανυπομονώ να φύγω. Δείχνει να με καταλαβαίνει φουλ και να μην παρεξηγεί. Βασικά είναι αγγελάκι, θα το ξαναπώ![]()
εκτός από κούκλος, με φοβερό χιούμορ και ότι είναι πειραχτήρι όπως εμένα (σήμερα έκανα κοιλιακούς από το γέλιο, δεν σταματούσαμε) και ταιριάζουμε φουλ ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, είναι και πολύ κατανοητικός και ευαίσθητος. Του μιλάω και με ακούει πραγματικά και νοιάζεται, και ενδιαφέρεται να μάθει. Δεν το κάνει επειδή πρέπει. Δεν ξέρω τι θέλει εκείνος, αν ξενερώσει σε κάποια φάση για τα θέματα που έχω με τους γονείς (επειδή θέλει όντως να τους γνωρίσει), αλλά από την στιγμή που του μίλησα και του το ξεκαθάρισα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αν χρειαστεί θα τα ξαναπώ απλά με παραπάνω λεπτομέρειες.
Η μάνα μου πλέον, όπως το περίμενα, νομίζει πως όποτε βγαίνω είμαι μαζί του. Ήθελε κάτι για το διαμέρισμα το μεσημέρι, που δεν ξέρω καν αν ήταν επείγον (είπε ότι ήταν) και εγώ ήμουν έξω, είχα πάει να πάρω μια φίλη μου να πάμε περπάτημα και ευτυχώς μας πέτυχε στην φάση που είμασταν καταστήματα και είχαμε πάρει και καφέ για να φύγουμε, και της λέω «σε πειράζει να περάσουμε 5 λεπτά από το σπίτι μου για να βγάλω κάτι φωτογραφίες κάτι διαστάσεις για το διαμέρισμα και να τις στείλω viber? Είναι ο δρόμος μας, και να κατέβεις να δεις και τα σκυλλάκια μου» και της είπα και λίγο επίτηδες να κατέβει, για να την δει η μάνα μου και να καταλάβει όντως ότι δεν είμαι μαζί του, και όταν με ρώτησε ο μπαμπάς μου αν θα ξαναφύγω επειδή είχα παρκαρισμένο το αμάξι στην είσοδο και όχι στο υπόγειο και του είπα ναι, σχολίασε μετά η μάνα μου, όταν δεν άκουγε, «ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ; ΦΤΑΝΕΙ!!! ΠΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ» και όπως πήγαινε να συνεχίσει της είπα απλά «Όχι δεν θα δω αυτόν, έχω και κοινωνική ζωή, αλλά και αυτόν να έβλεπα, δεν θα δώσω λογαριασμό» και νιώθω άσχημα που αναγκάζομαι να μιλάω έτσι ή να με κάνει να νιώθω ηλίθια και ότι κάνω κάτι κακό.
![]()
Αν θες τη γνώμη της φορουμικής μαμάς σου, οι περισσότεροι αντιδρούν όπως η βιολογική μάνα σου σε πιο σοφτ απόδοση.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:53 Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για το δούλεμα…εεεε..τις απαντήσεις ήθελα να γράψω![]()
![]()
Εμένα πάντως μου φαίνεται πως έχει καταθλιψάρα και πως θέλει επειγόντως ψυχολόγο ή και ψυχίατρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:55Μωρό μου, αν σταματήσεις να βλέπεις τη μάνα σου ως επόπτη της ζωής σου και την δεις όπως αυτό ακριβώς που είναι, θα δεις μια δυστυχισμένη γυναίκα, που δεν αντέχει την ευτυχία άλλων επειδή αυτό κάνει πιο ζόρικα τα δικά της προβλήματα, τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά.Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:45Αν εσένα σου έλεγε «Πρέπει να εγκρίνω εγώ πρώτα!» και μετά «ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ» απλά και μόνο επειδή άκουσε ότι είναι κοντός τι θα έκανες; Θα της έδειχνες και το πρόσωπό του; Ούτε καν το όνομά του δεν της είπα. Ούτε πού δουλεύει, επειδή ρωτούσε τα πάντα.vagabondo έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:13
Σε αυτό ναι, αλλά το να δείξεις την φωτογραφία του γλυκούλη μόνο στην φίλη της και όχι σε αυτήν, είναι σαν να την φτύνεις κατάμουτρα.
Σήμερα με απείλησε πως θα μιλήσει στον μπαμπά μου και ότι τώρα με κρατάει στο χέρι. Και της λέω στο χέρι για ποιό πράγμα; Τι έκανα; Εγώ σε καλύπτω συνεχώς με τις μαλακίες που κάνεις (και έκανε και χοντρή μαλακία που επηρέαζε τα λεφτά που μαζεύω στην άκρη τόσο καιρό, επειδή είναι αφελής, και τελευταία στιγμή το σώσαμε και με παρακάλεσε να μην μιλήσω στον μπαμπά μου γιατί θα γινόταν χαμός). Και δεν με ενδιαφέρει αν του το πεις. Τι θα μου κάνει; Είμαι 29 χρονών, πάρτο απόφαση επιτέλους! Και άλλα διάφορα. Και μου είπε πως επειδή είναι με μια συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου (ασχολιόταν παλιά) σημαίνει πως είναι από την Λάρνακα (όχι πρόσφυγας), άρα θα είναι τσιγκούνης, και ο μπαμπάς σου ΜΙΣΕΙ τους Λαρνακείς και πρώτα απ’ όλα θα στεναχωρηθεί και θα απογοητευτεί τελείως κι’ αυτός μαζί σου.
ΓΑΛΗ θυμάσαι τι έγραφα; Ότι θα μου χαλάσουν την ψυχολογία αν τους το πω; Ήδη 2 μέρες τώρα την αποφεύγω φουλ. Σήμερα πάλι 2 ώρες μπήκα σπίτι, για να ετοιμαστώ και να ξαναβγω να δω την λατρεία. Και μέσα σ’ αυτές τις 2 ώρες έβγαλε πάλι δηλητήριο. Για κάτι τόσο φυσιολογικό και αυτονόητο, με κάνει να νιώθω λες και κάνω κάτι κακό, λες και είμαι κακός άνθρωπος και θέλω να τους στεναχωρώ. Και μετά μου άρχισε μην τολμήσεις να κοιμηθείς μαζί του, να μην διανοηθώ να τον φέρω ποτέ να τον γνωρίσουν και άλλα τέτοια όμορφα. Εγώ για να προετοιμάσω κάπως το έδαφος στην λατρεία του είπα τα βασικά, και εννοείται χωρίς λεπτομέρειες. Του είπα τι είπα για εκείνον, ότι είναι πολύ καλό παιδί, χωρίς να πω όνομα και πού δουλεύει, και ότι η μάνα μου είναι κολλημένη και δεν θα ήθελε να είχα σχέση, τι νόμιζε για το διαμέρισμα γενικά, ότι με απείλησε για τον μπαμπά μου και ότι δεν ξέρω αν θα το πάρει χειρότερα, ότι μετάνιωσα που μίλησα και ότι γενικά σπίτι η κατάσταση είναι μαρτύριο. Και ότι ενώ ΘΕΛΩ να έχω επαφές μαζί τους, η φάση είναι «μακριά και αγαπημένοι» και ότι ανυπομονώ να φύγω. Δείχνει να με καταλαβαίνει φουλ και να μην παρεξηγεί. Βασικά είναι αγγελάκι, θα το ξαναπώ![]()
εκτός από κούκλος, με φοβερό χιούμορ και ότι είναι πειραχτήρι όπως εμένα (σήμερα έκανα κοιλιακούς από το γέλιο, δεν σταματούσαμε) και ταιριάζουμε φουλ ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ, είναι και πολύ κατανοητικός και ευαίσθητος. Του μιλάω και με ακούει πραγματικά και νοιάζεται, και ενδιαφέρεται να μάθει. Δεν το κάνει επειδή πρέπει. Δεν ξέρω τι θέλει εκείνος, αν ξενερώσει σε κάποια φάση για τα θέματα που έχω με τους γονείς (επειδή θέλει όντως να τους γνωρίσει), αλλά από την στιγμή που του μίλησα και του το ξεκαθάρισα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αν χρειαστεί θα τα ξαναπώ απλά με παραπάνω λεπτομέρειες.
Η μάνα μου πλέον, όπως το περίμενα, νομίζει πως όποτε βγαίνω είμαι μαζί του. Ήθελε κάτι για το διαμέρισμα το μεσημέρι, που δεν ξέρω καν αν ήταν επείγον (είπε ότι ήταν) και εγώ ήμουν έξω, είχα πάει να πάρω μια φίλη μου να πάμε περπάτημα και ευτυχώς μας πέτυχε στην φάση που είμασταν καταστήματα και είχαμε πάρει και καφέ για να φύγουμε, και της λέω «σε πειράζει να περάσουμε 5 λεπτά από το σπίτι μου για να βγάλω κάτι φωτογραφίες κάτι διαστάσεις για το διαμέρισμα και να τις στείλω viber? Είναι ο δρόμος μας, και να κατέβεις να δεις και τα σκυλλάκια μου» και της είπα και λίγο επίτηδες να κατέβει, για να την δει η μάνα μου και να καταλάβει όντως ότι δεν είμαι μαζί του, και όταν με ρώτησε ο μπαμπάς μου αν θα ξαναφύγω επειδή είχα παρκαρισμένο το αμάξι στην είσοδο και όχι στο υπόγειο και του είπα ναι, σχολίασε μετά η μάνα μου, όταν δεν άκουγε, «ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ; ΦΤΑΝΕΙ!!! ΠΟΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ» και όπως πήγαινε να συνεχίσει της είπα απλά «Όχι δεν θα δω αυτόν, έχω και κοινωνική ζωή, αλλά και αυτόν να έβλεπα, δεν θα δώσω λογαριασμό» και νιώθω άσχημα που αναγκάζομαι να μιλάω έτσι ή να με κάνει να νιώθω ηλίθια και ότι κάνω κάτι κακό.
![]()
Προσπάθησε να μην τη μισήσεις αλλά απλώς να την κατανοήσεις.
Αλλά μέχρι εκεί.![]()
Αχά!Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:45 Και μου είπε πως επειδή είναι με μια συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου (ασχολιόταν παλιά) σημαίνει πως είναι από την Λάρνακα (όχι πρόσφυγας), άρα θα είναι τσιγκούνης, και ο μπαμπάς σου ΜΙΣΕΙ τους Λαρνακείς και πρώτα απ’ όλα θα στεναχωρηθεί και θα απογοητευτεί τελείως κι’ αυτός μαζί σου.
Τα δικά σου πάντως δεν γίνονται πιστευτά με τίποτα.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 08:55 προβληματισμενος
οσο πιο χοντροκομενο ειναι το δουλεμα τοσο πιο πιστευτο γινεται
δεν μου φαινεται να γινεται με καλο τροπο.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 08:41
Πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, με καλό τρόπο. Πρέπει να υπάρχουν όρια και πρέπει να τα σέβονται όλοι. Ούτε να μαλώσουν, ούτε να χωριστούν, ούτε να τους βγάλει από τη ζωή της, ούτε να μη μιλιούνται.
ακριβωςGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 09:30Τα δικά σου πάντως δεν γίνονται πιστευτά με τίποτα.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 08:55 προβληματισμενος
οσο πιο χοντροκομενο ειναι το δουλεμα τοσο πιο πιστευτο γινεται
Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2023, 09:35δεν μου φαινεται να γινεται με καλο τροπο.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 08:41
Πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, με καλό τρόπο. Πρέπει να υπάρχουν όρια και πρέπει να τα σέβονται όλοι. Ούτε να μαλώσουν, ούτε να χωριστούν, ούτε να τους βγάλει από τη ζωή της, ούτε να μη μιλιούνται.
ορια μπαινουν με αυστηροτητα, με πραξεις απολυτες. δεν μοιαζει να το εχει η κασπερ αυτο, ουτε ο γλυκουλης να βοηθησει. θα επρεπε καποιος απο οτυς 2 να ειναι και λιγο κωλοπετσωμενο τομαρι, να πει "ως εδω" και να το εννοει, να το εφαρμοσει.
πιο πιθανο, και πιο σωστο, βλεπω την απομακρυνση.
οι δικοι σου γονεις, δεν ειναι ιδιοι με τους δικους μου, της κασπερ, η οποιου αλλου. και συμπεριφερθηκαν διαφορετικα, επειδη ειναι διαφορετικοι ανθρωποι.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 10:59
Δεν χρειάζεται να είσαι κωλοπετσωμένος ούτε τομάρι για να πεις δεν θα κάνεις εσύ ούτε κανένας άλλος κουμάντο στη ζωή μου.
Υπάρχει ένα πάτερν που δημιουργεί μια αρρωστημένη κατάσταση. Ο πατέρας πρέπει να μάθει τι συμβαίνει και πρέπει όλοι μαζί να βρουν τρόπο να το λύσουν γιατί είναι ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ και όχι κάποιοι άγνωστοι μεταξύ τους.
Εγώ δλδ γιατί δεν χρειάστηκε να βάλω όρια και τις αποφάσεις μου τις σεβάστηκαν οι γονείς μου και δεν μου είπαν σου απαγορεύω το ένα και σου απαγορεύω το άλλο; Η γυναίκα έχει πρόβλημα, αντί να ξεκόψει με την κόρη της και να γίνουν τα πράγματα χειρότερα πρέπει να δούνε τι πραγματικά φταίει. Και στην τελική ο πατέρας τι χρωστάει αν το παιδί του ξεκόψει από το σπίτι του και δεν το βλέπει καθόλου; Εκτός κι αν δεν τον νοιάζει. Σε εκείνη την περίπτωση ναι θα κόψεις λάσπη. Αλλά είναι πολύ μεγάλη η ζωή για να πεις θα την περάσω χωρίς γονείς και πραγματική κόλαση αν πεις θα την περάσω χωρίς παιδί.
Δλδ εσύ τι θα έλεγες στο παιδί σου; Φύγε από το σπίτι και κόψε επαφές με τους γονείς σου; Είσαι καθόλου σοβαρός;
Σκέψου τα αλλά δεν αρκεί η οικονομία απο το κόψιμο του τσιγάρου για να πας εκεί.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 21:39Παρηγοριέμαι γιατί σκέφτομαι από τώρα κάτι Καραϊβικές, κάτι Μάτσου - Πίτσου..enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 20:02Σκέψου τα λεφτά που γλιτώνεις, θα γίνουν βενζίνες για μοτοβόλτεςΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:56 Να σου πω την αλήθεια, αν καταφέρω το ΠΣΚ, νομίζω πως θα είμαι σε καλό δρόμο.
![]()
Μία χαρά. Θα πούμε πως διαφωνούμε και θα το λήξουμε γιατί δεν έχει νόημα η συζήτηση.Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2023, 11:20οι δικοι σου γονεις, δεν ειναι ιδιοι με τους δικους μου, της κασπερ, η οποιου αλλου. και συμπεριφερθηκαν διαφορετικα, επειδη ειναι διαφορετικοι ανθρωποι.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 10:59
Δεν χρειάζεται να είσαι κωλοπετσωμένος ούτε τομάρι για να πεις δεν θα κάνεις εσύ ούτε κανένας άλλος κουμάντο στη ζωή μου.
Υπάρχει ένα πάτερν που δημιουργεί μια αρρωστημένη κατάσταση. Ο πατέρας πρέπει να μάθει τι συμβαίνει και πρέπει όλοι μαζί να βρουν τρόπο να το λύσουν γιατί είναι ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ και όχι κάποιοι άγνωστοι μεταξύ τους.
Εγώ δλδ γιατί δεν χρειάστηκε να βάλω όρια και τις αποφάσεις μου τις σεβάστηκαν οι γονείς μου και δεν μου είπαν σου απαγορεύω το ένα και σου απαγορεύω το άλλο; Η γυναίκα έχει πρόβλημα, αντί να ξεκόψει με την κόρη της και να γίνουν τα πράγματα χειρότερα πρέπει να δούνε τι πραγματικά φταίει. Και στην τελική ο πατέρας τι χρωστάει αν το παιδί του ξεκόψει από το σπίτι του και δεν το βλέπει καθόλου; Εκτός κι αν δεν τον νοιάζει. Σε εκείνη την περίπτωση ναι θα κόψεις λάσπη. Αλλά είναι πολύ μεγάλη η ζωή για να πεις θα την περάσω χωρίς γονείς και πραγματική κόλαση αν πεις θα την περάσω χωρίς παιδί.
Δλδ εσύ τι θα έλεγες στο παιδί σου; Φύγε από το σπίτι και κόψε επαφές με τους γονείς σου; Είσαι καθόλου σοβαρός;
εγω αυτο που βλεπω (και φυσικα μπορει να κανω και λαθος, αλλα αυτο βλεπω, αυτο λεω) και συμφωνα με την οποια δικη μου πειρα, ειναι οτι εχει ηδη δοκιμαστει το "με το καλο" και απετυχε.
σειρα εχει να δοκιμαστει το "με το αγριο" που δεν το βλεπω, γιατι δεν εχει αγριους η ιστορια.
οποτε οι δρομοι που μενουν ειναι ειτε να καθεται να υποστει την τοξικοτητα, η να κοψει λασπη. προτεινω το δευτερο.
φυσικα και θα προτεινω στο παιδι μου να φυγει απο το σπιτι, οσο συντομοτερα μπορεσει να σταθει στα ποδια του απο μονο του. και αν καποιος απο τους γονεις του χαλαει τη ζωη, βεβαιως και να κοψει παρτιδες.