Έκοψα τα heets. Το κανονικό το είχα κόψει από το 2020.
Ναι αυτά τα μαραφετια. Μια τζούρα που έκανα από αυτά και μια που δε ξανακανα.
Μεγάλη απόφαση. Μπράβο. Προσωπικά στα 5 6 που είναι τη μέρα εδώ και χρόνια είναι οκ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μεγάλη απόφαση. Μπράβο. Προσωπικά στα 5 6 που είναι τη μέρα εδώ και χρόνια είναι οκ.
Ναι, 5-6 δεν μου φτάνανε μέχρι το μεσημέρι. Εν τω μεταξύ με τα heets επειδή δε χρειάζεται να βγεις στο μπαλκόνι, ξεφεύγει το πράγμα, χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Οικονομικά δε τεράστια τρύπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι, χαίρομαι πολύ τα γραπτά της. Γράφει ανεπιτήδευτα, νομίζεις πως μιλάς μαζί της στο τηλέφωνο και προσπαθεί να σου τα πει όσο πιο γρήγορα μπορεί Και φυσικά αγωνία στο φουλ για τον γλυκούλι της ο οποίος μας βγήκε κονδός Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι προικισμένος.
Ναι, 5-6 δεν μου φτάνανε μέχρι το μεσημέρι. Εν τω μεταξύ με τα heets επειδή δε χρειάζεται να βγεις στο μπαλκόνι, ξεφεύγει το πράγμα, χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Οικονομικά δε τεράστια τρύπα.
Και τώρα άναψε ο καρελιας... τρίτο για σήμερα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για πες κοβονται ευκολοτερα τα heets απο το συμβατικο;
ΥΓ στηριζουμε Casper
Κοίτα το θέμα με την νικοτίνη κρατάει καμιά βδομάδα. Από τότε με έχουν πιάσει κάτι κρισάρες που θέλω να καπνίσω απεγνωσμένα και πλακώνω τα μήλα και τα νερά, αλλά να'χω μετρήσει 2-3 μέχρι τώρα. Νομίζω μου είναι πιο εύκολο από όταν είχα κόψει το τσιγάρο πριν 7-8 χρόνια. Το καλό με μένα είναι ότι δεν είχα συνδέσει το τσιγάρο με καφέ ή κάτι άλλο. Πίνω άνετα τον καφέ μου και χωρίς τσιγάρο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:14
Καλά έκανες και μίλησες. Ας λέει ότι θέλει. Να μιλήσεις και στον πατέρα σου κάποια στιγμή να τελειώνει η ιστορία. Τώρα σχετικά με το ύψος που σχολιάζει η μητέρα σου, μην δίνεις σημασία και άμα στο λέει πες της "μην αγχώνεσαι μάνα, κάνει καλό σεξ ".
εγκρινω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:23
Μην τρελαίνεσαι, δικιά σου είναι η ζωή κάνεις ό,τι θες, αρκεί να αυτονομηθείς. Και οι δικοί μου ήθελαν αριστερό, μη Πελοποννήσιο και Ολυμπιακό. Μόνο τον Ολυμπιακό πέτυχα.
αρα πρεπει να εχεις και 2 γκομενους για να εισαι ενταξει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:23
Μην τρελαίνεσαι, δικιά σου είναι η ζωή κάνεις ό,τι θες, αρκεί να αυτονομηθείς. Και οι δικοί μου ήθελαν αριστερό, μη Πελοποννήσιο και Ολυμπιακό. Μόνο τον Ολυμπιακό πέτυχα.
αρα πρεπει να εχεις και 2 γκομενους για να εισαι ενταξει.
Βαριέμαι και μόνο στην ιδέα.