Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21
Έχω σκάσει μύτη σε ταβερνάκι καλοκαιριάτικο με σι θρου καφτάνι χωρίς σουτιέν και με κοίταξαν στραβά γιατί είχα φρι το νιπλ.

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21
Έχω σκάσει μύτη σε ταβερνάκι καλοκαιριάτικο με σι θρου καφτάνι χωρίς σουτιέν και με κοίταξαν στραβά γιατί είχα φρι το νιπλ.

enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:18 Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Καλύτερα δύο γκειδες να γλυφοκωλιαζονται , παρά παντρεμένοι με τα μουλικα να ουρλιάζουν πιο δυνατά και από αεροπλάνο, ενώ οι γονείς να μην κάνουν τίποτα να τρώνε με κενό βλέμμα αφού έχουν πεθάνει μέσα τους .
Απο τη στιγμη που βρισκεσαι σε δημοσιο χώρο (με αλλα ατομα δλδ) επιβαλλεται να τηρεις καποιους κανονες συμπεριφορας ναι η οχι?Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:23Όχι, δεν απαγορεύεται να είναι κουτσομπόλης. Απαγορεύεται να επιβάλλει στο άλλο τραπέζι τί θα κάνει, για να μπορεί να κοιτάει άνετα. Από το πολίτευμα. Το δημοκρατικό.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:22Γιατι απαγορευεται να κοιταει αλλο τραπεζι;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:17
Ρε φίλος, γιατί είναι ενοχλητικό στο εστιατόριο; Κοίτα το πιάτο σου και την παρέα σου γαμώ το φελέκι μου, άλλο τραπέζι είναι!
Ουτε μισή.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21Ερμή σοβαρέψου. Πόσες φορές έχεις δει στη ζωή σου να συμβαίνει σε εστιατόριο δαχτύλωμα και παπαροπιάσιμο; Η ιστορία είναι πιο μούφα δεν παίζει.
Τώρα που το λες έχω πετάξει κι εγώ κάτι δημοκρατικές ματιές σε κάτι φακλανάρες που μπουκώνουν τα φακλανάκια τους... Ήθελα να δω αν ο Άρειος Πάγος θα τους αφαιρούσε την επιμέλεια από περιέργεια.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:25Αναλογα τι κανει το αλλο τραπεζι ο Αρειος Παγος διαφωνει νομιζωCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:23Όχι, δεν απαγορεύεται να είναι κουτσομπόλης. Απαγορεύεται να επιβάλλει στο άλλο τραπέζι τί θα κάνει, για να μπορεί να κοιτάει άνετα. Από το πολίτευμα. Το δημοκρατικό.
Οχι πιο ενοχλητικό απο τη φασαρία που γινεται τριγυρω απο πιτσιρικια και λοιπή βαβουρα βεβαια, αλλα με ψιλοενοχλεί. Και μονο σε εστιατορια. Αλλα οχι σε βαθμο που θα παω να κανω παρατήρηση ειτε στον ιδιοκτητη είτε στους ίδιους.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:17Ρε φίλος, γιατί είναι ενοχλητικό στο εστιατόριο; Κοίτα το πιάτο σου και την παρέα σου γαμώ το φελέκι μου, άλλο τραπέζι είναι!vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:15Μπορείς να στρίψεις αλλού το κεφάλι σου ή να φύγεις απο εκεινο το σημειο. Δεν σε αναγκασε κανείς με ελατήρια στα μάτια σαν το κουρδιστό πορτοκάλι, να καθεσαι να τους κοιτάς. Ημαρτον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:10
Αν θέλω να κάνω κάτι με την γυναίκα μου ή την ερωμένη μου υπάρχουν σπίτια , ξενοδοχεία ή και ερημικά μερη
Οι δημόσιοι χώροι όπου υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν τέτοια θεάματα ΔΕΝ ενδείκνυνται για τέτοιες ερωτοτροπίες
Στο εστιατόριο το καταλαβαίνω οτι ειναι ενοχλητικό, αλλά σε άλλα μέρη/δημόσια σημεία όχι.
Μια χαρα ειναι οι παιδικες φωνες, δεν ενοχλουν κανεναν, παιδια ειναι θα φωναζουν και θα τρεχουν, μην γινεστε κακοι και μιζεροιvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:26enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:18 Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Καλύτερα δύο γκειδες να γλυφοκωλιαζονται , παρά παντρεμένοι με τα μουλικα να ουρλιάζουν πιο δυνατά και από αεροπλάνο, ενώ οι γονείς να μην κάνουν τίποτα να τρώνε με κενό βλέμμα αφού έχουν πεθάνει μέσα τους .![]()
![]()
![]()
ΕΝΑΙΡΕΦΙΛΕΝΑΙ!!
Εχω σηκωθεί σε εστιατοριο και εχω κανει παρατήρηση στους γονεις, για αυτο το λόγο. Λέγοντας πως αν δεν ηρεμησουν λιγο τα διαολάκια τους, η επόμενή μου κίνηση θα ειναι να κανω παρατήρηση στον ιδιοκτητη.
Αν ημουν κανενα πισώπλατο μουνοπανο, θα πηγαινα απευθειας στον ιδιοκτήτη.
Παλι καλά όμως που τα συμμόρφωσαν.
Εν αντιθεσει με περιστατικο παλι σε εστιατόριο, που παιζανε φασωματα σε αρκετά ακραία φάση (ετερόφυλοι) ενιωσα να ενοχλουμαι, αλλα εκει απλά εστριψα το κεφάλι και το βλέμμα μου στο πιάτο μου. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ!!!
Οπότε ναι, την ησυχία μου τη χαλάνε περισσότερο τα πιτσιρικια ή οι εντονες φωνες/βαβουρα των μεγαλων, παρά οι φασωτές που θα καθονται αθορυβα σε μια γωνία και θα ρουφιόνται σαν καλαμάρια.
Ναι, από τη στιγμή που βλέπω ένα τύπο που τα'σπασε για να τους πετάξει έξω, επίτρεψέ μου να κρατάω πισινή στο αν όντως αλληλοπουτσώνονταν δημοσίως.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:27Απο τη στιγμη που βρισκεσαι σε δημοσιο χώρο (με αλλα ατομα δλδ) επιβαλλεται να τηρεις καποιους κανονες συμπεριφορας ναι η οχι?Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:23Όχι, δεν απαγορεύεται να είναι κουτσομπόλης. Απαγορεύεται να επιβάλλει στο άλλο τραπέζι τί θα κάνει, για να μπορεί να κοιτάει άνετα. Από το πολίτευμα. Το δημοκρατικό.
Απο τη στιγμη που ο νομος απαγορευει τις χυδαιες πράξεις σε δημοσιο χωρο επιβαλλεται να τηρηθει η νομιμοτητα ναι η οχι?
Φερε νομο να δουμε τι λεειCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:28Τώρα που το λες έχω πετάξει κι εγώ κάτι δημοκρατικές ματιές σε κάτι φακλανάρες που μπουκώνουν τα φακλανάκια τους... Ήθελα να δω αν ο Άρειος Πάγος θα τους αφαιρούσε την επιμέλεια από περιέργεια.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:25Αναλογα τι κανει το αλλο τραπεζι ο Αρειος Παγος διαφωνει νομιζωCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:23
Όχι, δεν απαγορεύεται να είναι κουτσομπόλης. Απαγορεύεται να επιβάλλει στο άλλο τραπέζι τί θα κάνει, για να μπορεί να κοιτάει άνετα. Από το πολίτευμα. Το δημοκρατικό.
Για τις χοντρές που μπουκώνουν χοντρά παιδιά; Τίποτα δε λέει. Γι'αυτό μένω στη ματιά και δεν εκφέρω καν γνώμη.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:31Φερε νομο να δουμε τι λεειCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:28Τώρα που το λες έχω πετάξει κι εγώ κάτι δημοκρατικές ματιές σε κάτι φακλανάρες που μπουκώνουν τα φακλανάκια τους... Ήθελα να δω αν ο Άρειος Πάγος θα τους αφαιρούσε την επιμέλεια από περιέργεια.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:25
Αναλογα τι κανει το αλλο τραπεζι ο Αρειος Παγος διαφωνει νομιζω
Εχμ, λυπάμαι, ειναι ο ορισμός του ενοχλητικού οι τσιριδες των μικρών. Προτιμώ αδεσποτόγατες να κοβουν βόλτα πανω στο τραπέζι μου, γύρω απο τη μερίδα αθερίνα, παρά σμήνος απο πιτσιρίκια τριγύρω.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29Μια χαρα ειναι οι παιδικες φωνες, δεν ενοχλουν κανεναν, παιδια ειναι θα φωναζουν και θα τρεχουν, μην γινεστε κακοι και μιζεροιvantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:26enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:18 Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Καλύτερα δύο γκειδες να γλυφοκωλιαζονται , παρά παντρεμένοι με τα μουλικα να ουρλιάζουν πιο δυνατά και από αεροπλάνο, ενώ οι γονείς να μην κάνουν τίποτα να τρώνε με κενό βλέμμα αφού έχουν πεθάνει μέσα τους .![]()
![]()
![]()
ΕΝΑΙΡΕΦΙΛΕΝΑΙ!!
Εχω σηκωθεί σε εστιατοριο και εχω κανει παρατήρηση στους γονεις, για αυτο το λόγο. Λέγοντας πως αν δεν ηρεμησουν λιγο τα διαολάκια τους, η επόμενή μου κίνηση θα ειναι να κανω παρατήρηση στον ιδιοκτητη.
Αν ημουν κανενα πισώπλατο μουνοπανο, θα πηγαινα απευθειας στον ιδιοκτήτη.
Παλι καλά όμως που τα συμμόρφωσαν.
Εν αντιθεσει με περιστατικο παλι σε εστιατόριο, που παιζανε φασωματα σε αρκετά ακραία φάση (ετερόφυλοι) ενιωσα να ενοχλουμαι, αλλα εκει απλά εστριψα το κεφάλι και το βλέμμα μου στο πιάτο μου. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ!!!
Οπότε ναι, την ησυχία μου τη χαλάνε περισσότερο τα πιτσιρικια ή οι εντονες φωνες/βαβουρα των μεγαλων, παρά οι φασωτές που θα καθονται αθορυβα σε μια γωνία και θα ρουφιόνται σαν καλαμάρια.
Κοιτα και εγω να ειμουν ο ιδιοκτητης και να τους εκανα ηρεμη παρατηρηση να χαλαρωσουν και αυτοι αντι να χαλαρωσουν πηγαιναν να μου την βγουν και απο πανω οτι ειμαι ομοφοβικος και ρατσιστης απεναντι στους γκει θα τα επαιρνα κρανιο.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29Ναι, από τη στιγμή που βλέπω ένα τύπο που τα'σπασε για να τους πετάξει έξω, επίτρεψέ μου να κρατάω πισινή στο αν όντως αλληλοπουτσώνονταν δημοσίως.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:27Απο τη στιγμη που βρισκεσαι σε δημοσιο χώρο (με αλλα ατομα δλδ) επιβαλλεται να τηρεις καποιους κανονες συμπεριφορας ναι η οχι?Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:23
Όχι, δεν απαγορεύεται να είναι κουτσομπόλης. Απαγορεύεται να επιβάλλει στο άλλο τραπέζι τί θα κάνει, για να μπορεί να κοιτάει άνετα. Από το πολίτευμα. Το δημοκρατικό.
Απο τη στιγμη που ο νομος απαγορευει τις χυδαιες πράξεις σε δημοσιο χωρο επιβαλλεται να τηρηθει η νομιμοτητα ναι η οχι?
Αυτο ειναι προσωπικη σου αποψη ομως, εδω μιλαμε για εφαρμογη των νομωνCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:31Για τις χοντρές που μπουκώνουν χοντρά παιδιά; Τίποτα δε λέει. Γι'αυτό μένω στη ματιά και δεν εκφέρω καν γνώμη.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:31Φερε νομο να δουμε τι λεειCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:28
Τώρα που το λες έχω πετάξει κι εγώ κάτι δημοκρατικές ματιές σε κάτι φακλανάρες που μπουκώνουν τα φακλανάκια τους... Ήθελα να δω αν ο Άρειος Πάγος θα τους αφαιρούσε την επιμέλεια από περιέργεια.
Το Άρθρο 337 Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019), κάνει;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:34Γιατί δαχτυλιάζονταν στο εστιατόριο;Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:33Δλδ θα σάρεσει να πας κάπου με την οικογένεια σου και το παιδί σου και να βλέπεις έστω ετερόφυλο ζευγάρι να δαχτυλιάζεται.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:31
Aπαγορεύονται από ποιόν;Τί είναι ακριβώς αυτό που απαγορεύεται;
Για φιλιά δεν μιλάγατε;
Με ποιά νομοθεσία απαγορεύεται το χαμούρεμα;
Ρε ας φάνε όσο θέλουν, άχνα να μην βγάζουνCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:28Τώρα που το λες έχω πετάξει κι εγώ κάτι δημοκρατικές ματιές σε κάτι φακλανάρες που μπουκώνουν τα φακλανάκια τους... Ήθελα να δω αν ο Άρειος Πάγος θα τους αφαιρούσε την επιμέλεια από περιέργεια.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:25Αναλογα τι κανει το αλλο τραπεζι ο Αρειος Παγος διαφωνει νομιζωCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:23