!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:49
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:47
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:46

Σημασια έχει ότι υπάρχει ο σχετικός νόμος για προσβολή δημοσίας αιδούς
Τώρα ως προς το εάν εφαρμόζεται ή πως ερμηνεύεται απο τους δικαστές και για ποιες περιπτώσεις είναι άλλο ζήτημα

Προσωπική μου άποψη
Ενήλικοι συναινουντες κάνουν ότι θέλουν στη προσωπική ερωτική τους ζωή εφόσον δεν ενοχλούν τους άλλους κσι δεν προβάλουν την δημόσια αιδώ
Ναι, υπάρχει νόμος για δολοφονία, εσύ που την είδες τη δολοφονία; Αυτό σε ρωτάω.
Ή ερώτηση σου ήταν για το εάν υπάρχει νόμος

Τώρα για το εάν εφαρμόζεται είναι άλλο ζήτημα
Μα δεν απαντάς για ποιό πράγμα είναι ο νόμος. Πετάς μία δημόσια αιδώ. Ποιό είδος περίπτυξης είναι προσβολή δημοσίας αιδούς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:48 (...) Ναι, μου συμβαίνει συχνά να τρώω και να φιλιούνται δεξιά αριστερά. Στα νησιά έχουμε πολλούς ερωτευμένους τουρίστες. Ο ανιψιός μου πχ δεν έχει κανένα πρόβλημα. :102:
Εδώ όμως δεν συζητάμε για φιλιά. Μιλάμε για φάσωμα, να χαμουρεύονται δηλαδή. Ε, νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλος χώρος για φάσωμα μια οικογενειακή ταβέρνα, ούτε η καφετέρια.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:51
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:48 (...) Ναι, μου συμβαίνει συχνά να τρώω και να φιλιούνται δεξιά αριστερά. Στα νησιά έχουμε πολλούς ερωτευμένους τουρίστες. Ο ανιψιός μου πχ δεν έχει κανένα πρόβλημα. :102:
Εδώ όμως δεν συζητάμε για φιλιά. Μιλάμε για φάσωμα, να χαμουρεύονται δηλαδή. Ε, νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλος χώρος για φάσωμα μια οικογενειακή ταβέρνα, ούτε η καφετέρια.
Τί έκαναν δηλαδή οι δυό; Φιλιόντουσαν και τί άλλο ; Αυτό ρωτάω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:51
Για το Ναύπλιο; χουφτώνονταν και έτριβε ο ένας το παπαρι του άλλου πανω απο τα ρουχα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:48
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:47
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:41

Ξέρεις κανένα να έχει καταδικαστεί για προσβολή δημοσίας αιδούς, λόγω χαμουρέματος;
Σου συμβαίνει συχνά να πηγαίνεις σε έναν χώρο και να βλέπεις παθιασμένα ζευγάρια να κάνουν διάφορα άλλα όχι σεξ; Εσύ το κάνεις ή είσαι καμιά ξενέρωτη; Θα κάνεις μωράκι με το καλό. Θα ήθελες να βλέπει το παιδί σου το θέαμα την ώρα που έχετε βγει για φαγητό;
Ναι, μου συμβαίνει συχνά να τρώω και να φιλιούνται δεξιά αριστερά. Στα νησιά έχουμε πολλούς ερωτευμένους τουρίστες. Ο ανιψιός μου πχ δεν έχει κανένα πρόβλημα, πιο πολύ τον ενδιαφέρει η πατάτα η τηγανιτή σε αυτήν την ηλικία. :102:
Ρε συ, δεν μιλάω για φιλιά, για λουτσο- κλειτοριδοτριψήματα σε κοινή θέα μιλάω.

Το δικό μου όταν βλέπει ανθρώπους να φιλιούνται αρχίζει τα ίιιιουυυυ και αηδιάζει. Έχει να γίνει πανηγύρι αν βρεθούμε σε τέτοια φάση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Και κάτι άλλο
Άλλο πράγμα το να ερωτοτροπεί ένα ζευγάρι είτε ομοφυλόφιλο είτε άνδρας με γυναίκα σε συγκεκριμένα κλαμπ ή μέρη που είναι ειδικά για τέτοιες περιπτύξεις και άλλο πράγμα το να ερωτοτροπεί σε δημόσιο χώρο όπου μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται απο τέτοια θέματα

Άλλο πράγμα να κάνω ... γυμνισμό σε μέρη που είναι ειδικά για γυμνιστες και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί τυχαια κόσμος εκεί που ενοχλείται από αυτό και από πράγμα να βγω γυμνός στον δρόμο ή στο μπαλκόνι του σπιτιού μου (και εάν αρχίζει να φωνάζει ή γειτόνισσα να την κατηγορησω για γυμνό φοβία)
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

O Eρμης που γνωρίζει εναν απο τους υπαλληλους του μαγαζιου και μιλησε μαζι του ανεφερε πως εκτος απο γλωσσοφιλα χουφτωνονταν και πιαναν τα παπαρια τους ενω ο σερβιτορος περιμενε να τελειωσουν το χαμουρεμα για να παρει παραγγελια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Φάσωμα ρε συ, έλεος, χούφτωμα, πιάνω βυζί, πιάνεις ψωλή. Αμάν, μάς έσκασες! :lol:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:49
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:47

Ναι, υπάρχει νόμος για δολοφονία, εσύ που την είδες τη δολοφονία; Αυτό σε ρωτάω.
Ή ερώτηση σου ήταν για το εάν υπάρχει νόμος

Τώρα για το εάν εφαρμόζεται είναι άλλο ζήτημα
Μα δεν απαντάς για ποιό πράγμα είναι ο νόμος. Πετάς μία δημόσια αιδώ. Ποιό είδος περίπτυξης είναι προσβολή δημοσίας αιδούς;
Ακόλαστη δε πράξη είναι αυτή που ανάγεται στη γενετήσια σφαίρα και εξεταζόμενη αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα της αιδούς και της ηθικής, με τις συγκεκριμένες περιστάσεις και τις κρατούσες κατά τόπο κοινωνικές αντιλήψεις περί ηθικής και ευπρέπειας. Επιπλέον απαιτείται η πράξη αυτή να προσβάλλει βάναυσα την αιδώ του παθόντος, δηλαδή χυδαία και ιδιαίτερα βαριά και να προκαλεί σκάνδαλο. Σκάνδαλο δε είναι η ψυχική αντίδραση του κοινού έναντι της προσβολής της αιδούς και της ηθικής των ανθρώπων που αθελήτως βλέπουν να γίνεται ενώπιόν τους η ακόλαστη πράξη. Δημόσια τελείται η πράξη , όταν μπορεί να υποπέσει στην αντίληψη αόριστου κατ' αριθμό και κύκλο προσώπων, εκτός από εκείνα στα οποία απευθύνεται.
http://www.areiospagos.gr/nomologia/apo ... 0%20%D3%D4
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:55
Φάσωμα ρε συ, έλεος, χούφτωμα, πιάνω βυζί, πιάνεις ψωλή. Αμάν, μάς έσκασες! :lol:
Α οκ, αυτά είναι υπερβολή για ταβέρνα. :smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:41

Ξέρεις κανένα να έχει καταδικαστεί για προσβολή δημοσίας αιδούς, λόγω χαμουρέματος;
Σου συμβαίνει συχνά να πηγαίνεις σε έναν χώρο και να βλέπεις παθιασμένα ζευγάρια να κάνουν διάφορα άλλα όχι σεξ; Εσύ το κάνεις ή είσαι καμιά ξενέρωτη; Θα κάνεις μωράκι με το καλό. Θα ήθελες να βλέπει το παιδί σου το θέαμα την ώρα που έχετε βγει για φαγητό;
Ναι, μου συμβαίνει συχνά να τρώω και να φιλιούνται δεξιά αριστερά. Στα νησιά έχουμε πολλούς ερωτευμένους τουρίστες. Ο ανιψιός μου πχ δεν έχει κανένα πρόβλημα, πιο πολύ τον ενδιαφέρει η πατάτα η τηγανιτή σε αυτήν την ηλικία. :102:
Πού κολλάνε τα νησιά?
Εδώ σου μιλάνε για Ζαφείρη Μελά οι άνθρωποι και εσύ βάζεις στην κουβέντα τον Μότσαρτ.
Τα νησιά (πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων) ανέκαθεν ηταν +1000000 στον κοσμοπολιτισμό σε σύγκριση με την ηπειρωτική γιδογαμαΐικη Ελλάδα. Το μόνο μη γιδογαμαΐικο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι εκει που ετυχε η εν λόγω στραβή, το Ναύπλιο. Αλλά ουδείς άσφαλτος, τι να κάμομε :102:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:56

Πού κολλάνε τα νησιά?
Εδώ σου μιλάνε για Ζαφείρη Μελά οι άνθρωποι και εσύ βάζεις στην κουβέντα τον Μότσαρτ.
Τα νησιά (πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων) ανέκαθεν ηταν +1000000 στον κοσμοπολιτισμό σε σύγκριση με την ηπειρωτική γιδογαμαΐικη Ελλάδα. Το μόνο μη γιδογαμαΐικο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι εκει που ετυχε η εν λόγω στραβή, το Ναύπλιο. Αλλά ουδείς άσφαλτος, τι να κάμομε :102:
Ρε για το Ναύπλιο μιλάγαμε, μην λέμε κι ό,τι θέμε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:36
Αλλά στο δρόμο ή μεσα σε ΜΜΜ, δεν εχει δικαιώμα να ενοχλείται καποιος.
Γιατί;

Μπαίνω στο λεωφορείο για να πάω στην δουλειά μου όχι για να δω τσοντα ..

Και υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια που ενώ ερωτοτροπούν μέσα στο λεωφορείο... παρεξηγουνται κι από πάνω που τα κοιτάς !!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:53
Για το Ναύπλιο; χουφτώνονταν και έτριβε ο ένας το παπαρι του άλλου πανω απο τα ρουχα.
Εμένα μου φαίνεται μούφα όλο αυτό, αλλά γουατέβερ, το παίρνω σα δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:39 απλά παίρνουν την θέση του μαγαζάτορα παρά πολύ εύκολα. δεν είναι τυχαίο αν προσεξεις στο φβ, σε κάθε είδηση που αναφέρει κάποιος πως είναι γκει, για τον σύντροφο του, κλπ, η πλειοψηφία είναι γέλια και angry, και από κάτω κράξιμο, είτε χοντρό, είτε λάιτ, περί "προτυπων"
Έτσι είναι, συμφωνώ με αυτό που λες. Η Ελλάδα είναι βαθιά συντηρητική χώρα και αυτά τα πράγματα είναι εντυπωμένα στο συλλογικό ασυνείδητο. Δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Και προπάντων, δεν αλλάζουν με το να είναι -οι γκέι, queer, τρανς κλπ- προκλητικοί και εριστικοί απέναντι στο σύνολο, αυτά που προωθεί η woke culture δηλαδή. Ούτε βοηθάει οι προοδευτικοί/ριζοσπαστικοί αριστεροί να υπερασπίζεστε κάθε παλαβομάρα που κάνουν και λένε, απλά και μόνο για να την πείτε σε ακροδεξιούς/χριστιανοταλιμπάν κ.λπ. Το μόνο που επιτυγχάνεται, έτσι, είναι οι συντηρητικοί να εκνευρίζονται και να γίνονται ακόμα πιο ακραίοι και εχθρικοί απέναντι σε όλα αυτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπετε.

(δεν μιλάω για το συγκεκριμένο συμβάν, γενικά μιλάω).
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”