jason0 έγραψε: 18 Ιαν 2023, 22:43
Οεεεε οεοεεοεεε και που είσαι ακόμα
Nα σου πω η αλεπου το ξερει οτι υπαρχει και αγωνας πρωταθληματος ενδιαμεσα;
«Και τα δύο τα πανηγύρισα από μέσα μου. Έχουμε όμως και τον επαναληπτικό, οι παίκτες μου μπορούν να χαρούν αλλά μετά από 2-3 ώρες θα πρέπει να σκεφτούν τη ρεβάνς. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εμάς».
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Lugozzi έγραψε: 18 Ιαν 2023, 22:29
Τα λέμε την Κυριακή.
Βρωμαει ασσος το επομενο,τοσα χρονια υπαρχει το pattern.Ποιος ειναι στο βαρ;
Mην το παιιξεις ασσο,θα χασεις τα λεφτα σου.
Πραγματικα πρεπει να εχω losing streak 6-7 παιχνιδια στη σειρα.Σημερα επαιξα 1dnb τη Μιλαν και χανει 0-3
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
«Και τα δύο τα πανηγύρισα από μέσα μου. Έχουμε όμως και τον επαναληπτικό, οι παίκτες μου μπορούν να χαρούν αλλά μετά από 2-3 ώρες θα πρέπει να σκεφτούν τη ρεβάνς. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εμάς».
αστους μωρε να χαρουν λιγο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"