!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση επεξεργαζεται τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιαρη από τις εκλογές
Re: Η κυβέρνηση επεξεργαζεται τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιαρη από τις εκλογές
Εγώ πάντως τίθεμαι υπέρ των δημοκρατικών ελευθεριών του Κάσι που ο Κάσι δεν θέλει για τον ίδιο και τους άλλους, αλλά τις χρησιμοποιεί κατά βούληση.
Re: Η κυβέρνηση επεξεργαζεται τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιαρη από τις εκλογές
Ας περιμένουμε να δούμε το νομοσχέδιο πρώτα, μπορεί η κυβέρνηση να έχει βρει την χρυσή συνταγματική τομή..
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Γνώμη μου είναι ότι έτσι ρισκάρουν να πάρει ο Κασιδιάρης ποσοστό εισόδου και στις δεύτερες εκλογές να παίξει με Εθνικό Μέτωπο ή άλλον σχηματισμό - βιτρίνα - νέο ΑΦΜ, συσπειρώνοντας και κόσμο που δεν τον ψήφισε μεν στις πρώτες εκλογές αλλά πλέον θα ελπίζει βάσιμα ότι η ψήφος του στον Κασιδιάρη δεν θα είναι "χαμένη" - εξωκοινοβουλευτική.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα από τη ΝΔ να ανοίξει όντως θέμα απαγόρευσης του ΕΚΕ. Πίστευα ότι θα το έβλεπε σαν ευκαιρία να δείξει ότι δεξιά της υπάρχουν μόνο... φιλοσυριζαιοι νεοναζί
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
θα υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση στα μεγάλα κόμματα στις δεύτερες εκλογέςRakomelofronas έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:04Γνώμη μου είναι ότι έτσι ρισκάρουν να πάρει ο Κασιδιάρης ποσοστό εισόδου και στις δεύτερες εκλογές να παίξει με Εθνικό Μέτωπο ή άλλον σχηματισμό - βιτρίνα - νέο ΑΦΜ, συσπειρώνοντας κόσμο που θα ελπίζει βάσιμα πια ότι η ψήφος του στον Κασιδιάρη δεν θα είναι "χαμένη" - εξωκοινοβουλευτική.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα από τη ΝΔ να ανοίξει όντως θέμα απαγόρευσης του ΕΚΕ. Πίστευα ότι θα το έβλεπε σαν ευκαιρία να δείξει ότι δεξιά της υπάρχουν μόνο... φιλοσυριζαιοι νεοναζίκαι μάλιστα με υπόδικο, άρα εύκολα εκβιασιμο αρχηγό. Μάλλον άρχισαν να φοβούνται ότι όντως παίζει να χάσουν την εξουσία ή έστω το μονοπώλιο που έχουν σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης από το 2019 ως σήμερα .
επίσης θα παιχτεί το χαρτί της ακυβερνησίας
συν κάποιο "επεισόδιο" με Τουρκία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Golden Age
Γιατί ο Κασιδιάρης δεν θέλει για τους άλλους;stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 11:56 Εγώ πάντως τίθεμαι υπέρ των δημοκρατικών ελευθεριών του Κάσι που ο Κάσι δεν θέλει για τον ίδιο και τους άλλους, αλλά τις χρησιμοποιεί κατά βούληση.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Α ναι, δεν διαφωνώ, απλώς πιστεύω ότι αυτού του είδους ο εκβιασμός θα αφορά τους χλιαρούς κεντρώους και τους εγκλωβισμένους δεξιούς, όχι τους δυνητικούς ψηφοφόρους Κασιδιάρη που είναι άλλο κοινό, είτε νεαρό είτε αποξενωμένο από τη ΝΔ.Lugozzi έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:06 θα υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση στα μεγάλα κόμματα στις δεύτερες εκλογές
συν κάποιο "επεισόδιο" με Τουρκία![]()
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Εμένα ρωτάς;Golden Age έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:10Γιατί ο Κασιδιάρης δεν θέλει για τους άλλους;stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 11:56 Εγώ πάντως τίθεμαι υπέρ των δημοκρατικών ελευθεριών του Κάσι που ο Κάσι δεν θέλει για τον ίδιο και τους άλλους, αλλά τις χρησιμοποιεί κατά βούληση.
- Golden Age
Εσύ το ισχυρίζεσαι.stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:12Εμένα ρωτάς;Golden Age έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:10Γιατί ο Κασιδιάρης δεν θέλει για τους άλλους;stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 11:56 Εγώ πάντως τίθεμαι υπέρ των δημοκρατικών ελευθεριών του Κάσι που ο Κάσι δεν θέλει για τον ίδιο και τους άλλους, αλλά τις χρησιμοποιεί κατά βούληση.
Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω γιατί δεν θέλει δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα για τους άλλους.Golden Age έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:14Εσύ το ισχυρίζεσαι.
- Golden Age
Απο που προκύπτει εννοώstavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:15Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω γιατί δεν θέλει δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα για τους άλλους.
Ρωτάς αν ο υμνητής του Χίτλερ και καταδικασμένος εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονούσε είναι άνθρωπος που ενδιαφέρεται για δημοκρατικά δικαιώματα των άλλων;Golden Age έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:16Απο που προκύπτει εννοώstavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:15Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω γιατί δεν θέλει δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα για τους άλλους.
Ρώτα και γιατί το νερό είναι ρευστό.
- Space_Passenger
Τη σβαστικα στο μπρατσο την εχει γιατι ειναι "αρχαιοελληνικο συμβολο".
- Golden Age
Και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε κάποτε υμνητής του Τρότσκυ. Αυτό σημαίνει ότι κατάργησε τις πολιτικές ελευθερίες;stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:17Ρωτάς αν ο υμνητής του Χίτλερ και καταδικασμένος εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονούσε είναι άνθρωπος που ενδιαφέρεται για δημοκρατικά δικαιώματα των άλλων;Golden Age έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:16Απο που προκύπτει εννοώstavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:15
Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω γιατί δεν θέλει δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα για τους άλλους.
Τώρα το για το πως υπήρξε η καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως "εκγματική οργάνωση" και το αν "δολοφονούσε", οι πολιτικές μεθοδεύσεις για αυτό είναι πασίγνωστες.
Όλα σου φταιν εκτός από τους εγκληματίες βρε Γκόλντι.Golden Age έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:21Και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε κάποτε υμνητής του Τρότσκυ. Αυτό σημαίνει ότι κατάργησε τις πολιτικές ελευθερίες;stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:17Ρωτάς αν ο υμνητής του Χίτλερ και καταδικασμένος εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονούσε είναι άνθρωπος που ενδιαφέρεται για δημοκρατικά δικαιώματα των άλλων;
Τώρα το για το πως υπήρξε η καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως "εκγματική οργάνωση" και το αν "δολοφονούσε", οι πολιτικές μεθοδεύσεις για αυτό είναι πασίγνωστες.
οι δυνητικοί ψηφοφόροι κασιδιάρη, τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό που θα του στοιχίσει την είσοδο στη βουλή (μιλάω για τις δεύτερες εκλογές), ρίχνοντας το ποσοστό αυτοδυναμίας της νδ, πιο πιθανό θα είναι να μην πάνε να ψηφίσουν, ή να το ρίξουν από βελόπουλο μέχρι σύριζα (δεν αναφέρομαι στον προσωπικούς ψηφοφόρους κασιδιάρη)Rakomelofronas έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:12Α ναι, δεν διαφωνώ, απλώς πιστεύω ότι αυτού του είδους ο εκβιασμός θα αφορά τους χλιαρούς κεντρώους και τους εγκλωβισμένους δεξιούς, όχι τους δυνητικούς ψηφοφόρους Κασιδιάρη που είναι άλλο κοινό, είτε νεαρό είτε αποξενωμένο από τη ΝΔ.Lugozzi έγραψε: 18 Ιαν 2023, 12:06 θα υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση στα μεγάλα κόμματα στις δεύτερες εκλογές
συν κάποιο "επεισόδιο" με Τουρκία![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-