Και ο παππους του ηταν βουλευτης και υπουργος και ο προπαππους του.southern έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:48Nομιζω πως πάντοτε υπήρχε στη Βουλή ένας Βαρβιτσιώτης. Ο πατέρας του ήταν παραδοσιακός δεξιός, αυτός είναι ο υπουργός ΜύκονοςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:47Για την κληρονομικότητα στο βουλευτιλίκι όμως δεν βλέπω να αναφέρει κάτι.southern έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:43 https://twitter.com/efarpax_4/status/16 ... 62659?s=20
https://twitter.com/Gocu80061517/status ... 07456?s=20![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Space_Passenger
Δεν υπαρχει κληρονομικοτητα στο βουλευτηλικι. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. Αν διαφωνουσαν ας τον μαυριζαν. Δεν το καναν.
τα ξέρεις καλά βλέπωGeorge_V έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:51Και ο παππους του ηταν βουλευτης και υπουργος και ο προπαππους του.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Frappezitis
Πού είναι όλη η νεοφιλελέρα να γκρινιάξει που έκλεισε το κέντρο, όπως γκρινιάζουν για τις πορείες και τους μαραθώνιους;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ευκολάκι. Αντιστρέφω:
Αν αυτός που απείλησε ως τρομοκράτης την δημοκρατική πολιτεία έπρεπε να απελαθεί, αυτός που ως τρομοκράτης την κατέλυσε κι έφερε τη χούντα τι έπρεπε να πάθει;
συγνώμη δεν τους ξέρω και δεν μου αρέσει να κουκλάρω για να δείχνω ότι είμαι πολύξερη.George_V έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:36Για τον Νικόλαο Αθανασιου και τον Νικόλαο Κόκκινο τι γνωμη εχεις?Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 20:46Βασιλέας όλων των Ελλήνων ήτανε εκτός αυτών που διαδήλωναν και του παππού μου;panos291 έγραψε: 17 Ιαν 2023, 20:37
Ο ιδιος ο βασιλιας ειχε στειλει τους χωροφυλακες να δειρουν τον παππου της Νικης.
Του το ειπαν την ωρα που τον εδερναν.
Δεν το κατάλαβα υποτίθεται ότι προστατεύε τον λαό ,τους θεσμούς , το σύνταγμα , τα σύνορα . την θρησκεία , τα έθιμα όλα , εκείνη την στιγμή είχε ρεπό;
Απλά δεν τους ξέρω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Golden Age
Προσπάθησε να ανατρέψει τους Απριλιανούς. Τους όρκισε σε μια στιγμή αιφνιδιασμού και φόβου για στρατιωτκό εμφύλιο. Όταν ξαναϋπολόγισε τα δεδομένα προσπάθησε να τους ανατρέψει.stavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:53Ευκολάκι. Αντιστρέφω:
Αν αυτός που απείλησε ως τρομοκράτης την δημοκρατική πολιτεία έπρεπε να απελαθεί, αυτός που ως τρομοκράτης την κατέλυσε κι έφερε τη χούντα τι έπρεπε να πάθει;
Δεν αναφέρθηκα καν στην ορκωμοσία και μετέπειτα...Golden Age έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:55Προσπάθησε να ανατρέψει τους Απριλιανούς. Τους όρκισε σε μια στιγμή αιφνιδιασμού και φόβου για στρατιωτκό εμφύλιο. Όταν ξαναϋπολόγισε τα δεδομένα προσπάθησε να τους ανατρέψει.stavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:53Ευκολάκι. Αντιστρέφω:
Αναφέρθηκα στην κατάλυση του πολιτεύματος εξαιτίας της οποίας βρήκαν ευκαιρία τα φασιστοειδή.
- George_V
Νομιζω οτι θα επρεπε να τους ξέρεις.Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:53συγνώμη δεν τους ξέρω και δεν μου αρέσει να κουκλάρω για να δείχνω ότι είμαι πολύξερη.George_V έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:36Για τον Νικόλαο Αθανασιου και τον Νικόλαο Κόκκινο τι γνωμη εχεις?Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 20:46
Βασιλέας όλων των Ελλήνων ήτανε εκτός αυτών που διαδήλωναν και του παππού μου;
Δεν το κατάλαβα υποτίθεται ότι προστατεύε τον λαό ,τους θεσμούς , το σύνταγμα , τα σύνορα . την θρησκεία , τα έθιμα όλα , εκείνη την στιγμή είχε ρεπό;
Απλά δεν τους ξέρω.![]()
Ειναι ο Υφυπουργος Δημοσιας Ταξεως και ο Διοικητης της Αστυνομιας που εδωσαν την εντολη να διαλυθει το συλλαλητηριο
Κατηγορείς τον Παυλο οτι ηταν υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο του παππου σου αλλα ξεχνας να κατηγορησεις αυτους που εξέδωσαν την διαταγη και την εκτέλεσαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Golden Age
Προφανώς θεωρείς "ομαλότητα" τον ΑΣΠΙΔΑ και την πρωτοβουλία του Γεωργίου Παπανδρέου να μεσολαβήσει για να απαλλάξει το γιο του απο τη δίκη.stavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:57Δεν αναφέρθηκα καν στην ορκωμοσία και μετέπειτα...Golden Age έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:55Προσπάθησε να ανατρέψει τους Απριλιανούς. Τους όρκισε σε μια στιγμή αιφνιδιασμού και φόβου για στρατιωτκό εμφύλιο. Όταν ξαναϋπολόγισε τα δεδομένα προσπάθησε να τους ανατρέψει.stavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:53
Ευκολάκι. Αντιστρέφω:
Αναφέρθηκα στην κατάλυση του πολιτεύματος εξαιτίας της οποίας βρήκαν ευκαιρία τα φασιστοειδή.
,George_V έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:57Νομιζω οτι θα επρεπε να τους ξέρεις.
Ειναι ο Υφυπουργος Δημοσιας Ταξεως και ο Διοικητης της Αστυνομιας που εδωσαν την εντολη να διαλυθει το συλλαλητηριο
Κατηγορείς τον Παυλο οτι ηταν υπευθυνος για τον ξυλοδαρμο του παππου σου αλλα ξεχνας να κατηγορησεις αυτους που εξέδωσαν την διαταγη και την εκτέλεσαν.
Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με την λέξη καθεστώς.
Το καθεστώς τότε με τον Βασιλιά μολονότι γέμισε το νοσοκομείο με κόσμο με σπασμένα πλευρά , κεφάλια ,πόδια δεν έδειξε την αντίρρηση του στο θέμα η την δυσαρέσκεια του.
Δεν επισκέφτηκε τον κόσμο στα νοσοκομεία.
αντιθέτως εκτός από κάποιες εφημερίδες που αποτελούσαν εξαίρεση και αναφέρθηκαν στο θέμα όλες οι άλλες έγραφαν τι έφαγε ο Βασιλιάς το βράδυ.
Αυτοί είναι οι Βασιλιάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 17 Ιαν 2023, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
https://twitter.com/andreasmoun/status/ ... 87074?s=20Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2023, 08:17 Χτες ξεκινησε η φετεινη διασκεψη στο ΝΤαβος.
Περισσότεροι από 2.700 πολιτικοί, επιχειρηματίες, μεγαλοεπενδυτές, τραπεζίτες και ακαδημαϊκοί θα συγκεντρωθούν αυτή την επόμενη εβδομάδα στο Νταβός της Ελβετίας για τη σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.
https://www.moneyreview.gr/business-and ... ko-foroym/
.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- George_V
Α τωρα το αλλαξαμε. Δεν εδωσε τη διαταγη ο Βασιλιας αλλα ειναι κακος που δεν πηγε να δει τον κοσμο στο νοσοκομειο.Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 22:07,George_V έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:57Νομιζω οτι θα επρεπε να τους ξέρεις.Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 21:53
συγνώμη δεν τους ξέρω και δεν μου αρέσει να κουκλάρω για να δείχνω ότι είμαι πολύξερη.
Απλά δεν τους ξέρω.![]()
Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με την λέξη καθεστώς.
Το καθεστώς τότε με τον Βασιλιά μολονότι γέμισε το νοσοκομείο με κόσμο με σπασμένα πλευρά , κεφάλια ,πόδια δεν έδειξε την αντίρρηση του στο θέμα η την δυσαρέσκεια του.
αντιθέτως εκτός από κάποιες εφημερίδες που αποτελούσαν εξαίρεση και αναφέρθηκαν στο θέμα όλες οι άλλες έγραφαν τι έφαγε ο Βασιλιάς το βράδυ.
Δεν εδειραν τον παππου σε με εντολη Παυλου αλλα εσυ τον κατηγορεις γιατι δεν τον επισκεφτηκε.
Αντε και σου λεω γω οτι πηγαινε. Και καθοταν και μια ωρα μαζι του. Σημερα θα μας ελεγες τι ωραια που ειναι η Βασιλεια?
- Golden Age
Δεν υπήρχε καθεστώς, αλλά δημοκρατία. Ο Καραμανλής κυβερνούσε.Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 22:07
- Space_Passenger
απολους γινονται βιαιες ενεργειες οταν εχουν την εξουσια. Δεν ειναι θεμα "Βασιλιαδων". Και απο δημοκρατικα εκλεγμενες Κυβερνησεις. Η εξουσια διαφθειρει. Η απολυτη εξουσια βεβαιως διαφθειρει απολυτα.Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 22:07 Λοιπόν θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με την λέξη καθεστώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση