Από ότι κατάλαβα όσο περισσότερα βλέπεις τόσο πιο πολύ δεν αποφασίζεις συν ότι σχεδόν Πάντα καταλήγεις στις αρχικές επιλογές.
Δείξε μας τι σ'αρέσει όμως.
Μην είσαι άδικη με τον Αγι, φοβερό κομμάτι αυτό που ποστάρε. Κλασσικό, κλασατο με φινέτσα
Από ότι κατάλαβα όσο περισσότερα βλέπεις τόσο πιο πολύ δεν αποφασίζεις συν ότι σχεδόν Πάντα καταλήγεις στις αρχικές επιλογές.
ο καναπές γ@μ@τος! και ταιριάζει στο ύφος με το τραπέζιΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:26 Καναπές μάλλον αυτός αλλά σε χρώμα γκρι - γραφίτη.
Το σχέδιο είναι κλασσικό επίσης αλλά η αίσθηση του οταν κάθεσαι δεν υπάρχει, μέσα έχει κάτι πούπουλα κάτι κυψέλες κάτι τζελ δε πολύ κατάλαβα αλλά η αίσθηση είναι φοβερή και εκει στάθηκα
Πολύ σκούρο ξύλο για τα γούστα μου.Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:47Από ότι κατάλαβα όσο περισσότερα βλέπεις τόσο πιο πολύ δεν αποφασίζεις συν ότι σχεδόν Πάντα καταλήγεις στις αρχικές επιλογές.
Δείξε μας τι σ'αρέσει όμως.
Μην είσαι άδικη με τον Αγι, φοβερό κομμάτι αυτό που ποστάρε. Κλασσικό, κλασατο με φινέτσα
Και το τραπεζάκι μπροστά μαζί.dna replication έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:49ο καναπές γ@μ@τος! και ταιριάζει στο ύφος με το τραπέζιΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:26 Καναπές μάλλον αυτός αλλά σε χρώμα γκρι - γραφίτη.
Το σχέδιο είναι κλασσικό επίσης αλλά η αίσθηση του οταν κάθεσαι δεν υπάρχει, μέσα έχει κάτι πούπουλα κάτι κυψέλες κάτι τζελ δε πολύ κατάλαβα αλλά η αίσθηση είναι φοβερή και εκει στάθηκα
Έτσι χωρίς μπράτσο ήταν οι καρέκλες στην τραπεζαρία όταν ήμουν παιδί, χωρίς να είναι ακριβές.
Για διαμέρισμα δεν μου αρέσει.Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:38 Σαν αυτη επιλεξαμε με την Συντροφο - σε ξύλο Κερασιάς φυσικά οπως ολα τα επιπλα + κουζίνα.
![]()
ολα κυκλους κάνουν. Προσεκτικό τρίψιμο και ΜΟΝΟ λάδι και κερί , οχι κανένα βερνίκι περιεργο αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Το μειονέκτημα ειναι οτι το λάδι και κερί δείχουν τις ατέλειες οπότε: πολύ προσεκτικό τρίψιμοdon't speak έγραψε: 13 Οκτ 2018, 17:37Έτσι χωρίς μπράτσο ήταν οι καρέκλες στην τραπεζαρία όταν ήμουν παιδί, χωρίς να είναι ακριβές.
Όταν θα τις φτιάξω θα γίνουν μούρλια.
ωραία και τα 2.Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 17:05Και το τραπεζάκι μπροστά μαζί.dna replication έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:49ο καναπές γ@μ@τος! και ταιριάζει στο ύφος με το τραπέζιΕρμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 16:26 Καναπές μάλλον αυτός αλλά σε χρώμα γκρι - γραφίτη.
Ή αίσθηση όταν κάθεσαι κ σηκώνεσαι είναι άλλο πράγμα. Δε τη συνάντησα ούτε σε καναπέδες με τριπλάσια τιμή.
Ωραίο και σε εμφάνιση και σε χρήση.