vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 23:55
Τέτοιο καραξεκατίνιασμα σαν λεχριτομπαρόβιες του συρμού, φυσικά μόνο δεξιούτζες.
Η Αριστερά είναι διασπασμένη σε ενα σκασμό κόμματα και αποκόμματα κκε μουλούδια/λουμούδια/εσωτερικοεξωτερικου/συνασπισμοι/ανταρσιες/παπαρίες κτλ, από τότε που ο χοντρός με τον καράφλα (σαν ανέκδοτο ακουγονται) ακόμα βύζαιναν. Και ποτέ δεν εχει παιχτεί τέτοιο ξεκατίνιασμα μεταξύ αριστερών.
Με δεξιούς όμως, ζήσαμε να το δουμε και αυτο.
Αναμενόμενο, όταν η λεχριταρία των εθνολαϊκιστών είπε να διασπαστεί για πρωτη φορά στην ιστορία της απο τη γαλάζια πολυκατοικία.
Εσύ τί προτείνεις για ψήφο, Ντανόνο;
Ρίξε στίγμα στον πλανημένο λαό.
Ντανο ισως?
Θα κατεβάσει Τρύφωνα κάποια στιγμή το ΚΚΕ, δάσκαλε?
Για να δούμε
vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 23:55
Τέτοιο καραξεκατίνιασμα σαν λεχριτομπαρόβιες του συρμού, φυσικά μόνο δεξιούτζες.
Η Αριστερά είναι διασπασμένη σε ενα σκασμό κόμματα και αποκόμματα κκε μουλούδια/λουμούδια/εσωτερικοεξωτερικου/συνασπισμοι/ανταρσιες/παπαρίες κτλ, από τότε που ο χοντρός με τον καράφλα (σαν ανέκδοτο ακουγονται) ακόμα βύζαιναν. Και ποτέ δεν εχει παιχτεί τέτοιο ξεκατίνιασμα μεταξύ αριστερών.
Με δεξιούς όμως, ζήσαμε να το δουμε και αυτο.
Αναμενόμενο, όταν η λεχριταρία των εθνολαϊκιστών είπε να διασπαστεί για πρωτη φορά στην ιστορία της απο τη γαλάζια πολυκατοικία.
independent44 έγραψε: 17 Ιαν 2023, 00:05
Ο Τζήμερος είχε πάρει μόνος του 1% και τώρα που διεύρυνε το κόμμα με το Φαήλο πήγε κάτω από 1%
Τι σκατά διαφημιστής είναι;
πριν 2 χρόνια συμπαθούσα τους φαηλοτζημερους. τώρα δεν μου αρέσει καθόλου το concept της συνεργασίας και της συνηγοριας κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα η ΝΔ
αφου λατρευεις τους προχω γιατι προσπαθεις να προσποιεισαι συνεχεια?
Χαρά μου, εσύ το έχεις κουράσεις με τις προσποιήσεις. Οπότε, άντε σε κανένα βενζινάδικο να τρομπάρεις τα μπαλονάκια σου και άσε τις εκτιμήσεις για τις τυρόπιτες. Ξεφούσκωτο αρκούδι, δεν χορεύει.
Ισχύει και για το ριάλιτυ άιντολ, που μοιράζει πόνο.
Χαρά μου, εσύ το έχεις κουράσεις με τις προσποιήσεις. Οπότε, άντε σε κανένα βενζινάδικο να τρομπάρεις τα μπαλονάκια σου και άσε τις εκτιμήσεις για τις τυρόπιτες. Ξεφούσκωτο αρκούδι, δεν χορεύει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ο Τζήμερος είχε πάρει μόνος του 1% και τώρα που διεύρυνε το κόμμα με το Φαήλο πήγε κάτω από 1%
πριν 2 χρόνια συμπαθούσα τους φαηλοτζημερους. τώρα δεν μου αρέσει καθόλου το concept της συνεργασίας και της συνηγοριας κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα η ΝΔ
Η ΝΔ προσπαθεί να διαιρέσει όσο γίνεται περισσότερο το χώρο στα δεξιά της για να μην μπει κανείς στη βουλή.
Μόνο ο Βελό κι αυτός με κάτω από 5%
Η ΝΔ προσπαθεί να διαιρέσει όσο γίνεται περισσότερο το χώρο στα δεξιά της για να μην μπει κανείς στη βουλή.
Μόνο ο Βελό κι αυτός με κάτω από 5%
εγώ θα στηρίξω το μπογδανο με προοπτική τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές. ελπίζω να συμμαχήσει με τον πανό Παναγιωτοπουλο. χρυσαυγιτες εγώ δεν ψηφίζω
Εχει τεθεί το ιδεολογικό πλαίσιο για την ανασύνταξη του πατριωτικού χώρου
Η πρόταση του Φαήλου είναι να μάθει βέσπα ο Μπογδάνος
Η πρόταση του Μπογδάνου είναι να πέρδεται ο Φαήλος
Αυτές οι διεργασίες θα οδηγήσουν σε δημοψήφισμα για τον Βασιλιά-ΠτΔ-Αυτοκράτορα Παύλο Β'
Έλα ρε και συ.
Μην είσαι κάκος.
Πήρε +(-1) %
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.