Φυσικά Και για αυτό. Αν δεν ήταν γιος του Γ.Παπανδρεου δε θα τον ήξερε κάνεις.
Αλλά εσύ μίλησες για αισθητική. Τώρα το γυρνας; και μάλιστα σε κάτι που βλέπεις πως δεν ισχύει.
Άλλο πράγμα η οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων και των Παπανδρέου και άλλο το κληρονομικό δικαίωμα. Ο αντρέας Παπανδρέου επωφελήθηκε από το ότι είχε πολιτικές άκρες ο πατέρας του αλλά ακολούθησε αυτονομη πορεία και το κόμμα του το έχτισε μόνος του.
Και όχι ούτε μεγαλειοτατος είναι ούτε τίποτα, έκπτωτα ψώνια είναι.
Εντάξει καταλάβαμε.
Ποσο τον εκλαψες το 96;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:22
Η Ελλαδα της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ στερησε την ελληνικη ιθαγενεια απο ολη την οικογενεια του Κωνσταντινου που ο καθενας τους ηταν πρεσβευτης του Ελληνισμου στα ευρωπαικα σαλονια και στα γκλαμουριαρικα περιοδικα και την εδωσε σε κατι σκαρμογυφτους αναλφαβητους Ισλαμιστες.
Ερμής έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:24
Η αριστερά έχει ως αξίωμα την ποινικοποίηση του κάλλους και τη αριστείας. Τίποτα το περίεργο στη συμπεριφορά της διαχρονικά.
Φυσικά Και για αυτό. Αν δεν ήταν γιος του Γ.Παπανδρεου δε θα τον ήξερε κάνεις.
Αλλά εσύ μίλησες για αισθητική. Τώρα το γυρνας; και μάλιστα σε κάτι που βλέπεις πως δεν ισχύει.
Άλλο πράγμα η οικογενειοκρατία των Μητσοτάκηδων και των Παπανδρέου και άλλο το κληρονομικό δικαίωμα. Ο αντρέας Παπανδρέου επωφελήθηκε από το ότι είχε πολιτικές άκρες ο πατέρας του αλλά ακολούθησε αυτονομη πορεία και το κόμμα του το έχτισε μόνος του.
Και όχι ούτε μεγαλειοτατος είναι ούτε τίποτα, έκπτωτα ψώνια είναι.
Εντάξει καταλάβαμε.
Ποσο τον εκλαψες το 96;
Καθόλου. Πρώτα απ' όλα το 96 ήμουν μικρό παιδάκι .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε τον εξομοιώνω με τον κληρονομικό κηφήνα που του έχει μείνει το σύμπλεγμα ανωτερότητας.
Αυτος που εφαρμοσε ΑΚΡΙΒΩΣ το προγραμμα του ΕΑΜ απο το 1974 ηταν ο μεταλλαγμενος Κωνσταντινος Καραμανλης.
Νομιμοποιηση ΚΚΕ, καταργηση Βασιλειας, ισοβια στους χουντικους, κλεισιμο η κρατικοποιηση ολων των ελληνικων παραγωγικων επιχειρησεων.
.
Ρε τώρα τι υποστηρίζεις σε πεντακόσια άρθρα;τους οπαδούς της μικρής Μαρίας του Έβρου δεν υποστηρίζεις;
Οχι βεβαια, τους εχω κραξει σε αρθρα μου για το μεταναστευτικο οπως εχω κραξει και ΚΙΝΑΛ-ΝΔ.
.
Eκείνο που κάνεις όπως και όλος ο εσμός των ανελοπυροβολημένων είναι να παριστάνεις ότι είναι ισοδύναμοι στη λαθροκαφρίλα (που ΔΕΝ είναι) ώστε να είσαι ουδέτερος εκεί και να υποστηρίζεις σύριζα σε όλα τα άλλα θέματα.
Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:18
Αυτο ακριβως ειναι η Δυση και αυτην ακριβως την ομορφια, το λευκο δερμα, το ψηλο αναστημα, τη σοβαρη μορφωση, την ευγενεια στη συμπεριφορα, σιχαινονται οι δικαιωματιστες, οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων και οι φιλελεφτ στις ΗΠΑ.
Γενικοτερα ολη η βασιλικη οικογενεια αποτελειται απο καλλονους και καλλονες αλλα αυτη η κοπελα βγαζει ματια.
Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:18
Αυτο ακριβως ειναι η Δυση και αυτην ακριβως την ομορφια, το λευκο δερμα, το ψηλο αναστημα, τη σοβαρη μορφωση, την ευγενεια στη συμπεριφορα, σιχαινονται οι δικαιωματιστες, οι γραφειοκρατες των Βρυξελλων και οι φιλελεφτ στις ΗΠΑ.
Γενικοτερα ολη η βασιλικη οικογενεια αποτελειται απο καλλονους και καλλονες αλλα αυτη η κοπελα βγαζει ματια.