Αυτό έχει μείνει να πει. Όλα τα άλλα τα έχει κάνει. Γι αυτό χειροκροτείται από τα τροτσκικά γκρουπούσκουλα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:04Καλά εσύ έχεις τα δικά σου. Αλλά το #1 αξίωμα του Τροτσκισμού είναι το Stalin bad. To KKE δεν έχει πει Stalin bad, άρα δεν έχει ουδεμία σχέση με Τρότσκι.vatraxos έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:01Άστο καλύτερα. Έχεις μπερδέψει τον Τρότσκι με τον Στάλιν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:55
Όσο περισσότερο σεχταριζει το ΚΚΕ, τόσο πιο πολύ σταλινιζει. Βάλε εκεί και κάτι ατεχνος, κλπ, που είναι σταλινογλυφτες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποψήφιοι με το ΚΚΕ
Re: Υποψήφιοι με το ΚΚΕ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πού το είπα εγώ αυτό;nemo έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:04 μας μπερδεψε ο βατραχος που λεει οτι οποιος ειναι με τον σταλιν δεν ειναι κομμουνιστης
ρε συ ποια ειναι τα στανταρ για ειναι κανεις καλος κομμουνιστης σημερα; εγω το σκεφτομαι !
βαλε βρε και μια λουλουδου να δεσει μαζιMaspoli έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:03 Θα προτιμούσα τον Τρύφωνα Σαμαρά από τον Διονύση Τσακνή, δεν αποφασίζω όμως εγώ και το ΚΚΕ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά μεγαλόψυχο.
στην πρωτη απαντηση σου το αφησες να εννοειται ή να αιρειται οπως θες
Απέναντι στον Τσακνή συγχωρώντας του κάποια σοβαρά παραστρατήματα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατι είμαι ψαγμένος, δε βάζω τα κλασσικά.Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:57Εάν μου πεις τρία τραγούδια του Τσακνή (όχι τέσσερα, τρία) θα το συζητήσουμεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:56Γαμουσε ως τραγουδοποιος, εξαιρετικά άλμπουμ σε 80ς/90ς,δεν είναι η ζωή μόνο Μότσαρτ και Μπαχ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ξέρω πώς συμπέρανες κάτι τέτοιο. Εγώ έγραψα ότι αν έγινε σταλινικός δε μπορεί να έχει σχέση με το ΚΚΕ.nemo έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:08στην πρωτη απαντηση σου το αφησες να εννοειται ή να αιρειται οπως θες
Όπως η συμμετοχή στην διοίκηση της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ?Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:09Απέναντι στον Τσακνή συγχωρώντας του κάποια σοβαρά παραστρατήματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πότε έγινε το ΚΚΕ χρουτσωφικό..; 
Και αυτό αν και για μένα δεν ήταν αυτό το χειρότερο. Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα να σκαλιζουμε τώρα το παρελθόν. Το ΚΚΕ φάνηκε μεγαλόψυχο, ελπίζω να φανεί κι αυτός με τη σειρά του αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόμματος.
Ρε συ τι μυστικοπαθειες και βυζαντινές ίντριγκες είναι αυτές;Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:29Και αυτό αν και για μένα δεν ήταν αυτό το χειρότερο. Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα να σκαλιζουμε τώρα το παρελθόν. Το ΚΚΕ φάνηκε μεγαλόψυχο, ελπίζω να φανεί κι αυτός με τη σειρά του αντάξιος της εμπιστοσύνης του κόμματος.
Τι έχει κάνει ο τύπος που δεν μπορεί ούτε να γραφτεί;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ας μη φετιχοποιούμε τις εκλογές
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
αυτο ειπα και εγω ο σταλινισμος ειναι αρηκτα συνδεμενος με το κκ ..vatraxos έγραψε: 16 Ιαν 2023, 20:12Δεν ξέρω πώς συμπέρανες κάτι τέτοιο. Εγώ έγραψα ότι αν έγινε σταλινικός δε μπορεί να έχει σχέση με το ΚΚΕ.
Κατά τον βάτραχο το κόμμα έχει απεμπολισει τον μαρξισμο-λενινισμο. Κατεπεκταση και τον μαρξιστη Στάλιν.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
το κκ ειναι συνδεμενο με τον σταλιν και με την πολιτικη του αφου αυτος ηταν που το καθιερωσε στην σοβετιαSol έγραψε: 17 Ιαν 2023, 16:09Κατά τον βάτραχο το κόμμα έχει απεμπολισει τον μαρξισμο-λενινισμο. Κατεπεκταση και τον μαρξιστη Στάλιν.
πως μπορει ο βατραχος να το αναιρεσει ; αφου ειναι σαν να αναιρει το ιδιο το κκ το υπαρκτο αυτο που ειδαμε και γνωριζουμε !!!
δλδ θα παει πιο πισω απο το κκρ; ή θα φτιαξει ενα δικο του; πραγματικα δεν το καταλαβαινω!!