Οι εκπρόσωποι του πολυπολιτισμού (τι άθλια λέξη, αλλά αφού την χρησιμοποιούν οι συντηρητικοί συμφορουμίτες) θα γίνουν αρχηγοί της παράταξης που έχει σημαία την κατάργηση του "πολυπολιτισμού";
Ποιοι είναι οι πολλοί πολιτισμοί που εκπροσωπούν?
Ένα αμάλγαμα όλων των πολιτισμών που κατάγονται, που κυβερνούν και που διαβιούν (κοσμοπολιτισμός)
Η κατάργηση του εθνικού κράτους δηλαδή, κάτι που είναι το κόκκινο πανί για τους συντηρητικούς
Lugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:10
Ποιοι είναι οι πολλοί πολιτισμοί που εκπροσωπούν?
Ένα αμάλγαμα όλων των πολιτισμών που κατάγονται, που κυβερνούν και που διαβιούν (κοσμοπολιτισμός)
Η κατάργηση του εθνικού κράτους δηλαδή, κάτι που είναι το κόκκινο πανί για τους συντηρητικούς
Χαχαχαχα
Άσε τις τρίπλες
Ένας πολιτισμός είναι, ο ευρωπαϊκός.
Ανήκουμε σε άλλη πολιτισμική σφαίρα από τη Δύση. εδώ και πάνω από 1000 χρόνια. Αυτοί οι βασιλείς ήταν και παραμένουν ξένοι σε εμάς
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Χαχαχαχα
Άσε τις τρίπλες
Ένας πολιτισμός είναι, ο ευρωπαϊκός.
Ανήκουμε σε άλλη πολιτισμική σφαίρα από τη Δύση. εδώ και πάνω από 1000 χρόνια. Αυτοί οι βασιλείς ήταν και παραμένουν ξένοι σε εμάς
Lugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:19
Μια αξιοπρεπεστατη κηδεια ήταν
Δεν ξέρω που είδες κλαπατσίμπανα.
Έλα ρε φίλε. Λαοθάλασσα από φιλοβασιλικά στοιχεία, κάργα αστυνομία, 300 παπάδες, λάιβ κάλυψη από όλα τα Μέσα για ώρες, λαϊκά προσκυνήματα, παρουσία πρώην πρωθυπουργών κοκ.
Μόνο εμένα μου φαίνονται υπερβολικά; Σιγά την προσωπικότητα.
Lugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:19
Μια αξιοπρεπεστατη κηδεια ήταν
Δεν ξέρω που είδες κλαπατσίμπανα.
Έλα ρε φίλε. Λαοθάλασσα από φιλοβασιλικά στοιχεία, κάργα αστυνομία, 300 παπάδες, λάιβ κάλυψη από όλα τα Μέσα για ώρες, λαϊκά προσκυνήματα, παρουσία πρώην πρωθυπουργών κοκ.
Μόνο εμένα μου φαίνονται υπερβολικά; Σιγά την προσωπικότητα.
Εσάς τους κομμουνιστες όλα υπερβολικά θα σας φαίνονταν.
Δεν έχει νόημα να τα συζητάμε.
Πολύ σουρεαλ όλο το σημερινό...
Στην τιβι σε πρώτο πλάνο έδειχνε την Αννα-Μαρία να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ο Λιάγκας της μετρούσε τα κέρατα που της φόρεσε ο μακαρίτης με την Βουγιουκλάκη...ΕΛΕΟΣ!
Fipps έγραψε: 16 Ιαν 2023, 19:29
Στην τιβι σε πρώτο πλάνο έδειχνε την Αννα-Μαρία να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ο Λιάγκας της μετρούσε τα κέρατα που της φόρεσε ο μακαρίτης με την Βουγιουκλάκη...ΕΛΕΟΣ!
Αυτό το σουρεαλ γκροτεσκο πράγμα είναι η δεξιά ... Όσα καλούπια και να βάλει...
Ο Λιάγκας είναι ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος έχει δηλώσει αριστερός
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για την κηδεία μιλάω, τους βασιλόφρονες και την υποκρισία.
Για αυτο λες να τον χωρισε η Σκορδά?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.