Πόσο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: "Σκάσιμο" χεριών (γροθιών) από πsωλόκρυο. Κανα καλό χυσαμόλι?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Που;
(Κι έχω καιρό να πάω, τι με φτιάχνεις μωρέ μλκ;
Ηξερα 2 -3 καλα στην δίδυμου, κάθετη με αχαρνων.
Μωρέ εγώ τα ήξερα όλα στην περιοχή. Το θέμα είναι πιο έχει το καλό μέσα. δεν λέει πια να μπαίνεις σε όλα για να διαλέξεις. να πας με τη μία να ξεμπερδεύεις.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δίκιο έχεις, δεν είναι αποδοτική, είναι ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ για το συγκεκριμένο πρόβλημα.hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 02:03 Ούτε φθηνή είναι η Nivea ούτε αποδοτική. Χώρια που αφήνει μια γλίτσα στο χέρι σου, σαν να αλείφτηκες με λίπος φάλαινας.
Το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί τα χέρια μου σκάνε πολύ. Η γλίτσα που λες είναι επειδή είναι υπερβολικά λιπαρή, που είναι μάλλον και το μυστικό της επιτυχίας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πάλι τα ίδια σκατά, εδώ και λίγες εβδομάδες. Και χωρίς να εχουν σφίξει τα σκληρά κρύα ακόμα.
Πάλι καλά που μου εχετε γράψει και 2-3 προτάσεις κρεμών εδώ μεσα, και κάτι γίνεται...
Και η πλάκα είναι οτι εχω να ακουμπήσω αντισηπτικά εδώ και πάνω απο κανα δίμηνο.
Και μαντέψτε ποιά περίοδο δεν μου εμφανίστηκε καθόλου αυτό το πρόβλημα, οταν μάλιστα γαμούσα και τα χέρια μου στα αντισηπτικά και οινοπνεύματα:
Ω ναι! Στις χειμερινές περιόδους 2020 και 2021, επί ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!
Για εξηγήστε το μου επιστημονικά αυτό, πως ειναι δυνατον να συμβαίνει, να σας παραδεχτώ
Πάλι καλά που μου εχετε γράψει και 2-3 προτάσεις κρεμών εδώ μεσα, και κάτι γίνεται...
Και η πλάκα είναι οτι εχω να ακουμπήσω αντισηπτικά εδώ και πάνω απο κανα δίμηνο.
Και μαντέψτε ποιά περίοδο δεν μου εμφανίστηκε καθόλου αυτό το πρόβλημα, οταν μάλιστα γαμούσα και τα χέρια μου στα αντισηπτικά και οινοπνεύματα:
Ω ναι! Στις χειμερινές περιόδους 2020 και 2021, επί ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!
Για εξηγήστε το μου επιστημονικά αυτό, πως ειναι δυνατον να συμβαίνει, να σας παραδεχτώ
Εχει αρχισει να εξασθενει το μπολι,πηγαινε για την 4η δοση και θα στρωσουν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:02 Πάλι τα ίδια σκατά, εδώ και λίγες εβδομάδες. Και χωρίς να εχουν σφίξει τα σκληρά κρύα ακόμα.
Ω ναι! Στις χειμερινές περιόδους 2020 και 2021, επί ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!![]()
Για εξηγήστε το μου επιστημονικά αυτό, πως ειναι δυνατον να συμβαίνει, να σας παραδεχτώ![]()

Απλά βάζε κάθε βράδυ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ, ίσως να έχω ξαναγράψει και στο νήμα, δεν θυμάμαι. Η λύση απλούστατη - NIVEA!
Και θεραπευτικά (με δύο εφαρμογές θεραπεύει ματωμένα χέρια, στην κυριολεξία) και προστατευτικά (αν βάλεις λίγη το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι είσαι 100% immune στο σκάσιμο). Φέτος δεν έχω χρειαστεί καθόλου βέβαια αλλά και σε χρονιές με χιόνια δεν καταλάβαινα μία χάρη σ' αυτήν.
Λίρα 100
Και θεραπευτικά (με δύο εφαρμογές θεραπεύει ματωμένα χέρια, στην κυριολεξία) και προστατευτικά (αν βάλεις λίγη το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι είσαι 100% immune στο σκάσιμο). Φέτος δεν έχω χρειαστεί καθόλου βέβαια αλλά και σε χρονιές με χιόνια δεν καταλάβαινα μία χάρη σ' αυτήν.
Λίρα 100
αγνο παρθενο ελαιολαδο ... 2-3 φορες την ημερα το οποιο αφηνεις να απορροφηθει ... λιγο παραπανω στα πιο δυσκολα σημεια ...vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:02 Πάλι τα ίδια σκατά, εδώ και λίγες εβδομάδες. Και χωρίς να εχουν σφίξει τα σκληρά κρύα ακόμα.
Για εξηγήστε το μου επιστημονικά αυτό, πως ειναι δυνατον να συμβαίνει, να σας παραδεχτώ![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το λάδι έχει τοξικότητα.nostromos έγραψε: 16 Ιαν 2023, 16:33αγνο παρθενο ελαιολαδο ... 2-3 φορες την ημερα το οποιο αφηνεις να απορροφηθει ... λιγο παραπανω στα πιο δυσκολα σημεια ...vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:02 Πάλι τα ίδια σκατά, εδώ και λίγες εβδομάδες. Και χωρίς να εχουν σφίξει τα σκληρά κρύα ακόμα.
Από την τηλεεργασία είναι, τύπε.vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 18:02 Πάλι τα ίδια σκατά, εδώ και λίγες εβδομάδες. Και χωρίς να εχουν σφίξει τα σκληρά κρύα ακόμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό που με βοηθησε απολυτα εμένα, πρεπει να το εχω ξανα αναφέρει και σε προηγουμενη σελίδα, ηταν αλόη. Αυτη η κολλώδης ουσία που βγάζουν τα φύλλα της. Την ειχα δοκιμασει πριν κατι χρονια απο μια γειτονισσα της μανας μου που εχει γλαστρούλα και μου εδωσε 2-3 φύλλα, και για μενα ηταν το απολυτο. Τα εσπαγα, άδειαζα το χυσαμόλι πάνω και σε λιγες μερες οχι απλως ειχε εξαφανιστει το σκασιμο και οι πληγες, αλλα ειχαν γινει βελουδο τα χερια μου, σαν το καλοκαρι.
Τόση αποτελεσματικότητα ούτε οι κρεμες του εμπορίου. Αλλοι με το ιδιο θεμα με εμενα που δοκιμασαν αλοη, μου ειχαν πει οτι δεν τους πολυ-βοήθησε. Σε εμενα ισως να καθεται καλά στο δερμα, τι να πω, δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Εκτοτε, όλο λέω να παρω γλαστρουλα να εχω στο μπαλκονι και ολο το ξεχνάω.
Τόση αποτελεσματικότητα ούτε οι κρεμες του εμπορίου. Αλλοι με το ιδιο θεμα με εμενα που δοκιμασαν αλοη, μου ειχαν πει οτι δεν τους πολυ-βοήθησε. Σε εμενα ισως να καθεται καλά στο δερμα, τι να πω, δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Εκτοτε, όλο λέω να παρω γλαστρουλα να εχω στο μπαλκονι και ολο το ξεχνάω.
Τα τελευταία χρόνια αρχισε και σε μενα, ίσως λογω υπερχρήσης αντισηπτικων, πριν δεν το είχα. Δοκίμασα τα κλασσικα, αυτο εδω (είμαι αγγλια) είναι το τοπ με μεγαλη διαφορα

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 1 Απαντήσεις