Μια χαρά το διαχειρίστηκε ο Μητσοτάκης. Στην προκειμένη του βγάζω το καπέλο, παρότι είχα δυσαρεστηθεί το τελευταίο διάστημα.GoBzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:51Μπορεί να είναι διακοπές. Τον φάγατε τον άνθρωπο.likosmokeses έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:50panos291 έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:36
Γι'αυτον τα εχουμε πει. Ο Κωνσταντίνος ειχε παει υποβασταζομενος στην κηδεία του πατερα του και εκλαιγε, και αυτος ο λεχριτης φερεται με τον τροπο που φερεται. Δεν είναι τα παντα πολιτικη, καποιες φορες απλα κάνεις το σωστο και ας χασεις και 5 ψηφους.
Η αλλη ειναι ενα γελοιο υποκειμενο, μια μαριονετα.
Εγω προσωπικα δεν εχω κανεναν σεβασμό στο άτομο της.
Ο Κυριάκος σαν σύγχρονος και συνετός ηγέτης ήθελε να αποφύγει τον διχασμό...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- Philip Mortimer
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 16 Ιαν 2023, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Πήγε, τον έδειξαν και οι κάμερες.
Δεν νομίζω. Εγώ ούτε τον λόγο του Παύλου άκουσα.
Αλλά κάπου άκουσα, ότι ήταν ισορροπημένος.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είδα ως οικογενειακό σύνολο μου άρεσε. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να μην στάθηκε επαρκής για τη διατήρηση του βασιλικού οίκου στην Ελλάδα αλλά ως οικογενειάρχης απεδείχθη απολύτως επαρκής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Όχι μόνο ο Παύλος μίλησε. Είπε το λόγο στα ελληνικά και στα αγγλικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:54Δεν νομίζω. Εγώ ούτε τον λόγο του Παύλου άκουσα.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είδα ως οικογενειακό σύνολο μου άρεσε. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να μην στάθηκε επαρκής για τη διατήρηση του βασιλικού οίκου στην Ελλάδα αλλά ως οικογενειάρχης απεδείχθη απολύτως επαρκής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι. Και η Άννα Μαρία μια χαρά ήταν, κυρία με τα όλα της. Ως οικογένεια είναι τέλεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:54Δεν νομίζω. Εγώ ούτε τον λόγο του Παύλου άκουσα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
τι να έκανε και ο έρμος ο βασιλιάς?να άφηνε τα κομούνια να ελέγξουν το στράτευμα?Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:43 Εν τω μεταξύ άρχισαν πάλι τα κανάλια το αντιβασιλικό παπαγάλισμα. Λένε για την κόντρα του με τον Γεώργιο Παπανδρέου όπου διαφωνούσε στο να πάρει το υπουργείο άμυνας, δεν λένε όμως το γιατί. Δεν λένε ότι ο Παπανδρέου ήθελε να πάρει το υπουργείο άμυνας για να βάλει τους στρατοδίκες να βγάλουν λάδι τον γιο του τον Ανδρέα για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ. Και φυσικά "δημοκρατικά" δεν φιλοξενούν την άλλη άποψη.

Εδώ δακρυσανε αντιβασιλικοιGeorge_V έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:47Nαι.
Μολις τελειωσε πηρα τηλ. την ξαδελφη μου (για μια ασχετη υποθεση) και οταν το σηκωσε ηταν σαν να ειχε συναχι η κατι τετοιο.
"Τι εχεις? Κρυωσες?" της λεω.
"Οχι" μου λεει. "Ακουσα το λογο του Παυλου και με συγκινησε ο μπαγάσας".
"Εσυ συγκινηθηκες?" της λεω? "Που ο πατέρας σου ηταν ΚΚΕ και λυσσασμένος κιολας?"
"Ναι" μου απανταει. "Δεν ξερω με αγγιξαν αυτα που ειπε" και δωστου να μυξοκλαιει στο τηλεφωνο...
Οh well... Τελικα ειχε απηχηση η κηδεια. Ακομα και σε ατομα που θεωρουσα immune to that kind of shit.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το να του βγάλεις το καπέλο, δεν λέει κάτι. Δεν θέλει απόδοση τιμών, ψήφους θέλει.Philip Mortimer έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:53 Μια χαρά το διαχειρίστηκε ο Μητσοτάκης. Στην προκειμένη του βγάζω το καπέλο, παρότι είχα δυσαρεστηθεί το τελευταίο διάστημα.
Και οι ζαίοι είναι ενθουσιασμένοι με τη στάση του αλλά αυτοί δεν πιάνονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Τον γιο του μια χαρά ήθελε να τον βγάλει λάδι.nowhere έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:56τι να έκανε και ο έρμος ο βασιλιάς?να άφηνε τα κομούνια να ελέγξουν το στράτευμα?Golden Age έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:43 Εν τω μεταξύ άρχισαν πάλι τα κανάλια το αντιβασιλικό παπαγάλισμα. Λένε για την κόντρα του με τον Γεώργιο Παπανδρέου όπου διαφωνούσε στο να πάρει το υπουργείο άμυνας, δεν λένε όμως το γιατί. Δεν λένε ότι ο Παπανδρέου ήθελε να πάρει το υπουργείο άμυνας για να βάλει τους στρατοδίκες να βγάλουν λάδι τον γιο του τον Ανδρέα για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ. Και φυσικά "δημοκρατικά" δεν φιλοξενούν την άλλη άποψη.
![]()
- Space_Passenger
Θα τους περασει σε λιγες μερες.Lugozzi έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:57Εδώ δακρυσανε αντιβασιλικοιGeorge_V έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:47Nαι.
Μολις τελειωσε πηρα τηλ. την ξαδελφη μου (για μια ασχετη υποθεση) και οταν το σηκωσε ηταν σαν να ειχε συναχι η κατι τετοιο.
"Εσυ συγκινηθηκες?" της λεω? "Που ο πατέρας σου ηταν ΚΚΕ και λυσσασμένος κιολας?"
"Ναι" μου απανταει. "Δεν ξερω με αγγιξαν αυτα που ειπε" και δωστου να μυξοκλαιει στο τηλεφωνο...
Οh well... Τελικα ειχε απηχηση η κηδεια. Ακομα και σε ατομα που θεωρουσα immune to that kind of shit.
επιχείρηση Ξεφτίλα: σακσεσφουλ
τα ποτασμόσκατα εγκρίνουν
τα ποτασμόσκατα εγκρίνουν
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Aκου να δεις κατι πραγματα.George_V έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:47Nαι.
Ιδου μερικα στιγμιοτυπα απο την κηδεια του τεως βασιλια.
Καλω τους φορουμιτες Sol και Frappezitis να στηλιτευσουν τα κακως κειμενα στην φτωχη
και καταφρονεμενη Ψωροκωσταινα.
Αυτα τα πραγματα ειναι απαραδεκτα και δεν πρεπει να γινονται.
και τελικά ποιος τον έβγαλε λάδι?
Κάτι παχυδερμα δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΛΑΣ
με τα χέρια στις τσέπες
Αντί να χαιρετήσουν σε στάση προσοχής το φέρετρο
Αυτή είναι η πασοκοελλαδα, κοπροσκυλα
με τα χέρια στις τσέπες
Αντί να χαιρετήσουν σε στάση προσοχής το φέρετρο
Αυτή είναι η πασοκοελλαδα, κοπροσκυλα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
likosmokeses
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:57Το να του βγάλεις το καπέλο, δεν λέει κάτι. Δεν θέλει απόδοση τιμών, ψήφους θέλει.Philip Mortimer έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:53 Μια χαρά το διαχειρίστηκε ο Μητσοτάκης. Στην προκειμένη του βγάζω το καπέλο, παρότι είχα δυσαρεστηθεί το τελευταίο διάστημα.
Και οι ζαίοι είναι ενθουσιασμένοι με τη στάση του αλλά αυτοί δεν πιάνονται.![]()
Ένα βήμα πιό κοντά στην συγκυβέρνηση...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση