Δε φαντάζεσαι, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Απλά έχει μονο αυτό, στα υπόλοιπα είναι μια τυπικη ξανθιά αρκετά καλοδιατηρημένη 50αρα. Το πιο κοντινό που εχω δει ειναι στο περίπου η φωτό που πόσταρε ο εναον. Αλλά για καμία κωλάρα ή οτι άλλο δε θα κάνω κάτι.exiledd έγραψε: 16 Ιαν 2023, 02:01 Ερμη amico mio, η τύπισσα ειναι:40 χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα, κι έτσι φάση;
Καλά έκανες και της το ξέκοψες
Ουρ από δω λυσσάρες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μόνο αν τα πόδια απο καλάμι και κάτω με αλυσιδουλες/βραχιολομαλακιουλες στους αστραγάλους και τατουαζ και βαμμενο-περιποιημένο νυχι, πιανονται για νουντς. Και αυτο ειχε γινει στην αρχή μαλιστα, το εχω αναφερει και στο νημα. Αλλά εγω στάθηκα αγέρωχος στο ύψος μου
Spoiler
στέλνοντας λίγες μέρες μετά μια ομοια δική μου με ποδια, απο μια παραλια.
Δεν νομίζω ότι πέσαμε σε εξαιρέσεις ουτε εγώ ουτε εσυ. Λίγο-πολύ οι σημερινες γυναίκες εχουν γινει τρομακτικά διεκδικητικές (δεν θα πω "λυσσάρες"), καμία σχεση με μόλις λίγα χρόνια παλιότερα, που όσο και να σε γούσταραν περίμεναν τημπρώτηκίνησημηχέσω.
Απο μια άποψη ειναι πολυ θετικό που εχουν ξεθαρρέψει/σχεδόν αποθρασυνθεί έτσι, από την άλλη ειναι μεγάλο πρόβλημα για τους δεσμευμένους.
υγ. +1 όποιος νόμιζε οτι μεσα στο σποιλερ θα ειχα καμιά φωτό
Η φάση ειναι σα τους εφοριακούς τους τελώνηδες και τους πολεοδόμους, μια φορά να δωροδοκηθείς μετά τέλειωσε το παραμύθι.
παντα ετσι ηταν αι Ελληνιδαιvantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:54Μόνο αν τα πόδια απο καλάμι και κάτω με αλυσιδουλες/βραχιολομαλακιουλες στους αστραγάλους και τατουαζ και βαμμενο-περιποιημένο νυχι, πιανονται για νουντς. Και αυτο ειχε γινει στην αρχή μαλιστα, το εχω αναφερει και στο νημα. Αλλά εγω στάθηκα αγέρωχος στο ύψος μουΑν ημουν κανενας μαλάκας και το κυνηγούσα περισσότερο, ανετα το κόβω να έπαιρνα και άλλου τύπου νουντς.Spoiler
![]()
Δεν νομίζω ότι πέσαμε σε εξαιρέσεις ουτε εγώ ουτε εσυ. Λίγο-πολύ οι σημερινες γυναίκες εχουν γινει τρομακτικά διεκδικητικές (δεν θα πω "λυσσάρες"), καμία σχεση με μόλις λίγα χρόνια παλιότερα, που όσο και να σε γούσταραν περίμεναν τημπρώτηκίνησημηχέσω.
Απο μια άποψη ειναι πολυ θετικό που εχουν ξεθαρρέψει/σχεδόν αποθρασυνθεί έτσι, από την άλλη ειναι μεγάλο πρόβλημα για τους δεσμευμένους.
υγ. +1 όποιος νόμιζε οτι μεσα στο σποιλερ θα ειχα καμιά φωτό![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το παιχνίδι είναι το ίδιο για όλους. Το μόνο που αλλάζει είναι το πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι παίκτες. Κάποιοι το πνίγουν, κάποιοι γυρνάνε από την άλλη και συνεχίζουν τη ζωή τους.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:54Μόνο αν τα πόδια απο καλάμι και κάτω με αλυσιδουλες/βραχιολομαλακιουλες στους αστραγάλους και τατουαζ και βαμμενο-περιποιημένο νυχι, πιανονται για νουντς. Και αυτο ειχε γινει στην αρχή μαλιστα, το εχω αναφερει και στο νημα. Αλλά εγω στάθηκα αγέρωχος στο ύψος μουΑν ημουν κανενας μαλάκας και το κυνηγούσα περισσότερο, ανετα το κόβω να έπαιρνα και άλλου τύπου νουντς.Spoiler
![]()
υγ. +1 όποιος νόμιζε οτι μεσα στο σποιλερ θα ειχα καμιά φωτό![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ε, ναι. παντρεμενη να ξενοπηδιεται; που ξανακουστηκε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:49 κι αυτή παντρεμένη είναι, δε θα κάνει τίποτα. μην πανικοβαλετε τον άνθρωπο. άλλωστε ο Ερμής έχει πιο πολλά στοιχεία για να της διαλύσει το σπίτι. θα της πει ευγενικά πως δεν μπορεί να μιλά όπως σχολίασα και τέλος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τα υστερα του κοζμουΑσέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:06ε, ναι. παντρεμενη να ξενοπηδιεται; που ξανακουστηκε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:49 κι αυτή παντρεμένη είναι, δε θα κάνει τίποτα. μην πανικοβαλετε τον άνθρωπο. άλλωστε ο Ερμής έχει πιο πολλά στοιχεία για να της διαλύσει το σπίτι. θα της πει ευγενικά πως δεν μπορεί να μιλά όπως σχολίασα και τέλος.
![]()
το πολυ να ειναι δυο- τρεις στη χωρα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μάλλον τσιμπούκι θέλει η τύπισσα, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ησυχια βλεπω σημερα.Μαλλον εσφαχθει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχει στείλει αλλά έχουν απλά πάει στο διαβάστηκε; όποτε τι να γραψω
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
O Ερμής και ο Βαντονος μας δημοσιοποιούν το "πρόβλημα" , καθώς κοτεύοντας να ενδωσουν επιζητούν τουλάχιστον μιαν κάποιαν επιβράβευση από τους συνιδρυματικους των.
Φευ! Παληκάρια, δεν δουλεύει.
Φευ! Παληκάρια, δεν δουλεύει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Υπάρχουν χάσεις διάφορες ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Προφανώς όμως δε θέλει να μάθει τίποτα ο άνδρας της. Τελοσπαντων, το θέμα είναι να τελείωσε με τη μεγαλύτερη εύγενεια. "Ευχαριστώ για τα μηνύματα και η παρέα σου είναι πολύ όμορφη, αλλά εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις εντός γάμου, όπως ξέρεις κι εσύ, άρα το καλύτερο είναι οι σχέσεις μας τυπικές όπως πριν. Να περνάς όμορφα, και όλα να είναι καλά στην οικογένεια". Πρέπει να τιμούμε τις γυναίκες που μας ποθουν σεξουαλικα για το ενδιαφέρον τους, όπως και δεν πρέπει να τις ξενερώνουμε γενικότερα, γιατί κάποιος άλλος σύντροφος άνδρας μπορεί να είναι ο επόμενος τυχερός. Βέβαια όλα αυτά ειδικά όταν έχει κωλαρα.Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2023, 14:06ε, ναι. παντρεμενη να ξενοπηδιεται; που ξανακουστηκε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιαν 2023, 19:49 κι αυτή παντρεμένη είναι, δε θα κάνει τίποτα. μην πανικοβαλετε τον άνθρωπο. άλλωστε ο Ερμής έχει πιο πολλά στοιχεία για να της διαλύσει το σπίτι. θα της πει ευγενικά πως δεν μπορεί να μιλά όπως σχολίασα και τέλος.
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις