Αυτο που βλεπω ειναι σεμνους και λιτους "γαλαζοαιματους".
Μετα τα σημερινα θαρρω θα υπαρξει πιο δραστηρια ενασχοληση των διαδοχων με τα κοινα του τοπου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Σέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:24
Φαίνεται οτι την 21Α την επέβαλε η Αμερική και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.
Ο Κωνσταντίνος ετοίμαζε το δικό του πραξικόπημα. Το πραξικόπημα των στρατηγών. Αλλά τον πρόλαβαν οι Αμερικάνοι με τους συνταγματάρχες-πράκτορες της CIA. Καλή ερώτηση είναι γιατί οι αμερικάνοι προτίμησαν τους δικούς τους από τον βασιλιά
Ο Κωνσταντίνιος έκανε ψευτοπραξικόπημα το Δεκέμβριο για να ρίξει την 21Α αλλά δεν έπεισε κανέναν. Σαυτο αναφέρεσαι;
Οι Αμερικάνοι προτίμησαν τον Παπαδόπουλο απο τον βασιλιά επειδή ο Βασιλιάς ήταν ανίκανος να συγκρατήσει τους κομμουνιστές. Ειχε αλλάξει δέκα πρωθυπουργούς βάζοντας ακόμα και τον ιδρυτή του ΕΑΜ τον Τσιριμώκο. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν οι Κωνσταντίνος - Φρειδερίκη. Νομίζω πάντως οτι ο Κωνσταντίνος δεν καταλάβαινε.
Οι Αμερικανοι προωθουσαν τους στρατηγους ενω τους συνταγματαρχες δεν τους γνωριζαν καν.
Εγιναν φιλικοι προς την 21η Απριλιου μονο οταν οι συνταγματαρχες βοηθησαν ιδιαιτερα το Ισραηλ στον Πολεμο των Εξη Ημερων.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Ιαν 2023, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηταν πολύ καλό παιδί ο Κωνσταντίνος. Του ταίριαζε ένας ρόλος εθημοτυπικός. Ετσι μεγάλωσε και αυτό ήταν το ονειρό του και οχι να γίνει πολιτικός. Αλλά η Ελλάδα τότε είχε μια βάναυση έως ακραία πολιτική ζωή και δεν άφησε τον Κων να ζήσει στην κοσμάρα του.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:37
Ηταν πολύ καλό παιδί ο Κωνσταντίνος. Του ταίριαζε ένας ρόλος εθημοτυπικός. Ετσι μεγάλωσε και αυτό ήταν το ονειρό του και οχι να γίνει πολιτικός.
Κι εμένα αυτός ο ρόλος μου αρέσει, κι αυτόν θα κρατήσω μόλις ανοίξουν οι αιτήσεις για την πλήρωση του κενού στο βασιλικό λόμπι.
Εσείς ασχοληθείτε με την πολιτική και σε εμένα να πληρώνετε μόνο τους φόρους για το παλάτι.
Η Βασιλεια στην Ελλαδα τελειωσε γιατι κρατησε γινατι ο Καραμανλης στη Φρειδερικη για το 1963 και απο το 1974 και μετα σκοτωνοντουσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να δειξουν πιο κομμα ειναι πιο αντιβασιλικο.
το "τυπικο" της εξωδιου ακολουθιας ειναι υπεροχο
βλεπω πολλοι εστεμενοι και τα σογια τους να γινονται ορθοδοξοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antaras την 16 Ιαν 2023, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
Sid Vicious έγραψε: 16 Ιαν 2023, 12:36
Αυτο που βλεπω ειναι σεμνους και λιτους "γαλαζοαιματους".
Μετα τα σημερινα θαρρω θα υπαρξει πιο δραστηρια ενασχοληση των διαδοχων με τα κοινα του τοπου.