Αυτό το "τζα" το ξέρω.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:08 Τζα!
Φήμες ότι τα γαμωκάντηλα από το Μέγαρο Μαξίμου ακούγονται μέχρι την Μητροπόλεως, δεν επιβεβαιώνονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Αληθές είναι αυτό που έχεις ακούσειScouser έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:08 Άσχετο, αλλά έχω ακούσει ότι υψηλά ποσοστά βασιλοφρόνων παίζουν και μεταξύ της μειονότητας της Θράκης.
Γιατί έκανε μαλακία με την κηδεία (ο ΚΜ) και τώρα ο Καλαματιανός εμφανίζεται ως ο "γνήσιος" εκφραστής της παράταξης.
Αν στραβώσει (που θα στραβώσει σίγουρα) κάτι στις επικείμενες εκλογές, μάντεψε σε ποιον θα πέσει το ανάθεμα των δεξιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 16 Ιαν 2023, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάς το λέγανε οι μαμάδες μας μια φορά κι έναν καιρό.Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:11Αυτό το "τζα" το ξέρω.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:08 Τζα!
Φήμες ότι τα γαμωκάντηλα από το Μέγαρο Μαξίμου ακούγονται μέχρι την Μητροπόλεως, δεν επιβεβαιώνονται.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
αφού στο δημοψήφισμα του 74 τα μεγαλύτερα ποσοστά της Βασιλευομενης ηταν σε Λακωνία Μεσσηνία και Ροδόπη.Scouser έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:08 Άσχετο, αλλά έχω ακούσει ότι υψηλά ποσοστά βασιλοφρόνων παίζουν και μεταξύ της μειονότητας της Θράκης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο Μητσοτάκης στο ζήτημα της κηδείας του τέως είναι ο τύπος στο ανέκδοτο που βλέπει μπροστά του την μπανανοφλουδα και μονολογεί:Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:12Γιατί έκανε μαλακία με την κηδεία (ο ΜΜ) και τώρα ο Καλαματιανός εμφανίζεται ως ο "γνήσιος" εκφραστής της παράταξης.
Αν στραβώσει (που θα στραβώσει σίγουρα) κάτι στις επικείμενες εκλογές, μάντεψε σε ποιον θα πέσει το ανάθεμα των δεξιών.
'ωχ ρε πουστη μου θα γλιστρήσω'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:14Ο Μητσοτάκης στο ζήτημα της κηδείας του τέως είναι ο τύπος στο ανέκδοτο που βλέπει μπροστά του την μπανανοφλουδα και μονολογεί:Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:12Γιατί έκανε μαλακία με την κηδεία (ο ΜΜ) και τώρα ο Καλαματιανός εμφανίζεται ως ο "γνήσιος" εκφραστής της παράταξης.
'ωχ ρε πουστη μου θα γλιστρήσω'
Εννοώ, ξέρω ποιός το έλεγε δω.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:13Μάς το λέγανε οι μαμάδες μας μια φορά κι έναν καιρό.Karambabas έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:11Αυτό το "τζα" το ξέρω.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:08 Τζα!
Φήμες ότι τα γαμωκάντηλα από το Μέγαρο Μαξίμου ακούγονται μέχρι την Μητροπόλεως, δεν επιβεβαιώνονται.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ο καθένας ειναι υπαίτιος των πράξεων του.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:12Γιατί έκανε μαλακία με την κηδεία (ο ΜΜ) και τώρα ο Καλαματιανός εμφανίζεται ως ο "γνήσιος" εκφραστής της παράταξης.
Αμα θελει να βρισει καποιον ας βρισει τον εαυτο του, δεν του φταίει κανενας αλλος. Εδειξε οτι ειναπολιτικαντης, ψηφοθηρας και ελεεινος σαν άνθρωπος με την σταση του. Και οχι βασιλικος δεν ημουνα ποτε μου.
Βασικά, φίλε μου, απέδειξε ακόμη μια φορά αυτό που έχω γράψει πολλάκις, ότι δηλαδή πρόκειται για κυβέρνηση-τσίρκο: πρώτα παίρνουν μια απόφαση και μετά περιμένουν από τα σόσιαλ για να δουν τι μαλακία κάνανε πάλι και πώς θα τα συμμαζέψουν.panos291 έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:18Ο καθένας ειναι υπαίτιος των πράξεων του.Ναύτης έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:12Γιατί έκανε μαλακία με την κηδεία (ο ΜΜ) και τώρα ο Καλαματιανός εμφανίζεται ως ο "γνήσιος" εκφραστής της παράταξης.
Αμα θελει να βρισει καποιον ας βρισει τον εαυτο του, δεν του φταίει κανενας αλλος. Εδειξε οτι ειναπολιτικαντης, ψηφοθηρας και ελεεινος σαν άνθρωπος με την σταση του. Και οχι βασιλικος δεν ημουνα ποτε μου.
Ήξερα για γάμους και χαρές ότι πηγαίνει η Βασίλω πρώτη, αλλά τελικά πάει και σε κηδείες.
(η ξανθιά γιατί χασκογελάει στην κηδεία; ψηφοφόρος;)

(η ξανθιά γιατί χασκογελάει στην κηδεία; ψηφοφόρος;)

Ναι σιγά αυτό περιμέναμε, όχι που διόρισε τη μισή Καλαμάτα στο Μουσείο Ακρόπολης ή που δημιούργησε δύο φορές εθνικό θέμα για να κερδίσει εξουσία ή που φρόντισε να απολυθεί η καθηγήτρια που έπιασε το κωλοπαίδι του να αντιγράφει.panos291 έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:18
Αμα θελει να βρισει καποιον ας βρισει τον εαυτο του, δεν του φταίει κανενας αλλος. Εδειξε οτι ειναπολιτικαντης, ψηφοθηρας και ελεεινος σαν άνθρωπος με την σταση του.
Έγραψα και παραπάνω ότι χρήζει διαφορετικής ερμηνείας, οι μειονοτικοι της Θράκης ήταν παραδοσιακά φιλομοναρχικοι καθότι παλαιοοθωμανοι, είχαν σεβασμό στο θεσμό και δεν είχαν σχέση με την προπαγάνδα κατά του θεσμού από τους Κεμαλικους στο νεοσύστατο κράτος της Τουρκίας, οπότε είδαν την ελληνική βασιλική δυναστεία σαν συνέχεια της εγγύησης ασφάλειας που τους παρείχε παλιά ο σουλτάνος. Σε αντίθεση με το επίσημο κράτος της εποχής, η βασιλικη οικογένεια προσέγγισε τη μειονότητα και είχε δώσει αρκετές παροχές.Scouser έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:08 Άσχετο, αλλά έχω ακούσει ότι υψηλά ποσοστά βασιλοφρόνων παίζουν και μεταξύ της μειονότητας της Θράκης.
https://twitter.com/IBeugel/status/1614 ... 87589?s=20
θράσος η άθλια
θράσος η άθλια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Στον Μητσοτάκη τα σούρνει ρε, όχι στον Σαμαρά. Συγκεντρώσου λίγο.foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:24Ναι σιγά αυτό περιμέναμε, όχι που διόρισε τη μισή Καλαμάτα στο Μουσείο Ακρόπολης ή που δημιούργησε δύο φορές εθνικό θέμα για να κερδίσει εξουσία ή που φρόντισε να απολυθεί η καθηγήτρια που έπιασε το κωλοπαίδι του να αντιγράφει.panos291 έγραψε: 16 Ιαν 2023, 10:18
Αμα θελει να βρισει καποιον ας βρισει τον εαυτο του, δεν του φταίει κανενας αλλος. Εδειξε οτι ειναπολιτικαντης, ψηφοθηρας και ελεεινος σαν άνθρωπος με την σταση του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση