Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εδώ νομίζουν πως επειδή αντάλλαξε ο άλλος 10 μηνύματα με την γειτόνισσα πως θα του διαλυθεί το σπίτι. Χωρίς να έχει κάνει τίποτα εν τω μεταξύ.
Εγώ πάντως θα θεωρούσα μεγαλύτερη ξεφτίλα τα 10 ή παραπάνω μηνύματα με ένα σούργελο από ένα σκέτο πήδημα με ένα σούργελο. Να κι αν πήγε να κι αν δεν πήγε.
Τι τα λες σ'εμένα; Εδώ είναι, πες του τα.
Ερμή αυτό που έκανες είναι ξεφτίλα. Να κι άμα πηγές να κι άμα δεν πήγες. Να κι άμα ξηγήθηκες, να κι άμα δεν ξηγήθηκες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εδώ νομίζουν πως επειδή αντάλλαξε ο άλλος 10 μηνύματα με την γειτόνισσα πως θα του διαλυθεί το σπίτι. Χωρίς να έχει κάνει τίποτα εν τω μεταξύ.
Εγώ πάντως θα θεωρούσα μεγαλύτερη ξεφτίλα τα 10 ή παραπάνω μηνύματα με ένα σούργελο από ένα σκέτο πήδημα με ένα σούργελο. Να κι αν πήγε να κι αν δεν πήγε.
Ναι εντάξει άλλο 10 μηνύματα καβλαντισματος όμως και άλλο 10 άκρως τυπικά.
Δηλαδή πόσο τυπικά ρε Ερμή; Να μπει ο άντρας μου σε διαδικασία πιαρ με ένα τσόλι για να κρατήσει σωστό κοινωνικό προφίλ; Σοβαρά τώρα;
Ναι εντάξει άλλο 10 μηνύματα καβλαντισματος όμως και άλλο 10 άκρως τυπικά.
Δηλαδή πόσο τυπικά ρε Ερμή; Να μπει ο άντρας μου σε διαδικασία πιαρ με ένα τσόλι για να κρατήσει σωστό κοινωνικό προφίλ; Σοβαρά τώρα;
Ναι οκ λάθος αλλά που να το φανταστω; δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα σουργελου
, δλδ αν πήγαινα και την ισιωνα θα ήταν καλυτερα;
Δε μας είπες όμως αν μετά από αυτό θα τον έστελνες η θα τον κρατούσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 16 Ιαν 2023, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
κ να φτασουμε μοιραια στο σημειο να διαβασει τα νηματα - υμνο στην κολαρα της γειτονισας
πανεξυπνο
Να πάρει την φώτο του πριντ σκριν λεβέντη μου. Να την δείξει στην γυναίκα του. Ωμπωωω.
εγραψες μαλακια - οκ σου συμβαινει συνεχως δεν τρεχει τπτ - ξεκινα τωρα το να επιμενεις να την υπερασπιζεσαι
Την αρχή της συνομιλίας τους την έχει διαγράψει.ωραια;ωραια. Που την έχει όμως άμεσα διαθέσιμη; στο φόρουμ σαν πριντ σκριν. Αρα τι μπορεί να κάνει; να την κατεβάσει και να την αποθηκεύσει για παν ενδεχόμενο. Ακόμα και να την δείξει στη γυναίκα του μαζι με τις άλλες συνομιλίες. Μήπως τώρα το κατάλαβες βρε αστροπελέκι ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.