να ερθεις να μας κανεις ντα.Citroenakias έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Οποιο κάθαρμα πάει στην κηδεία του γλυξμπουργκ είναι σαν να τάσσεται υπέρ της βασιλείας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Golden Age
Το δημοσία δαπάνη και οι μεσίστιες σημαίες ήταν απόφαση των κυβερνόντων, όχι του ΚΚΕ.Maspoli έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:44 Το κόμμα του Φλωράκη τον τίμησε όπως του άξιζε και θα τον τιμουσε όπως του άξιζε ότι και να αποφάσιζαν οι κυβερνώντες.
Γιατί το ΚΚΕ μπορεί και τιμάει.
Δείξε στο παραπάνω ποστ σου πού ακριβώς υπάρχει η φράση τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.George_V έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:43Το γνωριζω.
Δες το παραπανω ποστ μου που σε διαψευδει εαν τιμηθηκε η οχι με εντολη του Πρωθυπουργου και με Υπουργικη αποφαση.
- Golden Age
Maspoli έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:41 :O Κωνσταντίνος δεν είχε κανένα αξίωμα και καμιά προσφορά στο τωρινό κράτος. Το τωρινό κράτος δεν του οφείλει καμία τιμή, ούτε εθιμικά για κάποιο αξιώματ που είχε στο τωρινό κράτος, ούτε ως αναγνώριση υπηρεσιών.George_V έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:31
Για να κανω μια συγκριση.
Ο Φλωρακης καλος η κακος αναλογα απο που τον βλεπεις τιμηθηκε.
Ο Κωνσταντινος καλος η κακος αναλογα απο που τον βλεπεις δεν τιμαται.
Και αναρωτιέμαι γιατι?
Αν εσύ δεν αναγνωρίζεις υπηρεσία στον Φλωράκη κατά τη μεταπολιτευση, είναι αδιάφορο. Αυτοί που ήταν σε θέση ευθύνης το αποφάσισαν.
Η αποδοχή του πολιτειακού εκ μέρους του δεν είναι προσφορά; Ξέχωρα η υποστήριξή του για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων απο την Ελλάδα.
Πιο πιθανόν είναι να σου κάνει χειραψία ο νεκρός παρά να σου την πέσουν τα αου αου νιτζάκια του διαδικτύου.Nostalgia έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:46να ερθεις να μας κανεις ντα.Citroenakias έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Οποιο κάθαρμα πάει στην κηδεία του γλυξμπουργκ είναι σαν να τάσσεται υπέρ της βασιλείας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Ιαν 2023, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειπα εγω πουθενα για τιμες πρωθυπουργου?Maspoli έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:48Δείξε στο παραπάνω ποστ σου πού ακριβώς υπάρχει η φράση τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.
Για τιμες σκετο ειπα. Ξαναδιαβασε τι εγραψα η δειξε μου που ειπα κατι τετοιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:49Πιο πιθανόν είναι να σου κάνει χειραψία ο νεκρός παρά να σου την πέσουν τα αου αου νιτζάκια του διαδικτύου.Nostalgia έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:46να ερθεις να μας κανεις ντα.Citroenakias έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Οποιο κάθαρμα πάει στην κηδεία του γλυξμπουργκ είναι σαν να τάσσεται υπέρ της βασιλείας
Έτσι, έτσι.
Σκάστε και τρίβετε.
Αν και την πληρώνουν οι εργάτες αλλά τουλάχιστον αυτοί θα πληρωθούν υπερωριακά.
Οι εμπνευσμένοι, θα πληρωθούν σε είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξαναδές τι έγραψα. Δεν έγραψα ότι αυτά ήταν απόφαση του ΚΚΕ. Έγραψα ότι το ΚΚΕ και συνοδοιπόροι θα τον τιμουσε όπως του άξιζε ό,τι κι αν αποφάσιζαν οι κυβερνώντες. Αδιάφορο αν θα υπήρχαν δημόσια δαπάνες ή μεσίστιες σημαίες.Golden Age έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:46Το δημοσία δαπάνη και οι μεσίστιες σημαίες ήταν απόφαση των κυβερνόντων, όχι του ΚΚΕ.Maspoli έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:44 Το κόμμα του Φλωράκη τον τίμησε όπως του άξιζε και θα τον τιμουσε όπως του άξιζε ότι και να αποφάσιζαν οι κυβερνώντες.
Γιατί το ΚΚΕ μπορεί και τιμάει.
Ρε συ, έτσι μου' ρχεται να' ρθω κι εγώ.
Και δεν έχω πάει ποτέ σε προσκύνημα. Λόγω τιμής.
Οι αντιβασιλικές τσαούσες μπορούν να λυσσάξουν λέφτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
9 στους 10 φυσιολογικούς δεν ασχολούνται καν. Εμείς κοροϊδεύουμε τον δικό μου μήπως θέλει να τον συντροφεύσουμε στην οδύνη.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:55Ρε συ, έτσι μου' ρχεται να' ρθω κι εγώ.![]()
Και δεν έχω πάει ποτέ σε προσκύνημα. Λόγω τιμής.
Οι αντιβασιλικές τσαούσες μπορούν να λυσσάξουν λέφτερα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μιλαμε για κρατος μπουρδελο.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:52Έτσι, έτσι.
Σκάστε και τρίβετε.![]()
Αν και την πληρώνουν οι εργάτες αλλά τουλάχιστον αυτοί θα πληρωθούν υπερωριακά.
Οι εμπνευσμένοι, θα πληρωθούν σε είδος.
Συγγνώμη αλλά επειδή επί μέρες έχεις θέση για τιμές με τιμές αρχηγού κράτους στον Κωνσταντίνο και έγραψες "ο Φλωράκης γιατί τιμήθηκε;" υπέθεσα ότι έκανες αναφορά για τέτοιες τιμές. Δεν φαντάστηκα πως εννοούσες ότι δεν έπρεπε να τιμηθεί καθόλου.George_V έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:50Ειπα εγω πουθενα για τιμες πρωθυπουργου?
Για τιμες σκετο ειπα. Ξαναδιαβασε τι εγραψα η δειξε μου που ειπα κατι τετοιο.
Μπορούσαν οι φιλοβασιλικοί να παρουσιάσουν την εικόνα ως προσκύνημα πάντως.
Έχασαν την ευκαιρία να προπαγανδίσουν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση