!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Δεν έχω φατσομπούκια, ίνστα και πώς αλλιώς τα λέτε, και δεν γνωρίζω τους σχετικούς κώδικες επικοινωνίας.
Ωστόσο, θα έλεγα στον "βαλλόμενο" φίλο πως έχει δώσει έδαφος στην κυρία. Εκτός και αν κάπου τον ιντριγκάρει και τον ίδιο η όλη φάση, οπότε πάσο
Ωστόσο, θα έλεγα στον "βαλλόμενο" φίλο πως έχει δώσει έδαφος στην κυρία. Εκτός και αν κάπου τον ιντριγκάρει και τον ίδιο η όλη φάση, οπότε πάσο
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- kongrosian
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 07:43 Ωστόσο, θα έλεγα στον "βαλλόμενο" φίλο πως έχει δώσει έδαφος στην κυρία.
αυτό ακριβώς. και τώρα κάνει τον κινέζο.
Εγώ δεν την ξέρω την κυρία, αλλά οι 50ρες είναι κόλαση!
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή
Πρωινά μηνύματα. Έβαλε και τον Βασιλέα στο κάδρο για να πιάσει κουβέντα. Πάντως είναι 53 όπως τα υπολόγισα.
Πρωινά μηνύματα. Έβαλε και τον Βασιλέα στο κάδρο για να πιάσει κουβέντα. Πάντως είναι 53 όπως τα υπολόγισα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;; 
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;;![]()
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
ρε γαμώτο, γυναίκα 40+ που σου λεει την ηλικία της χωρίς να ρωτήσεις; Δεν βγάζει νόημα ρε Ερμή, ή το σαγόνι σου φτάνει πατωμα και δεν το καταλαβαίνεις οταν την κοιτάς ή σε τρολάρει απάνθρωπα η κακούργα.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:28 Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή
Να της πεις "ίσα μωρή βδελλα σου είπα 53 φορές όσο και η ηλικία σου ότι έχω την οικογένεια μου, άιντε παραπέρα" ευγενικά όμως.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;;![]()
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διόλου απίθανο να είναι και βαλτή από τη σύζυγό του. Έτσι...για να τεστάρει...enaon έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:56ρε γαμώτο, γυναίκα 40+ που σου λεει την ηλικία της χωρίς να ρωτήσεις; Δεν βγάζει νόημα ρε Ερμή, ή το σαγόνι σου φτάνει πατωμα και δεν το καταλαβαίνεις οταν την κοιτάς ή σε τρολάρει απάνθρωπα η κακούργα.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:28 Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή
![]()
Πάντως Ερμή, εσύ κράτα γερά και μην δίνεις δικαιώματα (όχι μόνο "ξημερώματα" που λέει και το άσμα, αλλά καμιά ώρα της ημέρας).
Η συμπεριφορά σου απέναντί της θα είναι "σεμνή και ταπεινή" (ένεκα και της γειτνίασης καλό είναι να κρατάμε τις απαραίτητες ισορροπίες).
Spoiler
Να, κάπως έτσι περίπου:

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το να είναι βαλτη το αποκλείω με τα μπούνια, πρώτον δεν έχουν επαφές, δευτερον θα έβρισκε μια στα γούστα μου για να είναι καλύτερο δόλωμα
Χαχαχα εκλαψα
Χαχαχα εκλαψα
Τι να σου πω. Δε ξέρω τι υπαρξιακά κουβαλά ο καθεναςenaon έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:56ρε γαμώτο, γυναίκα 40+ που σου λεει την ηλικία της χωρίς να ρωτήσεις; Δεν βγάζει νόημα ρε Ερμή, ή το σαγόνι σου φτάνει πατωμα και δεν το καταλαβαίνεις οταν την κοιτάς ή σε τρολάρει απάνθρωπα η κακούργα.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:28 Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή
![]()
τι να κρατήσει γερά;aLiCat έγραψε: 15 Ιαν 2023, 13:17 Πάντως Ερμή, εσύ κράτα γερά και μην δίνεις δικαιώματα (όχι μόνο "ξημερώματα" που λέει και το άσμα, αλλά καμιά ώρα της ημέρας).
Η συμπεριφορά σου απέναντί της θα είναι "σεμνή και ταπεινή" (ένεκα και της γειτνίασης καλό είναι να κρατάμε τις απαραίτητες ισορροπίες).![]()
Spoiler
Να, κάπως έτσι περίπου:![]()
οχι σεμνα και ταπεινα, ετσι εμπλεξε, περήφανα να κοιτάει, ψηλά, πανω απο τον κώλο.
Αυτό το θεωρώ απίθανο.aLiCat έγραψε: 15 Ιαν 2023, 13:17Διόλου απίθανο να είναι και βαλτή από τη σύζυγό του. Έτσι...για να τεστάρει...enaon έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:56ρε γαμώτο, γυναίκα 40+ που σου λεει την ηλικία της χωρίς να ρωτήσεις; Δεν βγάζει νόημα ρε Ερμή, ή το σαγόνι σου φτάνει πατωμα και δεν το καταλαβαίνεις οταν την κοιτάς ή σε τρολάρει απάνθρωπα η κακούργα.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:28 Ρε σεις οκ κοίταξα τον κωλο αλλά δεν έδωσα καν ενα δικαίωμα ποτέ ούτε με χαζογελακια ούτε με υπονοούμενα. Αν ήταν να την πέφτουμε σε όποια έχει ωραίο κωλο βυζια η μάπα δε θα κάναμε τίποτα άλλο στη ζωή
![]()
![]()
Πάντως Ερμή, εσύ κράτα γερά και μην δίνεις δικαιώματα (όχι μόνο "ξημερώματα" που λέει και το άσμα, αλλά καμιά ώρα της ημέρας).
Η συμπεριφορά σου απέναντί της θα είναι "σεμνή και ταπεινή" (ένεκα και της γειτνίασης καλό είναι να κρατάμε τις απαραίτητες ισορροπίες).![]()
Spoiler
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ελπίζουμε να του πεί κατι σαν ¨εχω βαρεθεί την ρουτίνα, θα ήθελα να παρω τον κώλο μου και να πάω στο διάστημα" και ολα να βγάλουν νόημα.
Αντίσταση να κρατήσει, τι άλλο;enaon έγραψε: 15 Ιαν 2023, 13:22τι να κρατήσει γερά;aLiCat έγραψε: 15 Ιαν 2023, 13:17 Πάντως Ερμή, εσύ κράτα γερά και μην δίνεις δικαιώματα (όχι μόνο "ξημερώματα" που λέει και το άσμα, αλλά καμιά ώρα της ημέρας).
Spoiler
οχι σεμνα και ταπεινα, ετσι εμπλεξε, περήφανα να κοιτάει, ψηλά, πανω απο τον κώλο.

Μόνο να μη σκοντάψει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Naida έγραψε: 15 Ιαν 2023, 13:24Αυτό το θεωρώ απίθανο.aLiCat έγραψε: 15 Ιαν 2023, 13:17Διόλου απίθανο να είναι και βαλτή από τη σύζυγό του. Έτσι...για να τεστάρει...Spoiler
enaon έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:56
ρε γαμώτο, γυναίκα 40+ που σου λεει την ηλικία της χωρίς να ρωτήσεις; Δεν βγάζει νόημα ρε Ερμή, ή το σαγόνι σου φτάνει πατωμα και δεν το καταλαβαίνεις οταν την κοιτάς ή σε τρολάρει απάνθρωπα η κακούργα.![]()
![]()
Spoiler
Γιατί όχι; Τόσα βλέπουμε κάθε μέρα να γίνονται...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-