!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
χωρίς βαθύ κάθισμα;
Όχι. Σκέτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΝΑΙΙΙΙGherschaagk έγραψε: 14 Ιαν 2023, 16:15Και θα του στείλει ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ με τον οπίσθιο κόσμο της μέσα στις σαπουνάδες και τα αφρόλουτρα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
1. Πού βρήκε τα στοιχεία σου; Είναι τελείως κρίπι (έχουμε και την άλλη περίπτωση στα κεφάλια μας, γι'αυτό το επισημαίνω).
2. Έκανες μαλακία στο όχι καμία ενόχληση, μέχρι εκεί το πήγαινες καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
"Εσύ είσαι μικρουλάκι ακόμη γι αυτό μπορεί να μην έχεις νιώσει την ανάγκη αυτή!"Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 17:44 Πολεμικό ανακοινωθέν
Ώρα πέμπτη μετά μεσημβριαν και κάτι ψιλά.
Νομίζω πως είναι ώρα να πω πως δέχομαι ασύμμετρες απειλές στην εγγυήτρια υπερδύναμη.
Καλό αυτό. Αρχίζει και καταλαβαίνει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γείτονες είμαστε, ξέρει το ονοματεπώνυμο μου. (Και εμένα στο άλλο πήγε το μυαλό μου με τη μια, ασε)Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 17:581. Πού βρήκε τα στοιχεία σου; Είναι τελείως κρίπι (έχουμε και την άλλη περίπτωση στα κεφάλια μας, γι'αυτό το επισημαίνω).
2. Έκανες μαλακία στο όχι καμία ενόχληση, μέχρι εκεί το πήγαινες καλά.
Μάλλον Αλλά είπα να το παίξω ευγενικός τρομάρα μου. Έπρεπε να το αφήσω στο διαβαστηκε. Που αυτό θα κάνω δλδ αν συνεχίσει και δε ξενερώσει. Πράγμα που ίσως κατάλαβε εκεί που είπε πως δεν έχω νιώσει την ανάγκη αυτή.
Σωστός. Ήταν μια αχτίδα ανακούφισης μπορώ να πω.vagabondo έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:01"Εσύ είσαι μικρουλάκι ακόμη γι αυτό μπορεί να μην έχεις νιώσει την ανάγκη αυτή!"Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 17:44 Πολεμικό ανακοινωθέν
Νομίζω πως είναι ώρα να πω πως δέχομαι ασύμμετρες απειλές στην εγγυήτρια υπερδύναμη.
Καλό αυτό. Αρχίζει και καταλαβαίνει.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 14 Ιαν 2023, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Eν τω μεταξύ δεν εχω ξαναπετύχει 50ρα να γραφει έτσι. Ρε μήπως είναι 40άρα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με 27 χρόνια γάμου που ειπε;; ποτε πια παντρεύτηκε στα 13;;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:02 Eν τω μεταξύ δεν εχω ξαναπετύχει 50ρα να γραφει έτσι. Ρε μήπως είναι 40άρα;
Πάντως ο τρόπος γραφής καμία σχέση με την πραγματικότητα. Irl είναι πολύ πιο σοβαρή, δε μοιάζει με βλαμμένο 17χρονο.
- Cecily Anne
Τί να πω, μπορεί να έχει εμπειρία από fb/insta και τέτοια, πάντως προσωπικά δεν έχω πετύχει άλλη 50ρα να γράφει έτσι.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:03Με 27 χρόνια γάμου που ειπε;; ποτε πια παντρεύτηκε στα 13;;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:02 Eν τω μεταξύ δεν εχω ξαναπετύχει 50ρα να γραφει έτσι. Ρε μήπως είναι 40άρα;
Πάντως ο τρόπος γραφής καμία σχέση με την πραγματικότητα. Irl είναι πολύ πιο σοβαρή, δε μοιάζει με βλαμμένο 17χρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 14 Ιαν 2023, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το επεσήμανα κι εγω, σε προηγουμενο σχόλιο.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:02 Eν τω μεταξύ δεν εχω ξαναπετύχει 50ρα να γραφει έτσι. Ρε μήπως είναι 40άρα;
- Cecily Anne
Μα αυτό είναι το κουφό της υπόθεσης.vantono έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:06Το επεσήμανα κι εγω, σε προηγουμενο σχόλιο.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:02 Eν τω μεταξύ δεν εχω ξαναπετύχει 50ρα να γραφει έτσι. Ρε μήπως είναι 40άρα;
Αι ημετεραι δυναμεις διεξαγουν δραματικο αγωνα - καταπολεμωντας την παραρμηση τους να επιτεθουν με την λογχη εις τα μετοπισθεν της προκλητικης καλλιπυγους ΚυριαςΕρμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 17:44 Πολεμικό ανακοινωθέν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
Βάλε νταρκ μόουντ στο ινστα ρε εν στενομαρκαρίσμω αδελφέ, να ξεκουράζονται τα ματακια σου!Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 17:44 Πολεμικό ανακοινωθέν
Παλι καλα που μιλατε ινστα και οχι φβ, εκει υπαρχει η δυνατοτητα των self-destruction φωτος τουλαχιστον. Αν μπερδευτεις ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ και στειλεις τιποτα που δεν πρέπει, να εισαι προσεκτικος. Κλικ στην αντιστοιχη ρυθμιση μιας μονο προβολης.
Και αυτη βλεπω, ετσι το εκανε. Και με κετλμπελς, που δεν ειχε νοημα να το κανει.
Μην της γράφεις όμως για ρουτίνες, γιατί τρέχει σενάρια στο μυαλό της στο πως να σε βγάλει από αυτήν. Θα πρέπει να λάβει το μήνυμα ότι βγαίνεις "χορτάτος" από το σπίτι.Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:02Σωστός. Ήταν μια αχτίδα ανακούφισης μπορώ να πω.vagabondo έγραψε: 14 Ιαν 2023, 18:01"Εσύ είσαι μικρουλάκι ακόμη γι αυτό μπορεί να μην έχεις νιώσει την ανάγκη αυτή!"Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2023, 17:44 Πολεμικό ανακοινωθέν
Καλό αυτό. Αρχίζει και καταλαβαίνει.![]()
Occasio facit furem
- vantono
Εγω παρατρίχα γλύτωσα απο τα δόντια και νύχια της ρωσικής αρκούδας, πριν προλάβω να γίνω Χάρκοβο. Για τον Ερμη δεν αισιοδοξώ, δυστυχως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις