αν τον στησει στηριγμενη σε καμια Αλφαρομεο - πως να αντισταθει στον πειρασμο ; - αθρωπος ειναιenaon έγραψε: 13 Ιαν 2023, 20:59 ναι πρόσεχε στο πάρκινγκ παίζει να στον έχει στημένο πουθενά
κατά τα άλλα απλα στέλνε μυνήματα οτι δεν σε ενοχλεί να μιλάτε και ολα θα πανε οκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και ωπ θα πέσει καταλάθος εντελώς τυχαία ο Ερμής πάνωenaon έγραψε: 13 Ιαν 2023, 20:59 ναι πρόσεχε στο πάρκινγκ παίζει να στον έχει στημένο πουθενά
κατά τα άλλα απλα στέλνε μυνήματα οτι δεν σε ενοχλεί να μιλάτε και ολα θα πανε οκ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
θα την περάσει για εφοριακό.
πολυ καλό σχέδιο, θα την πιασεις απροετοίμαστη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είλωτες γαρ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το θέμα είναι τι εννοεί όταν λέει:
..στείλε όταν τελειώσεις
τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μπες για να μπαλανσαρουμε τα τσακρα του πχορουμ που τα διαταραξε αυτη η αδερφαρα ο βαντονο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τώρα δε παίζεις σωστά.Αγις έγραψε: 13 Ιαν 2023, 21:04αν τον στησει στηριγμενη σε καμια Αλφαρομεο - πως να αντισταθει στον πειρασμο ; - αθρωπος ειναιenaon έγραψε: 13 Ιαν 2023, 20:59 ναι πρόσεχε στο πάρκινγκ παίζει να στον έχει στημένο πουθενά
κατά τα άλλα απλα στέλνε μυνήματα οτι δεν σε ενοχλεί να μιλάτε και ολα θα πανε οκ.![]()
Ώπα δε πάει έτσι. Ο βαντονος δεν ήταν παντρεμένος με παιδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 13 Ιαν 2023, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν σε δει να φιλάς την γυναίκα σου, μπορεί να της φύγει η όρεξη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
περιοικος ειναι με καποιες τεχνολογικες γνωσεις - αντι να προσπαθςι να φτιαξει καμια ξυηλη με ανθεκτικοτερο ατσαλι - θελει να εχει κ λογο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ε ναι - το μονο σιγουρο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι γελάτε; Μπορεί να νομίζει ότι δεν τον ικανοποιεί πια η γυναίκα ή να την βαρέθηκε και γι αυτό να ελπίζει.
Occasio facit furem
Για να το σιγουρεψει ας της στειλει βιντεο που κανει σεξ με τη γυναικα του
αγαπητός ο Ερμής βλέπω, ολοι θελουμε να βοηθήσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Ιαν 2023, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις