!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Ποιος αναλαμβάνει βασιλιάς τώρα ;
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ όλοι οι υπερασπιστές των θεσμών, ψηφίζουν αντιθεσμικά κόμματα ή παίζουν στη φάση "δεν ξέρω, δεν απαντώ".Beria έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:50Τι πατάτα ήταν η συνεργασία Τζήμερου - Βαλλιανάτου;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:48 Η συγκεκριμένη πατάτα του Μητσοτάκη, με μία μόνον κλωτσιά στην καρδάρα μπορεί να συγκριθεί.
Με την αντίστοιχη του Τζήμερου, όταν συνεργάστηκε προεκλογικά με τον Βαλλιανάτο.
Σαφώς και τα μεγέθη είναι διαφορετικά αλλά ακριβώς γι' αυτόν το λόγο, ένα τέτοιο επικοινωνιακό βατερλώ από το κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και όχι απλώς την είσοδο στη βουλή, μοιάζει πλέον τόσο γραφικό, που μόνον ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.
Καμία πατάτα· ιδεολογική συνέπεια ήταν. Ιδιοι ήταν ιδεολογικά τότε.
Μετά ο Θάνος μας ανακάλυψε τον συντηρητισμό![]()
Αλλά η κριτική, κριτική από τους ιδεολογικά ασταθείς.
Είναι κι αυτό μια παρηγοριά, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Λεμπρόν!
Ο καθ' ύλην αρμόδιος των αντιμοναρχικών. Ο βασιλιάς Καρνάβαλος.
Φέτος ξεκίνησε πιο νωρίς η βασιλεία του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τρεχατε τωρα γιδια να υποδεχτειτε βασιλιαδες και ηγετες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βασικα τρεχουν να φτιαξουν το Τατοι (40 χρονια δεν εκαναν επισκευες και τρεχουν τωρα πανικοβλητοι να το φτιαξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον κωλο τους να εχει παρει φωτια) γιατι θα ερθουν οι ξενοι επισκεπτες και θα δουν τα πρωην Ανακτορα σε κατασταση χειροτερη και απο την καλυβα του Καραγκιοζη.
Οι δε Αγγλοι επισημοι θα πουν στον Κουλη "Θες και Ελγινεια? Εδω 40 χρονια δεν μπορεις να επισκευασεις ενα μνημειο. Παρε τα @@ μας τωρα".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
θα ερθουνε να δουνε γυφταριο ...George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:03Βασικα τρεχουν να φτιαξουν το Τατοι (40 χρονια δεν εκαναν επισκευες και τρεχουν τωρα πανικοβλητοι να το φτιαξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον κωλο τους να εχει παρει φωτια) γιατι θα ερθουν οι ξενοι επισκεπτες και θα δουν τα πρωην Ανακτορα σε κατασταση χειροτερη και απο την καλυβα του Καραγκιοζη.
Οι δε Αγγλοι επισημοι θα πουν στον Κουλη "Θες και Ελγινεια? Εδω 40 χρονια δεν μπορεις να επισκευασεις ενα μνημειο. Παρε τα @@ μας τωρα".
- taxalata xalasa
Για να μην ξεχνιομαστε, ας βαλουμε το παντα επικαιρο που απο τωρα εχει και νεους οπαδους...
Μιζοτακη ΓΑΜΙΕΣΑΙ!...
Μιζοτακη ΓΑΜΙΕΣΑΙ!...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Καλά, η πλάκα δεν είναι αυτό. Κάπου διάβασα ότι θα έρθουν γύρω στα 200 δημοσιογραφικά επιτελεία. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή το νούμερο αλλά και λιγότερα να έρθουν, θα ήθελα να βλέπω τις φάτσες των ...θεσμικών, μετά τη σεμνή τελετή.George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:03Βασικα τρεχουν να φτιαξουν το Τατοι (40 χρονια δεν εκαναν επισκευες και τρεχουν τωρα πανικοβλητοι να το φτιαξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον κωλο τους να εχει παρει φωτια) γιατι θα ερθουν οι ξενοι επισκεπτες και θα δουν τα πρωην Ανακτορα σε κατασταση χειροτερη και απο την καλυβα του Καραγκιοζη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικά ναι,σαν ολυμπιονίκης το δικαιούται
Όπως ο Αλέξανδρος Νικολαίδης που πέθανε πρόσφατα,ετάφη με τιμές,νομίζω αρχηγού κράτους,λέει το πρωτόκολλο
Με χαλάει πολύ που του φέρθηκαν έτσι,πέταξτε τον σε ένα λάκκο και ρίξτε και σκατά από πάνω άμα είναι...
Παπάρες Κουλικοί δεξιοί....
μονο Βασιλιαδες θα ερθουνε 5 ... απο ηγετες και βασιλικους εκπροσωπους ενας θεος ξερει ... που να τους βαλεις στο γαρμπιλιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:07Καλά, η πλάκα δεν είναι αυτό. Κάπου διάβασα ότι θα έρθουν γύρω στα 200 δημοσιογραφικά επιτελεία. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή το νούμερο αλλά και λιγότερα να έρθουν, θα ήθελα να βλέπω τις φάτσες των ...θεσμικών, μετά τη σεμνή τελετή.George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:03Βασικα τρεχουν να φτιαξουν το Τατοι (40 χρονια δεν εκαναν επισκευες και τρεχουν τωρα πανικοβλητοι να το φτιαξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον κωλο τους να εχει παρει φωτια) γιατι θα ερθουν οι ξενοι επισκεπτες και θα δουν τα πρωην Ανακτορα σε κατασταση χειροτερη και απο την καλυβα του Καραγκιοζη.
Ουσιαστικα η 4ωρη προσκυνηση θα αφορα τους ξενους επισημους που λογικα θα εχουν την προτεραιοτητα, δεν θα προκανει ο λαος.
.
.
- taxalata xalasa
Για να μην ξεχνιόμαστε...nostromos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:10μονο Βασιλιαδες θα ερθουνε 5 ... απο ηγετες και βασιλικους εκπροσωπους ενας θεος ξερει ... που να τους βαλεις στο γαρμπιλιΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:07Καλά, η πλάκα δεν είναι αυτό. Κάπου διάβασα ότι θα έρθουν γύρω στα 200 δημοσιογραφικά επιτελεία. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή το νούμερο αλλά και λιγότερα να έρθουν, θα ήθελα να βλέπω τις φάτσες των ...θεσμικών, μετά τη σεμνή τελετή.George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:03
Βασικα τρεχουν να φτιαξουν το Τατοι (40 χρονια δεν εκαναν επισκευες και τρεχουν τωρα πανικοβλητοι να το φτιαξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον κωλο τους να εχει παρει φωτια) γιατι θα ερθουν οι ξενοι επισκεπτες και θα δουν τα πρωην Ανακτορα σε κατασταση χειροτερη και απο την καλυβα του Καραγκιοζη.
Οι δε Αγγλοι επισημοι θα πουν στον Κουλη "Θες και Ελγινεια? Εδω 40 χρονια δεν μπορεις να επισκευασεις ενα μνημειο. Παρε τα @@ μας τωρα".![]()
Εγώ που είμαι ευγενής και βαστα η σκουφια μου απο αιωνων αρχαιοτερο οικο απο του Cocou και ξέρω από τέτοια, το είχα θέσει και σε ξεχωριστό νήμα για το τι πρέπει να γίνει για να μην ξεφτιλιστούμε πάλι σαν χώρα...
viewtopic.php?f=29&t=45249
Μιλημενοι, ξηγημένοι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οπως και να χει το Τατοι-παραγκα Καραγκιοζη θα κανει το γυρω του κοσμου μαζι με τα καραγκιοζιλικια της "ιδιωτικης κηδειας-που-δεν-ειναι-τοσο-ιδιωτικη-αλλα-μη-μας-πουνε-και-βασιλοφρονες".ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:07Καλά, η πλάκα δεν είναι αυτό. Κάπου διάβασα ότι θα έρθουν γύρω στα 200 δημοσιογραφικά επιτελεία. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή το νούμερο αλλά και λιγότερα να έρθουν, θα ήθελα να βλέπω τις φάτσες των ...θεσμικών, μετά τη σεμνή τελετή.George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 19:03Βασικα τρεχουν να φτιαξουν το Τατοι (40 χρονια δεν εκαναν επισκευες και τρεχουν τωρα πανικοβλητοι να το φτιαξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο με τον κωλο τους να εχει παρει φωτια) γιατι θα ερθουν οι ξενοι επισκεπτες και θα δουν τα πρωην Ανακτορα σε κατασταση χειροτερη και απο την καλυβα του Καραγκιοζη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση