!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στα Σφακιά που είμαι οι περισσότεροι τα έβαψαν μαύρα που πέθανε ο κοκος και θα το κρατάνε στον Κυριάκο που δεν του έκανε τιμές και δόξες.
Το αγαπημένο μέρος του Κυριάκου στην Κρήτη θεωρεί ότι τον πρόδωσε αλλά ο Κυριάκος έκανε αυτό που θα έκανε κάθε δημοκράτης πρωθυπουργός χίλια μπράβο.
Το αγαπημένο μέρος του Κυριάκου στην Κρήτη θεωρεί ότι τον πρόδωσε αλλά ο Κυριάκος έκανε αυτό που θα έκανε κάθε δημοκράτης πρωθυπουργός χίλια μπράβο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Μα η Κρήτη ήταν πράσινη και έγινε πρασινοπορτοκαλιά, ούτως ή άλλως γλυκειά μου. Παραπάνω δεν έχει.Niki έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:41 Στα Σφακιά που είμαι οι περισσότεροι τα έβαψαν μαύρα που πέθανε ο κοκος και θα το κρατάνε στον Κυριάκο που δεν του έκανε τιμές και δόξες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
https://www.defence-point.gr/news/apoch ... ionas-quotΑποχαιρετισμός σε έναν “τέως” με φαιδρότητες “νυν και αεί και εις τους αιώνας…” ΑΜΗΝ
...............
Και πάλι όμως δεν ξεμπερδέψαμε! Υπάρχει κι άλλο θέμα! Ο αποθανών “απλός πολίτης” λοιπόν, το 1958 αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Ένα οχτάμηνο φοίτησε στη Σχολή Ικάρων και τη Σχολή Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να του απονεμηθεί ο τίτλος του αξιωματικού (ανθυπολοχαγός, σημαιοφόρος και ανθυποσμηναγός). Πολλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία και την εκπαίδευση των ΟΥΚ (σημερινή ΔΥΚ, τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών). Και τη “διαβολοβδομάδα”. Κάποια προνόμια προφανώς τα απολάμβανε. “Το είχε” με τα δύσκολα στην εκπαίδευση – προπόνηση. Κι όλα χαριστικά να στα απονείμουν εδώ, Ολυμπιονίκης δεν γίνεσαι.
......................
Εν κατακλείδι, επειδή είναι ανώτατος, πρέπει να υπάρχει μπάντα από κάποιον κλάδο, αλλά και τιμητικό άγημα με όπλα που έχουν αβολίδωτα, ώστε όταν τον κατεβάζουν στην του τελευταία κατοικία, ρίχνουν τιμητικά τρεις πυροβολισμούς στον αέρα! Ούτε αυτό θα τηρηθεί στην περίπτωσή του; Για να μην ξεχάσουμε πριν κλείσουμε: Σημαία στο φέρετρό του θα υπάρχει; Κι αυτό προβλέπεται! Πόσο αυθαίρετο θα είναι εάν όλα αυτά δεν γίνουν; Η Πολιτεία αποφάσισε ό,τι αποφάσισε. Τα στρατιωτικά Επιτελεία τι θα πράξουν;
Ο μπαρμπα Γιάννης ο Βούλτεψης ήταν δηλωμένος αναρχοβασιλικόςvantono έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:41Εγώ εμπειρικά irl, θα έλεγα 0%. Ουτε 85χρονους βασιλικούς δεν εχω πετύχει, ουτε καν αυτη την περιοδο, που υποτιθεται οτι θα έβγαιναν απο τα καβούκια τους.nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2023, 17:37 στον πραγματικό κόσμο πόσο πιθανό είναι να πέσεις σε βασιλικό άραγε?βάζω και αυτούς που είναι σε γλάστρα για να μην μπλέξουμε με τους δεκαδικούς,1%,2%,πόσο?
Στην παραπχορουμάρα βεβαια συναντάς ακομα και κομμουνοβασιλικούς αλλα οκ, η πχορουμαρα ειναι καλτίλα.
Θα μου πεις αυτός ήταν Κεφαλλονίτης, συγχωρείται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ο Άνθρωπος που κυνήγησε την Ελλάδα στα δικαστήρια για να πάρει χρήματα που όπως έλεγε θα τα χάριζε σε φιλανθρωπίες αλλά μετά όταν τα πήρε το ξέχασε.
Θέλουν να του κάνουν και τιμές.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Ετσι Νικαρα, γλεντα τους!Niki έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:41 Στα Σφακιά που είμαι οι περισσότεροι τα έβαψαν μαύρα που πέθανε ο κοκος και θα το κρατάνε στον Κυριάκο που δεν του έκανε τιμές και δόξες.
Η συγκεκριμένη πατάτα του Μητσοτάκη, με μία μόνον κλωτσιά στην καρδάρα μπορεί να συγκριθεί.
Με την αντίστοιχη του Τζήμερου, όταν συνεργάστηκε προεκλογικά με τον Βαλλιανάτο.
Σαφώς και τα μεγέθη είναι διαφορετικά αλλά ακριβώς γι' αυτόν το λόγο, ένα τέτοιο επικοινωνιακό βατερλώ από το κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και όχι απλώς την είσοδο στη βουλή, μοιάζει πλέον τόσο γραφικό, που μόνον ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.
Με την αντίστοιχη του Τζήμερου, όταν συνεργάστηκε προεκλογικά με τον Βαλλιανάτο.
Σαφώς και τα μεγέθη είναι διαφορετικά αλλά ακριβώς γι' αυτόν το λόγο, ένα τέτοιο επικοινωνιακό βατερλώ από το κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και όχι απλώς την είσοδο στη βουλή, μοιάζει πλέον τόσο γραφικό, που μόνον ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι πατάτα ήταν η συνεργασία Τζήμερου - Βαλλιανάτου;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:48 Η συγκεκριμένη πατάτα του Μητσοτάκη, με μία μόνον κλωτσιά στην καρδάρα μπορεί να συγκριθεί.
Καμία πατάτα· ιδεολογική συνέπεια ήταν. Ιδιοι ήταν ιδεολογικά τότε.
Μετά ο Θάνος μας ανακάλυψε τον συντηρητισμό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Την περιουσία του διεκδικούσε που την κράτησε το κράτος με το έτσι θέλω.Niki έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:48 ο Άνθρωπος που κυνήγησε την Ελλάδα στα δικαστήρια για να πάρει χρήματα που όπως έλεγε θα τα χάριζε σε φιλανθρωπίες αλλά μετά όταν τα πήρε το ξέχασε.
μην γραφεις βλακειες ρε φιλε ... το ΕΔ τον δικαιωσεNiki έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:48 ο Άνθρωπος που κυνήγησε την Ελλάδα στα δικαστήρια για να πάρει χρήματα που όπως έλεγε θα τα χάριζε σε φιλανθρωπίες αλλά μετά όταν τα πήρε το ξέχασε.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια χαρά σε βλέπω να του το συγχώρεσες του κ.Τζήμερου ομως, και να κατευθύνεσαι προς εκεί. Του κ.Μητσοτάκη γιατί όχι?ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:48 Η συγκεκριμένη πατάτα του Μητσοτάκη, με μία μόνον κλωτσιά στην καρδάρα μπορεί να συγκριθεί.
Αλλά να μου πεις τωρα, και ο Βαλλιανάτος φιλοβασιλικός κατήντησε. Δεν έπιανε πολλά τουιτερολάικς με τις μαλακίες του περί σεξεργασίας φαινεται, και ειπε να το γυρίσει στα περί σεξαιμομιξίας.
Σεξεργατριοβασιλικός. Χμ! Καινούριο μετά το κομμουνοβασιλικός. Όλο και νέοι όροι γεννιούνται όσο περνουν οι μέρες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και ο Βαλλιανάτος σε παρόμοια πορεία ανακάλυψης, βρίσκεται.Beria έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:50Τι πατάτα ήταν η συνεργασία Τζήμερου - Βαλλιανάτου;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 18:48 Η συγκεκριμένη πατάτα του Μητσοτάκη, με μία μόνον κλωτσιά στην καρδάρα μπορεί να συγκριθεί.
Καμία πατάτα· ιδεολογική συνέπεια ήταν. Ιδιοι ήταν ιδεολογικά τότε.
Μετά ο Θάνος μας ανακάλυψε τον συντηρητισμό![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση