Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:24
50 χρονια - και αυτό αν ολα εγιναν σωστα κατα την κατασκευη.
Διαβασε λιγο για το φραγμα Χουβερ στις ΗΠΑ.
Γεφυρες - φράγματα κλπ κατασκευάζονται με άλλες προδιαγραφές και η διαρκεια ζωής είναι διαφορετική.
Αναφέρονται στον Ευρωκώδικα (ο οποίος ειναι αναλυτικος για ολα τα υλικά κατασκευων ) - για τον οποίο θα μας ενημερώσει ο ΠιΜι* .
*Υπεροχος είχε γράψει για ''μερικές εκατοντάδες χρόνια '' η αντοχή στο χρόνο για το σκυρόδεμα των οικιών
Γιατι να μην αντεχουν;
Δεν βλεπω τον λογο.
Αν το σπιτι ειναι σοβατισμενο και δεν περναει υγρασια μια χαρα θ αντεξει.
Το ξυλο που θελει καθε τρεις και λιγο συντηρηση ειναι καλυτερο;
Μαζέψτε την μπάλλα απο την κερκιδα και ενημερώστε μας ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ - τον ΠιΜΙ θα τον περιμενουμε να επιστρέψει απο το ψάρεμα σε τσιμεντογκόλιθους που κατέφυγε για να μην απαντήσει .
Naranjita έγραψε: 13 Οκτ 2018, 09:29
με αυτά που λέτε, τελικά μόνο το πλαστικό θα ζήσει πιο πολύ και από την ακρόπολη.
πάρε παιδι μου πλαστικές καρέκλες του γυφτου και τραπέζι, με ένα πενηντάρι να καθαρίσεις.
α και παλέτες. αθάνατες και τις έχεις σχεδόν τσάμπα στο μαγαζί.
Eνα τετοιο εφτιαξα για μενα κι εχω επανω την 55".
Μονο που εβαλα ροδακια.
Κανα 2 φιλοι μου ζητησαν να τους φτιαξω και γι αυτους αλλα επειδη βαριεμαι,κυριως το τριψιμο,βρισκω διαφορες δικαιολογιες για να τους αποφυγω.
Δεν ειναι κατι δυσκολο.
Ιδιως αυτο στην φωτο που ειναι κολλημενες η μια διπλα στην αλλη και δεν χρειαζεται να κοψεις τιποτα.
Εγω επειδη δεν ηθελα τοσο φαρδυ,αυτο στην φωτο ειναι 2,4μ,αναγκαστηκα να τις κοψω για να βγω στο 1,80 που ηθελα και να φερω τον μεσαιο τάκο στην μεση για να ειναι ισομοιρασμενα τα 2 κενα.
Ευκολακι αλλα βαρετο.