!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Εγώ ακόμη πηγαίνω και ψαρεύω πάνω σε τσιμεντένιους ογκόλιθους του λιμανιού της Καλαμάτας που φτιάχτηκαν πριν το 1900. 
Περίμενε θα μας ενημερώσει υπεύθυνα και με βάση τα επίσημα επιστημονικά ισχύοντα ο ΠιΜι.Cecily Anne έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:44Πάντως, φέτος (ξανά σε νησί) όροφος χτισμένος το 70φεύγα είχε σκάσει από παντού. Το ισόγειο που είναι πέτρα δεν έχει καταλάβει χριστό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Έχουν οι ογκόλιθοι μέσα σιδεριές να οξειδώνονται και να σκάνε;Μηχανικός έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:45 Εγώ ακόμη πηγαίνω και ψαρεύω πάνω σε τσιμεντένιους ογκόλιθους του λιμανιού της Καλαμάτας που φτιάχτηκαν πριν το 1900.![]()
Εγώ για το ξύλο ήθελα να μάθω, αλλά με γράψατε στην παπαρίζου σας (κλεμμένο από άλμπρεχτ).Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:46
Περίμενε θα μας ενημερώσει υπεύθυνα και με βάση τα επίσημα επιστημονικά ισχύοντα ο ΠιΜι.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το έχουμε πει, το μπετό δεν έχει ημερομηνία λήξεις.
Πρόβλημα με το χρόνο έχει μόνο το οπλισμένο σκυρόδεμα όταν διαβρώνονται οι οπλισμοί, φουσκώνουν και σπάζουν το μπετό.
Το άοπλο σκυρόδεμα δεν χάνει ποτέ την αντοχή του. Όσο περνάνε τα χρόνια η αντοχή του μεγαλώνει, στα 100 χρόνια έχει γίνει διπλάσια από ότι ήταν τον πρώτο χρόνο.
Πρόβλημα με το χρόνο έχει μόνο το οπλισμένο σκυρόδεμα όταν διαβρώνονται οι οπλισμοί, φουσκώνουν και σπάζουν το μπετό.
Το άοπλο σκυρόδεμα δεν χάνει ποτέ την αντοχή του. Όσο περνάνε τα χρόνια η αντοχή του μεγαλώνει, στα 100 χρόνια έχει γίνει διπλάσια από ότι ήταν τον πρώτο χρόνο.
Ασε τις τριπλες και πες μας για τα σπιτια - κτιρια και τι ισχύει .Δεν θα πάθεις τπτΜηχανικός έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:52 Το έχουμε πει, το μπετό δεν έχει ημερομηνία λήξεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Βρε μάναμ το ξύλο σαν ελιά ξέρω'γω και το τσιμέντο σκέτο γιες. Σου λέω το βάζουμε στα ντραμς των πυρηνικών. Για κατασκευές λέω. Τι αιώνες. Με ούπα ξύλινα στέκεται;
Δεν μπορεί να αντέχει παραπάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μία συμβουλή για τα έπιπλα. Αν δεν παίζει οικιακή βοηθός σε μόνιμη βάση, επέλεξε κάτι που καθαρίζει σχετικά εύκολα ή τουλάχιστον δεν φαίνεται η σκόνη τόσο πολύ. Άλλες περιοχές έχουν θέμα με το καυσαέριο περισσότερο και άλλες με σκόνη. Κρίνε και αποφάσισε για το χρώμα ανάλογα.
Επίσης θα απέφευγα ότι έχει πολύ σκάλισμα και θα προτιμούσα απλούστερες επιφάνειες. Μεγάλη διαφορά στον χρόνο που χρειάζεσαι για να το καθαρίσεις και σε κάποιες περιπτώσεις τρως πολύ χρόνο και τελικά δεν φαίνεται καθαρό.
Επίσης θα απέφευγα ότι έχει πολύ σκάλισμα και θα προτιμούσα απλούστερες επιφάνειες. Μεγάλη διαφορά στον χρόνο που χρειάζεσαι για να το καθαρίσεις και σε κάποιες περιπτώσεις τρως πολύ χρόνο και τελικά δεν φαίνεται καθαρό.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ε ψάξτε το στο γκουγκλ, εγώ ό,τι είδα λέει ότι τα κτίρια από μπετόν αντέχουν 50-100 χρόνια, τι να σου πώ
Απ'την άλλη υπάρχουν ακόμα ναοί 1500 χρόνων, αλλά είπαμε, το ξύλο θέλει επιθεώρηση, συντήρηση, βάψιμο. Μια καλή μυρμηγκοφωλιά στο έριξε.
Απ'την άλλη υπάρχουν ακόμα ναοί 1500 χρόνων, αλλά είπαμε, το ξύλο θέλει επιθεώρηση, συντήρηση, βάψιμο. Μια καλή μυρμηγκοφωλιά στο έριξε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Cecily Anne
Ωπ πάνω που θα ρώταγα τι παίζει με τους τερμίτες.Chilloutbuddy έγραψε: 13 Οκτ 2018, 02:13 Ε ψάξτε το στο γκουγκλ, εγώ ό,τι είδα λέει ότι τα κτίρια από μπετόν αντέχουν 50-100 χρόνια, τι να σου πώ![]()
Oι μόνοι Τερμίτες που είναι σιγουρο οτι θα εμφανισθούν σε κάθε ευκαιρία είναι οι πολιτικοι μηχανικοί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αβολο. χοντρα ποδια, και στις ακρες. πιο βολικα ειναι αυτα με ενα χοντρο ποδι στη μεση.
απο αισθητικη δεν κατεχω πολλα, αλλα το τσιμεντοποδαρο με χαλαει, θα προτιμουσα μεταλλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αν πάρεις τέτοιες επιφάνειες καλό είναι να είσαι σε επιφυλακή για τις γυναίκες που τις καθαρίζουν. Μια από τις δικές μας κατάφερε να βγάλει με καθαριστικό το φινίρισμα από τα πλακάκια της κουζίνας και φαίνονται αντί για μονόχρωμα σα μουντζουρωμένα. Εγώ πάντα ξεπλένω τα χημικά. Τι στο καλό έβαλε εκεί πάνω, ακόμα αναρωτιέμαι. Σκέψου το ξύλινο τραπέζι! Άλλη έγδαρε με συρματάκι το εσωτερικό του νεροχύτη
δεν τις προλαβαίνεις. Συστημένες υποτίθεται. Καλά ακόμα και φίλη μου πήγε να πλύνει μια ολοκάθαρη γυαλιστερή κατσαρόλα και την έκανε απέξω με σύρμα
ΓΙΑΤΙ;;;; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!
Ακόμα και από τους καλεσμένους, κάποιοι δεν σέβονται το ξύλο. Γενικά βλέπω τέτοια τραπέζια και τα φοβάμαι... Πλέον αρκετοί έχουν πιο εύκολες επιφάνειες σπίτια τους και δεν λογαριάζουν ή έχουν μόνιμα σεμεδάκια στο καλό τραπέζι! Οπότε το τι βλέπεις στην έκθεση και τι θα έχεις στο σπίτι μπορεί να διαφέρει. Δεν ξέρω κιόλας τα πιο σύγχρονα έπιπλα, μήπως έχουν καλύτερη προστασία από τέτοια ατυχήματα.
Ακόμα και από τους καλεσμένους, κάποιοι δεν σέβονται το ξύλο. Γενικά βλέπω τέτοια τραπέζια και τα φοβάμαι... Πλέον αρκετοί έχουν πιο εύκολες επιφάνειες σπίτια τους και δεν λογαριάζουν ή έχουν μόνιμα σεμεδάκια στο καλό τραπέζι! Οπότε το τι βλέπεις στην έκθεση και τι θα έχεις στο σπίτι μπορεί να διαφέρει. Δεν ξέρω κιόλας τα πιο σύγχρονα έπιπλα, μήπως έχουν καλύτερη προστασία από τέτοια ατυχήματα.
-
stergiosbik
Διαβασε λιγο για το φραγμα Χουβερ στις ΗΠΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 18 Απαντήσεις