Μακριά είμαι.
Το προηγούμενο 3ημερο ήμουν Αθήνα
Μακριά είμαι.
Εννοείται!
Για τη ΣημαίαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:51Για ποιο λόγο;
Επειδή στη συγκεκριμένη φάση στηρίζει αυτό; Εθνοζαίκα κολπάκια είναι αυτά και πας ανήρ ξυλεύεται. Ήδη είναι εμφανές στο νήμα.![]()
Εγώ πάντως συγκυριακά κονέ με εθνοζαίους και τέτοιου είδους αγανακτισμένες συμμαχίες, δεν γουστάρω με τίποτα.
25η έχει ροτέισιον τοπικές
Εγω αν ημουν Αθηνα θα πηγαινα, ετσι για την αλητεια και μονο
ΟΚ.

Ταλαιπωρία θά 'τρωγες με τις γριές φίλε.
Δεν ειναι δεξιός και ο σοσιαλμπαχαλάκης, να πηγαίνανε μαζί. Ο ένας για τον τέως, ο άλλος για να ρίξει πέος.Ναύτης έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:57Ταλαιπωρία θά 'τρωγες με τις γριές φίλε.
Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις γιοι του Κωνσταντίνου, σπέρνουν σε στυλ και αξιοπρέπεια, ειδικώς σε κρίσιμες φάσεις, γενικώς και ειδικώς.vantono έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:48Ωραίος ο Παυλίτο πάντως, εμένα για καποιο λόγο, μου ειναι συμπαθητική φατσούλα.
Αν εβαζε υποψηφιότητα καπου στην πολιτική, είτε ως μέλος καποιου κόμματος είτε με δικό του κόμμα (δημοκρατικών θεσμών εννοείται, καμια σχεση με βασιλικούς, άνηθους, δυόσμους και λοιπά γραφικά) εγώ μπορεί και να τον ψήφιζα.
Για κάποιο λόγο, καταβάθος τον κόβω και για προοδευτικό-κοινωνικά φιλελεύθερο άτομο, όχι για συντηρητικό.
Δεν τον εχω ακουσει πουθενά να μιλάει και να εκφέρει άποψη, βεβαια, οπότε δεν μπορώ να ξερω.
Δεν ταλαιπωρουμαι ποτε, ειμαι ακμαιοτατοςΝαύτης έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:57Ταλαιπωρία θά 'τρωγες με τις γριές φίλε.
Μην το λες αυτό. Σ' έχει σπρώξει ποτέ γριά για να σού πάρει την σειρά; Είναι μοβόρες.Sid Vicious έγραψε: 13 Ιαν 2023, 00:00Δεν ταλαιπωρουμαι ποτε, ειμαι ακμαιοτατος
Α μην το λες, εγώ ας πούμε δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν ήταν τριήμερο, αν και παίζω σ' αυτήν την κατηγορία.
Βγάζει νόημα μόνο αν οι δευτεροι ζαίοι που γράφεις είναι οι γαλαζαίοιΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:59
Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις γιοι του Κωνσταντίνου, σπέρνουν σε στυλ και αξιοπρέπεια, ειδικώς σε κρίσιμες φάσεις, γενικώς και ειδικώς.
Και όποια πόιντς είχε ο Μητσοτάκης, σε σύγκριση με τους ζαίους που δεν παίζουν καν γ' εθνική, με τους ζαίους, έγιναν σκόνη. Τούτοι μόνον κάτι παπάρες σαν τον Χάρυ τον μαλάκα, μπορούν να προσεγγίσουν και να αποθεώσουν.