!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
59% και 50% αντίστοιχα.
Δεν θυμάμαι να ήταν τόσο "φιλοβασιλική" η ΒραδυνήGeorge_V έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:31Φιλοβασιλικη "Βραδυνη".Spoiler
Τα ιδια και χειροτερα γινονταν το 1981 κατα την κηδεια της Φρειδερίκης. Αλλα ισως και να ηταν εν μερει δικαιολογημενα λογω του οτι ειχαν παρελθει μολις 7 χρονια απο την Μεταπολιτευση.
Δυο χαρακτηριστικα πρωτοσέλιδα του τοτε η Αντιβασιλικη "Ελευθεροτυπια" και ηSpoiler
![]()
Τον Ι5 βαρυκοΐα στήριζε..
Αν υπάρχει ένα κοινό με τα τωρινά, είναι η έκκληση του Ι5 βαρυκοΐα να μην κανουν την κηδεία του δολοφονημένου Αθανασιαδη, ανοιχτή...
Διαχρονικά νΔουλικά
Spoiler
Τροφή τους τα φλόκια των πασόκων
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι σου κανει εντυπωση το ποσοστο της Λακωνιας?stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:43 Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
Η Μανη ηταν παραδοσιακα φιλοβασιλικο προπυργιο (πως καθε σπιτι στην Κρητη εχει φωτο του Βενιζέλου? Ε στη Μανη καθε σπιτι εχει φωτο του Βασιλια). Kαι αμα πεις κακη κουβεντα για τον Βασιλια μπορει να σε πυροβολησει και κανεις.
Επισης το ποσοστο οφειλεται και στο γεγονος οτι ο εκάστοτε διάδοχος εφερε (ανεπισημα) σε απομιμηση των ξένων courtesy titles για τους διαδοχους και τον τιτλο του "Δουκα της Σπάρτης". Οποτε το ειχαν μεγάλη τιμη στη Λακωνια να εχουν τον διάδοχο για "Δουκα".
Υ.Γ. Οταν παντρευτηκε ο Παυλος την Μαρι το 1996 στο προσκλητηριο του Γαμου αναγραφοταν το ονομα του γαμπρου ως "Prince Paul Duke of Sparta"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Philip Mortimer
Τα ποσοστά αυτά ίσχυαν προ πεντηκονταετίας. Οι περισσότεροι από τους τότε βασιλόφρονες έχουν αποβιώσει καθώς ήδη τότε ήταν μεγαλύτερης ηλικίας κατά μέσο όρο. Ακόμη και τότε μόνο δύο νομοι ψήφισαν υπέρ βασιλευομένης.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:43 Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
Στο Ρέθυμνο και τα Χανιά ακόμη και το 1974 μόνο το 6-7% ήταν υπέρ βασιλευομένης. Το θέμα το 2023 είναι απλά φαιδρο.
- George_V
Περιμενες κατι παραπανω στο προπυργιο του Βενιζελισμου?Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:49Τα ποσοστά αυτά ίσχυαν προ πεντηκονταετίας. Οι περισσότεροι από τους τότε βασιλόφρονες έχουν αποβιώσει καθώς ήδη τότε ήταν μεγαλύτερης ηλικίας κατά μέσο όρο. Ακόμη και τότε μόνο δύο νομοι ψήφισαν υπέρ βασιλευομένης.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:43 Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
Στο Ρέθυμνο και τα Χανιά ακόμη και το 1974 μόνο το 6-7% ήταν υπέρ βασιλευομένης. Το θέμα το 2023 είναι απλά φαιδρο.
Θα σοκαριζομουν αν επιαναν παραπανω στην Κρητη.
Σιγουρα εχουν χαμηλωσει απο το 1974 αλλα ακομα και σημερα παραμενουν ισχυρα στη Μανη τουλαχιστον που γνωριζω καλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μου κάνει εντύπωση πόσο βλαμμένοι είναι οι συμπολίτες μου ώρες ώρες...
Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και συνθλίβομαι από την περιφερόμενη ηλιθιότητα.
- George_V
Οπως ειπα και παραπανω μπορει πλεον τα ποσοστα να ειναι χαμηλοτερα μιας και εχουν πεθανει οι περισσοτεροι βασιλικοι εδω και 50 χρονια αλλα υπαρχουν πολλοι ακομη στη Μανη που ειναι φιλοβασιλικοι. Το γνωριζω αρκετα καλα αυτο.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:52Μου κάνει εντύπωση πόσο βλαμμένοι είναι οι συμπολίτες μου ώρες ώρες...
Εχω τυχει σε καυγά σε καφενειο γιατι καποιος πεταξε μια κακη κουβεντα για τον Κωνσταντινο.
stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:52Μου κάνει εντύπωση πόσο βλαμμένοι είναι οι συμπολίτες μου ώρες ώρες...
Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος και συνθλίβομαι από την περιφερόμενη ηλιθιότητα.

- Philip Mortimer
Φανταζομαι ο Μητσοτάκης κοιτάζει να είναι προσιτος σε μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες από τους συνταξιούχους των καφενείων της ΜάνηςGeorge_V έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:51Περιμενες κατι παραπανω στο προπυργιο του Βενιζελισμου?Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:49Τα ποσοστά αυτά ίσχυαν προ πεντηκονταετίας. Οι περισσότεροι από τους τότε βασιλόφρονες έχουν αποβιώσει καθώς ήδη τότε ήταν μεγαλύτερης ηλικίας κατά μέσο όρο. Ακόμη και τότε μόνο δύο νομοι ψήφισαν υπέρ βασιλευομένης.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:43 Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
Σιγουρα εχουν χαμηλωσει απο το 1974 αλλα ακομα και σημερα παραμενουν ισχυρα στη Μανη τουλαχιστον που γνωριζω καλα.
Και εγω το ιδιο θεμα ειχα μεχρι που κρεμασα στο δωματιο μου 3 φωτογραφιες. Μια του Παυλοπουλου, μια του Παπουλια και μια της κυριας προεδρου.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:52Μου κάνει εντύπωση πόσο βλαμμένοι είναι οι συμπολίτες μου ώρες ώρες...
Τωρα ξυπναω και τις βλεπω και ειμαι χαρουμενος που επικρατησε η ευφυια.
- George_V
Προφανως. Δεν το ειπα για αυτο.Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:58Φανταζομαι ο Μητσοτάκης κοιτάζει να είναι προσιτος σε μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες από τους συνταξιούχους της ΜάνηςGeorge_V έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:51Περιμενες κατι παραπανω στο προπυργιο του Βενιζελισμου?Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:49
Τα ποσοστά αυτά ίσχυαν προ πεντηκονταετίας. Οι περισσότεροι από τους τότε βασιλόφρονες έχουν αποβιώσει καθώς ήδη τότε ήταν μεγαλύτερης ηλικίας κατά μέσο όρο. Ακόμη και τότε μόνο δύο νομοι ψήφισαν υπέρ βασιλευομένης.
Αυτο αφορα κυριως τους τοπικους βουλευτες. Οι υποψηφιοι Λακωνιας (και λιγοτερο Μεσσηνιας) φροντιζουν παντα να πουλανε λιγο royalism στους ψηφοφορους της περιοχης αν θελουν να εκλεγουν.
Διαβάζοντας το άλλο θέμα για την προσφορά της..... σφας Αλέκας,ένα μόνο λέω:
Ε ρε τι έχει να γίνει έτσι και μας χαιρετήσει σιμά κοντά η... Παπαρηγάρα ηκαλή και θαφτεί...με τιμές αρχηγού κράτους, που θα θαφτεί ως ιστορικό στέλεχος του ιστορικότερου και μακροβιότερου κόμματος της χωρας...
Ποιος είδε τον χουντοβασιλικοακροδεξιό κατιμά, και δεν τον φοβήθηκε...

Μητσοτάκη δε...μαμιέσαι...
Τότε θα μαμηθείς
Ε ρε τι έχει να γίνει έτσι και μας χαιρετήσει σιμά κοντά η... Παπαρηγάρα ηκαλή και θαφτεί...με τιμές αρχηγού κράτους, που θα θαφτεί ως ιστορικό στέλεχος του ιστορικότερου και μακροβιότερου κόμματος της χωρας...
Ποιος είδε τον χουντοβασιλικοακροδεξιό κατιμά, και δεν τον φοβήθηκε...
Μητσοτάκη δε...μαμιέσαι...
Τότε θα μαμηθείς
Εγώ αντιθέτως, έχω πάψει να θλίβομαι. Έχω αρχίσει και το διασκεδάζω.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:52Μου κάνει εντύπωση πόσο βλαμμένοι είναι οι συμπολίτες μου ώρες ώρες...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Αφού είναι τόσο λίγοι οι βασιλόφρονες, γιατί απαγορεύει το λαϊκό προσκύνημα;Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:49Τα ποσοστά αυτά ίσχυαν προ πεντηκονταετίας. Οι περισσότεροι από τους τότε βασιλόφρονες έχουν αποβιώσει καθώς ήδη τότε ήταν μεγαλύτερης ηλικίας κατά μέσο όρο. Ακόμη και τότε μόνο δύο νομοι ψήφισαν υπέρ βασιλευομένης.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:43 Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
Επειδή οι περισσότεροι έχουν γεροντική άνοια και κινδυνεύει η δημόσια υγεία, αν αρχίσουν να σκουντουφλάνε μεταξύ τους.Golden Age έγραψε: 12 Ιαν 2023, 20:06Αφού είναι τόσο λίγοι οι βασιλόφρονες, γιατί απαγορεύει το λαϊκό προσκύνημα;Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:49Τα ποσοστά αυτά ίσχυαν προ πεντηκονταετίας. Οι περισσότεροι από τους τότε βασιλόφρονες έχουν αποβιώσει καθώς ήδη τότε ήταν μεγαλύτερης ηλικίας κατά μέσο όρο. Ακόμη και τότε μόνο δύο νομοι ψήφισαν υπέρ βασιλευομένης.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:43 Το ξέρετε ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας είχαμε στη Λακωνία και τη Ροδόπη;
59% και 50% αντίστοιχα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση