!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Yippie Kay Yay
Λέω:vagabondo έγραψε: 11 Ιαν 2023, 16:26Ποια λέξη είναι που λες πριν το: λαλούμε;Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:49https://voca.ro/12SPZzxMkrE2
![]()
Δεν φταίω εγώ που δεν τα λέτε σωστά εσείς![]()
«Επειδή έχω κυπριακήν προφοράν τζιαι όι ελληνικήν έννεν; Όι εν να λαλούμε aegean και όχι aegean»
Μετάφραση: «επειδή έχω κυπριακή προφορά και όχι ελληνική, έτσι δεν είναι; (Το έννεν είναι το εν είναι; Δηλαδή δεν είναι; ). Όχι θα λέμε aegean και όχι aegean».
Το «εν να» μπαίνει στη θέση του «θα».
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σε πιστεύω!
Εδώ σου λέω με ερωτεύομαι εγώ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Σ’ αγαπώ, θεούληηηης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 11 Ιαν 2023, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε μα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το point! Ό,τι λέω να το ακούνε και να ακολουθούν. Και επίσης όταν κάνω check in και τους μιλάω, με ακούνε και δίπλα. Και επίσης στο gate όταν δεν κάνουν 2 γραμμές (έχουμε 2 readers για σκανάρισμα των barcodes) τους «φωνάζω» να περάσουν και δίπλα, ή να τηρούνε τα γκρουπς και οι συνάδελφοι με κοιτάνε με ύφος «καλά εσύ δεν χρειάζεσαι καν μικρόφωνο, το’ χεις»
όχι παραθέσεις παρακαλώ, πρέπει να σβηστούν προτού μπει ο γκοουμπακ
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Έλα ντάξει! Επειδή είμαι καλό παιδί το έσβησα!
Τι θες να πεις όμως με την δεύτερη πρόταση με τα δυο όχι; Εσύ στην ανακοίνωση το είπες έτσι. Ποιό είναι το σωστό;Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:48Λέω:vagabondo έγραψε: 11 Ιαν 2023, 16:26Ποια λέξη είναι που λες πριν το: λαλούμε;Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:49
https://voca.ro/12SPZzxMkrE2
![]()
Δεν φταίω εγώ που δεν τα λέτε σωστά εσείς![]()
«Επειδή έχω κυπριακήν προφοράν τζιαι όι ελληνικήν έννεν; Όι εν να λαλούμε aegean και όχι aegean»
Μετάφραση: «επειδή έχω κυπριακή προφορά και όχι ελληνική, έτσι δεν είναι; (Το έννεν είναι το εν είναι; Δηλαδή δεν είναι; ). Όχι θα λέμε aegean και όχι aegean».
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οι Έλληνες δεν μπορείτε να προφέρετε το aegean με τον τρόπο που το λέω εγώ επειδή είμαι Κύπρια (άκου την ηχογράφηση να δεις την διαφορά του πώς λέω εγώ το aegean και πώς το λέει ο Μένιος. Δεν το γυρίζει η γλώσσα σας θέλω να πω). Το σωστό είναι το πώς το λέω εγώ, απλά επειδή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρία η aegean, ειδικά οι Έλληνες ε με τον τρόπο που την λέει ο Μένιος την λένε.vagabondo έγραψε: 11 Ιαν 2023, 19:39Τι θες να πεις όμως με την δεύτερη πρόταση με τα δυο όχι; Εσύ στην ανακοίνωση το είπες έτσι. Ποιό είναι το σωστό;Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:48Λέω:
σημερα μαθαμε στο πχοροθμ πως αλλο οι Ελληνες κ αλλο οι ΚυπριοιCasp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 19:51Οι Έλληνες δεν μπορείτε να προφέρετε το aegean με τον τρόπο που το λέω εγώ επειδή είμαι Κύπρια (άκου την ηχογράφηση να δεις την διαφορά του πώς λέω εγώ το aegean και πώς το λέει ο Μένιος. Δεν το γυρίζει η γλώσσα σας θέλω να πω). Το σωστό είναι το πώς το λέω εγώ, απλά επειδή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρία η aegean, ειδικά οι Έλληνες ε με τον τρόπο που την λέει ο Μένιος την λένε.vagabondo έγραψε: 11 Ιαν 2023, 19:39Τι θες να πεις όμως με την δεύτερη πρόταση με τα δυο όχι; Εσύ στην ανακοίνωση το είπες έτσι. Ποιό είναι το σωστό;Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:48
Λέω:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Συμφωνώ. Ειδικά με την προφορά.filitsa έγραψε: 11 Ιαν 2023, 16:29πύτε άμα περνούσα και περαστικός απέξω από το αεροδρόμιο, θα ακολουθούσα σαν ζόμπι ό,τι λέει η ανακοίνωση, με αυτήν την φωνή![]()
πιστεύω θα συμφωνεί και ο Ερμής, αν βρει λίγο χρόνο από το να πακετάρει και να ξεπακετάρει 100 φορές τα πράγματα από το πορτ μπαγκαζ στο κοινό πάρκινγκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τώρα κατάλαβα.Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 19:51Οι Έλληνες δεν μπορείτε να προφέρετε το aegean με τον τρόπο που το λέω εγώ επειδή είμαι Κύπρια (άκου την ηχογράφηση να δεις την διαφορά του πώς λέω εγώ το aegean και πώς το λέει ο Μένιος. Δεν το γυρίζει η γλώσσα σας θέλω να πω). Το σωστό είναι το πώς το λέω εγώ, απλά επειδή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρία η aegean, ειδικά οι Έλληνες ε με τον τρόπο που την λέει ο Μένιος την λένε.vagabondo έγραψε: 11 Ιαν 2023, 19:39Τι θες να πεις όμως με την δεύτερη πρόταση με τα δυο όχι; Εσύ στην ανακοίνωση το είπες έτσι. Ποιό είναι το σωστό;Casp έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:48
Λέω:
Και ψιτ, που 'σε, μια χαρά γυρίζει η γλώσσα μου...
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις