panos291 έγραψε: 10 Ιαν 2023, 09:47
Ξαναβλεποντας το βιντεο, το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν περίμενα ποτε μου πως θα εβλεπα κατι που θα εκανε την νυχτεριδοσουπα να μοιαζει με πιατο με αστερια μισελεν.
Κλείνει το noma εν το μεταξύ αλλά κατά τα άλλα τα αστέρια μισελεν της Κίνας μας μάραναν.
Και το ξανασκέφτομαι και έχω την υποψία πως θα αφανίσουν ολόκληρο τον πλανήτη και οποιοδήποτε έμβιο ον πάνω του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μετά τη διενέργεια ελέγχων στην αγορά και των χημικών αναλύσεων που διεξήγαγε η Β’ Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις στη διακίνηση προϊόντων τα οποία διατίθενται ως εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα,ενώ πρόκειται για νοθευμένα ή μη ασφαλή τεχνητά χρωματισμένα σπορέλαια με άγνωστη προέλευση
τώρα ξέρουμε
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
panos291 έγραψε: 10 Ιαν 2023, 09:47
Ξαναβλεποντας το βιντεο, το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν περίμενα ποτε μου πως θα εβλεπα κατι που θα εκανε την νυχτεριδοσουπα να μοιαζει με πιατο με αστερια μισελεν.
Κλείνει το noma εν το μεταξύ αλλά κατά τα άλλα τα αστέρια μισελεν της Κίνας μας μάραναν.
Και το ξανασκέφτομαι και έχω την υποψία πως θα αφανίσουν ολόκληρο τον πλανήτη και οποιοδήποτε έμβιο ον πάνω του.
και οι κινέζοι έχουν αστέρια michelin , απλώς είναι από το τμήμα που φιάχνει τα λάστιχα αυτοκινήτων
Libre arbitre έγραψε: 10 Ιαν 2023, 10:02
Καλά κάνω εγώ και τρώω κυρίως ελιές.
Οι ελιές δεν συντηρούνται σε ελαιόλαδο πάντως. Δεν κάνει σύμφωνα με την γιαγιά μου.
Μια χαρά συντηρούνται αλλά το ελαιόλαδο πήζει στο ψυγείο. Ενώ τα σπορελαια όχι.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιαν 2023, 10:08
την άλλη βδομάδα θα δούμε κινέζουν να χρησιμοποιούν στο φαί λάδι μηχανής . Χρησιμοποιημένο όμως, ανακυκλωμένο γιατί έχουν οικολογική συνείδηση
Κι εμείς τι φταίμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.