!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσεις γιορτάσατε χτές τη "No Trousers Day" ?
Re: Εσεις γιορτάσατε χτές τη "No Trousers Day" ?
Πουστεψε όλος ο κόσμος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Dwarven Blacksmith
Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα του νήματος δηλαδή;plouf έγραψε: 09 Ιαν 2023, 22:51Ενω ας πουμε ο συντροφος Σι Τζιπινγκ συμμεριζεται τις ανησυχιες μιας drag queen για το αν ειναι αρσενικη θυληκηDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 22:18 "Η πολιτική ορθότητα ακυρώνει τα παντελόνια!"
- Αρίστος, probably
η ουδετερη βεεεβαια.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Oτι οι μαοσταλινικες ρουβιτσες σαν κι εσενα δεν δικαιουνται να κριτικαρουν τον ΑριστοDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 22:55Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα του νήματος δηλαδή;plouf έγραψε: 09 Ιαν 2023, 22:51Ενω ας πουμε ο συντροφος Σι Τζιπινγκ συμμεριζεται τις ανησυχιες μιας drag queen για το αν ειναι αρσενικη θυληκηDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2023, 22:18 "Η πολιτική ορθότητα ακυρώνει τα παντελόνια!"
- Αρίστος, probably
η ουδετερη βεεεβαια.![]()
σχετικα με τις αποψεις του περι θηλυκοποιησης του αντρικου πληθυσμου πυτε μου.
no trousers day ειναι
pants ειναι τα σωβρακα - το να κυκλοφορεις χωρις σωβρακο λεγεται going commando στο λονδινο, στο χωριό μου το λενε ανωμαλος πορνογερος αλλα τι ξέρουνε οι χωριατες
pants ειναι τα σωβρακα - το να κυκλοφορεις χωρις σωβρακο λεγεται going commando στο λονδινο, στο χωριό μου το λενε ανωμαλος πορνογερος αλλα τι ξέρουνε οι χωριατες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σωστα λαθος μου. Εγραψα τη λάθος λεξη στον τιτλο.Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:17 no trousers day ειναι
To διορθωσα τωρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:17 no trousers day ειναι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Στο μεταξύ ο Independent έκανε 35 δευτερόλεπτα βίντεο, γυρνώντας όλη μέρα το μετρό και μόλις στο μισό βίντεο εμφανίζονται ημιξεβράκωτοι 5-6 τύποι. Κατά τα άλλα "Londoners strip down", έτσι, κατά την σύγχρονη προσφιλή συνήθεια των δημοσιογράφων να μην έχουν qualifier στο υποκείμενο, ώστε να μην τους πει κανείς "μιλάμε για 5 άτομα μόνο" αλλά ταυτόχρονα να ακούγεται σαν να μιλάμε για ολάκερη την κοινωνία.George_V έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:19Σωστα λαθος μου. Εγραψα τη λάθος λεξη στον τιτλο.Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:17 no trousers day ειναι
To διορθωσα τωρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
plouf έγραψε: 09 Ιαν 2023, 22:41Aκριβως αυτο ηθελα να πω κι εγω και εγω αλλα με προλαβες.![]()
Μακαρι να ζησεις εκατο χρονια και παραπανω απο τα γραφομενα σου μου φαινεσαι συμπαθης καμια σχεση
με τα ιδρυμματικα κομματοσκυλα που εχουμε εδω μεσα.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εκεινα τα παλια στιχακια του Νικολα Ασιμου πριν απο σαραντα χρονια ελεγαν:πως γινεται στον καθε παλαβιαρη κουτοχορτο χιλιαδες να βοσκανε;hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:24Στο μεταξύ ο Independent έκανε 35 δευτερόλεπτα βίντεο, γυρνώντας όλη μέρα το μετρό και μόλις στο μισό βίντεο εμφανίζονται ημιξεβράκωτοι 5-6 τύποι. Κατά τα άλλα "Londoners strip down", έτσι, κατά την σύγχρονη προσφιλή συνήθεια των δημοσιογράφων να μην έχουν qualifier στο υποκείμενο, ώστε να μην τους πει κανείς "μιλάμε για 5 άτομα μόνο" αλλά ταυτόχρονα να ακούγεται σαν να μιλάμε για ολάκερη την κοινωνία.George_V έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:19Σωστα λαθος μου. Εγραψα τη λάθος λεξη στον τιτλο.Yochanan έγραψε: 09 Ιαν 2023, 23:17 no trousers day ειναι
To διορθωσα τωρα.
Ε αυτο ειδικα στην εποχη του διαδικτυυ χτυπαει τιλτ οπως λεμε στην αργκο.
Θα το πιείτε όλο το ποτήρι ζαμπονοτυροπιτομπιφτεκάκηδες

(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Με την ευκαιρία του ποστ σου θα πω πως πραγματικά λυπάμαι τους άντρες αυτούς που γλύφουν μπούτια κοριτσιών τα οποία έφτασαν στο επίμαχο ραντεβού με το... 608.Lord Brum έγραψε: 09 Ιαν 2023, 18:39 α υπέροχα ένα λιγότερο layer ανάμεσα στον κώλο σου και στα βρωμερά καθίσματα του μετρο που ζέχνουν από εμετούς, κλανιές και μπύρα
Εχω δει πάμπολλα κοριτσάκια να φέρνουν σε επαφή το δέρμα τους με αυτά τα καθίσματα.
Καλύτερα να γλυψω το πόδι του ελέφαντα στο Τσερνομπίλ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
παραλίγο χωρίς να το ξέρω κιόλας.γαμημένα λάστιχα
δικέ μου αν έχουν πάρει άλλη λεωφορειακή γραμμή, δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή;Πτολεμαίος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 08:11Με την ευκαιρία του ποστ σου θα πω πως πραγματικά λυπάμαι τους άντρες αυτούς που γλύφουν μπούτια κοριτσιών τα οποία έφτασαν στο επίμαχο ραντεβού με το... 608.Lord Brum έγραψε: 09 Ιαν 2023, 18:39 α υπέροχα ένα λιγότερο layer ανάμεσα στον κώλο σου και στα βρωμερά καθίσματα του μετρο που ζέχνουν από εμετούς, κλανιές και μπύρα
-Feindflug
για κάποιον απροσδιόριστο λόγο.σε φαντάζομαι να τιμάς ακόμα τιράντες. αντί για ζώνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 10 Απαντήσεις