Είμαι ερωτευμένη με την φωνή μου. Βασικά… με την φωνή μου στο μικρόφωνο. Είναι ραδιοφωνική. Σήμερα μια αντιπρόσωπος αερογραμμής (είναι ξινή, αγχώδης και τελειομανής και κάνει σε όλους παρατηρήσεις, για τα πάντα, αλλά εμένα με λατρεύει) γυρνάει και μου λέει εμένα στο gate (το εμένα το διευκρινίζω, επειδή μου έχει ξαναπεί ότι κάνω πολύ ωραίες ανακοινώσεις) «αν θες κάνε από αυτές τις ανακοινώσεις που κάνετε και στην aegean, αν θέλουν να έρθουν να δώσουν τις χειραποσκευές τους προς φόρτωση». Και εγώ είχα γράψει δική μου, μεγάλη αλλά ξεκάθαρη, που όοοοποτε την έκανα στην aegean, έρχονταν όλοι και μας έδιναν. Και την έκανα πάλι και ελληνική και αγγλική και ήρθαν άτομα και μας έδωσαν, αλλά με το που την έκανα ήρθε και μου είπε μπράβο. Όποτε έκανα πάλι ανακοινώσεις ότι ψάχνουμε volunteers, το καλοκαίρι κυρίως, με τις overbook πτήσεις, έρχονταν επιβάτες και μας έλεγαν πως ενδιαφέρονται, και όχι μόνο έρχονταν αλλά βρίσκαμε και παραπάνω από όσους θέλαμε να βρούμε και κάπου λέγαμε στοπ. Όποτε ήμουν εγώ στο gate, με έμαθαν οι συνάδελφοι αλλά και οι supervisors και πάντα με έβαζαν εμένα να τις κάνω, ή με έστελναν επίτηδες στο gate

και μου λέει ο ένας για πλάκα «θα σε ηχογραφήσω και θα την βάζω όταν δεν είσαι εδώ!». Και δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και τους τραβάω. Είναι η φωνή μου ωραία; Είναι η πειθώ; Ο τρόπος που τα λέω; Πάντως σαν χροιά όταν με ακούω, μου αρέσω
Και σήμερα η συγκεκριμένη αντιπρόσωπος ενώ ήμουνα το πρωί στο check in της πτήσης, ρωτούσε τον sup ποιοί θα πάνε στο gate. Εγώ θα πήγαινα check in aegean και αυτή το ήξερε γιατί της το είπα και γυρνάει μετά και μου λέει «το ήξερα αλλά προσπαθούσα να σε κλέψω! Μάταια όμως, δεν πέτυχε, σε ήθελαν στην aegean

» και να το λέει μπροστά και από τις άλλες κοπέλες και να γυρνάνε και να με κοιτάνε με ύφος «πλάκα κάνεις» (επειδή ζήτημα αν συμπαθεί 3 άτομα στην εταιρία)
Δεν φταίω εγώ που δεν έχω πρόβλημα με κανέναν και που συμπαθώ, ή καλύτερα, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ τους άλλους και πηγαίνω με τα νερά τους.