Πως έβγαζε τα έξοδά του ο μικρός Σερίφης;
Ο "μικρός σεριφης", ο Τζιμ Άνταμς δεν είχε μισθό. Αρκεί που ήταν Έλληνας Σεριφης στο Φαρ Ουέστ και αυτό τα εξηγεί όλα.
Ο ένας γονιός του ήταν από Μεσσηνία και ο άλλος από Λακωνία, 100% Πελοποννήσιος.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:59 (Φήμες) λένε ότι είχε μεταναστεύσει από την Καλαμάτα στην Αριζόνα.
Οπως λέμε 《το Λουτράκι είναι στον Νομό Πελοποννήσου 》Μηχανικός έγραψε: 12 Οκτ 2018, 21:06Ο ένας γονιός του ήταν από Μεσσηνία και ο άλλος από Λακωνία, 100% Πελοποννήσιος.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:59 (Φήμες) λένε ότι είχε μεταναστεύσει από την Καλαμάτα στην Αριζόνα.![]()
Άκουγες σήμερα το <Ό,τι να 'ναι>.
Είδα το βίντεο χθες.

Μάρτιος 1973, το πρώτο ντέρμπι αιωνίων που μεταδόθηκε λάιβ από την TV - παρότι οι απευθείας μεταδόσεις είχαν αρχίσει από το 1969, οι σύλλογοι τσινούσαν για να μην χάνουν εισιτήρια και η Εθνοσωτήριος δεν τους πολυζόριζε.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:32 Ειμαι τόσο παλιός, που ήμουν στο Φάληρο την Κυριακή που ο Βασίλης Κωνσταντίνου πήρε στο κυνήγι τον Συνετόπουλο - που ακόμη τρέχει![]()
![]()
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά του μοιάζει.Tarkovsky έγραψε: 13 Οκτ 2018, 03:39 ξεχάστηκε
QUIZ: τις ομάδες της φωτό μπορεί και να τις ανακαλύψει κάποιος, τον μαυρούκο όμως στα αριστερά;

Ένας στο χωριό μου είχε καταφέρει να τρυπήσει ένα δεκάρικο, πέρασε μια κλωστή απ' την τρυπούλα και την έδεσε κι έβαζε όσα παιχνίδια ήθελε κι έπαιζε τζάμπα. Τον ανακάλυψε όμως ο καταστηματάρχης μετά από λίγο καιρό (πρέπει να τον κάρφωσε κάποιος που δεν τον χώνευε).enterprise-psi έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:33 Θυμάμαι τα ηλεκτρονικά με ενα δεκάρικο έπαιζες, και όταν βγήκε το "μοντέρνο" εικοσάρικο που ήταν πιο μικρο από το μεγάλο, ολα άρχισαν να παίρνουν εικοσάρικα.
μετα 50αρικα - 100αρικα ,και μετά κάποιος βολευτής πιάστηκε να τζογαρει, και έγινε η απαγόρευση *.* οτιδήποτε είχε κερματοδέκτη![]()
1974-75, μόλις που τα θυμάμαι αλλά δε θυμάμαι καθόλου τιμή. Το 250 δρχ είναι από πολύ μεταγενέστερη έκδοση κάπου στα 90s, στα 70s δεν πρέπει να ήταν πάνω από 10-15 δρχ. Όταν πήγα στη Γερμανία λίγα χρόνια αργότερα, είδα έναν Γιουγκοσλάβο συμμαθητή να διαβάζει γιουγκοσλάβικο Όμπραξ και μου έκανε εντύπωση, νόμιζα ότι μόνο στην Ελλάδα έβγαιναν.Nostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:14 Ρε λαμογια ποτε παιρνατε Μπλεκ; Δεν θυμαμαι καθολου τιμες περιοδικων.
Πρέπει να ήταν ο πρόδρομος του mgtowισμού ο Τζιμ Άνταμς. Ούτε να τη φτύσει δε γυρνούσε την Ντιάνα, παρόλο που πρέπει να ήταν τρελό γκομενίδιο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:59Ο "μικρός σεριφης", ο Τζιμ Άνταμς δεν είχε μισθό. Αρκεί που ήταν Έλληνας Σεριφης στο Φαρ Ουέστ και αυτό τα εξηγεί όλα.![]()
![]()
(Φήμες) λένε ότι είχε μεταναστεύσει από την Καλαμάτα στην Αριζόνα.![]()
Το ίδιο και ο Γιώργος Θαλάσσης με την Κατερίνα που ηταν η επιτομή της ελληνικής ομορφιας, όλη την ωρα ησχολούντο με το πως θα νικήσουν το τρίτο ράϊχ και ηταν όλα πλατωνικά, δεν υπήρχε ουτε μια ένδειξη οτι μπορεί να έκαναν ανταλλαγή γενετικού υλικού.Νταρνάκας έγραψε: 14 Οκτ 2018, 02:13Πρέπει να ήταν ο πρόδρομος του mgtowισμού ο Τζιμ Άνταμς. Ούτε να τη φτύσει δε γυρνούσε την Ντιάνα, παρόλο που πρέπει να ήταν τρελό γκομενίδιο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:59Ο "μικρός σεριφης", ο Τζιμ Άνταμς δεν είχε μισθό. Αρκεί που ήταν Έλληνας Σεριφης στο Φαρ Ουέστ και αυτό τα εξηγεί όλα.Μηχανικός έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:52
Πως έβγαζε τα έξοδά του ο μικρός Σερίφης;
Είχε μισθό, ήταν δημόσιος υπάλληλος;![]()
![]()
(Φήμες) λένε ότι είχε μεταναστεύσει από την Καλαμάτα στην Αριζόνα.![]()
![]()