xioni έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:49
Μια χαρά ήρεμος είμαι. Άλλη φορά να μη βιάζεσαι να σβήνεις για να βγάζουν όλοι τα συμπεράσματα τους. Το ξέρω ότι δεν με συμπαθείς και ούτε σε συμπαθώ, οπότε κουλ.
Γιατί το λες αυτό;;
Πες μου πού το βασίζεις;;;
Σου έχω ρίξει μπαν ποτέ και δεν το ξέρω;;
Αϊ σιχτιρ βραδιάτικο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:45
Ο οποίος βέβαια δεν είπε τίποτα από όλα αυτά, είπε την απλή πραγματικότητα, ότι σε τέτοια μεγέθη υπάρχει το βασικό μειονέκτημα ότι οι γυναίκες δε δέχονται εύκολα το πρωκτικό σεξ.
Ο οποίος βέβαια δεν είπε τίποτα από όλα αυτά, είπε την απλή πραγματικότητα, ότι σε τέτοια μεγέθη υπάρχει το βασικό μειονέκτημα ότι οι γυναίκες δε δέχονται εύκολα το πρωκτικό σεξ.
Μια χαρά ήρεμος είμαι. Άλλη φορά να μη βιάζεσαι να σβήνεις για να βγάζουν όλοι τα συμπεράσματα τους. Το ξέρω ότι δεν με συμπαθείς και ούτε σε συμπαθώ, οπότε κουλ.
Γιατί το λες αυτό;;
Αϊ σιχτιρ βραδιάτικο.
Είπα εγώ ότι μου έριξες μπαν; Πως λες τέτοια πράγματα;
Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλληλεπίδραση εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια και μάλλον αδιαφορούμε ο ένας για τον άλλο. Αν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα μου σου ζητάω συγγνώμη. Συμπέρασμα προς το αν με συμπαθείς. Εγώ δεν σε συμπαθώ πάντως.
Γιατί το λες αυτό;;
Αϊ σιχτιρ βραδιάτικο.
Είπα εγώ ότι μου έριξες μπαν; Πως λες τέτοια πράγματα;
Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλληλεπίδραση εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια και μάλλον αδιαφορούμε ο ένας για τον άλλο. Αν είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα μου σου ζητάω συγγνώμη. Συμπέρασμα προς το αν με συμπαθείς. Εγώ δεν σε συμπαθώ πάντως.
Και ηρέμησε.
Ρε αϊ παράτα μας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
enaon έγραψε: 09 Ιαν 2023, 00:18
υπαρχει αλήθεια προφυλακτικό ανετο για τις γυναίκες; δεν σας χτυπάει στον καβάλο;
Εμένα χωρίς πλάκα με την περίπτωση XL ό,τι και να βάλει με κόβει. Δεν αντέχονται. Τα καταργήσαμε και ηρέμησα. Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα σε φυσιολογικά μεγέθη με οποιαδήποτε παραλλαγή προφυλακτικού.