ΑΑΑΑΑ... Οκ, χάθηκαGherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:31Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:27Ποιόν παραλληλισμό;Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:22 Ρε παιδιά, δεν θεωρείτε τον παραλληλισμό άκυρο;
Ό,τι κι αν κάνεις, είναι εντελώς διαφορετικά στην τελική.
Μνι με κ*λο.
Είναι δυνατόν να έχουμε το δεύτερο και να το μετατρέπουμε στο πρώτο με λίγο σάλιο, λίγη υπομονή και λίγο λιπαντικό με άρωμα κεράσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουκίτσες
- Cecily Anne
Re: Μπουκίτσες
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε ναι τώρα επειδή έχεις βάλει το λιπαντικό και δεν μυρίζεις το μεθάνιο αλλά το άρωμα κεράσι, αυτό σημαίνει πως δεν είναι αυτό που ήταν;Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:32ΑΑΑΑΑ... Οκ, χάθηκαGherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:31
Μνι με κ*λο.
Είναι δυνατόν να έχουμε το δεύτερο και να το μετατρέπουμε στο πρώτο με λίγο σάλιο, λίγη υπομονή και λίγο λιπαντικό με άρωμα κεράσι;Ναι, δεν έχεις άδικο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αϊ παράτα μας κι εσύ και οι εξυπνάδες σου και τα πασιβ αγκρέαιβ αχόλιά σου.
αμαν ρε γκερ, μην το κοιτάς τόσο πεζά.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:31 Είναι δυνατόν να έχουμε το δεύτερο και να το μετατρέπουμε στο πρώτο
- Cecily Anne
Εφόσον μιλάγαμε για xl προφυλακτικά, όποιος και να έγραφε θα είχε και τη σχετική ανατομία. Δε νομίζω ότι θα έκανε σε κανέναν εντύπωση ένας αριθμός. Δεν ειμαστε σε αποδυτήρια να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε ούτε έχουμε λόγους να προσβληθούμε. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στην προβληματική της κατάστασης και οχι σε κοκόρεμα πετεινών.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Είναι βαρετό ταμπού το μέγεθος. Ούτε περηφάνια είναι ούτε ντροπή. Είναι ανατομικό χαρακτηριστικό. Κανείς δεν είναι άξιος για τα ανατομικά χαρακτηριστικά του ούτε -στην αντίπερα όχθη- πρέπει να ντρέπεται γι' αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ο οποίος βέβαια δεν είπε τίποτα από όλα αυτά, είπε την απλή πραγματικότητα, ότι σε τέτοια μεγέθη υπάρχει το βασικό μειονέκτημα ότι οι γυναίκες δε δέχονται εύκολα το πρωκτικό σεξ.
- hellegennes
Ενώ σε άλλες περιπτώσεις πετάνε την σκούφια τους.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:45 Ο οποίος βέβαια δεν είπε τίποτα από όλα αυτά, είπε την απλή πραγματικότητα, ότι σε τέτοια μεγέθη υπάρχει το βασικό μειονέκτημα ότι οι γυναίκες δε δέχονται εύκολα το πρωκτικό σεξ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Δεν είναι καν ταμπού. Υπάρχουν ΟΛΑ τα γούστα και λύσεις για όλα τα γούστα.hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:44 Είναι βαρετό ταμπού το μέγεθος. Ούτε περηφάνια είναι ούτε ντροπή. Είναι ανατομικό χαρακτηριστικό. Κανείς δεν είναι άξιος για τα ανατομικά χαρακτηριστικά του ούτε -στην αντίπερα όχθη- πρέπει να ντρέπεται γι' αυτά.
- Cecily Anne
Νταξ, έχεις κι εσύ τα δίκια σου.hellegennes έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:45Ενώ σε άλλες περιπτώσεις πετάνε την σκούφια τους.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:45 Ο οποίος βέβαια δεν είπε τίποτα από όλα αυτά, είπε την απλή πραγματικότητα, ότι σε τέτοια μεγέθη υπάρχει το βασικό μειονέκτημα ότι οι γυναίκες δε δέχονται εύκολα το πρωκτικό σεξ.
ναι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πήγαινε να κάνεις μια βόλτα κι όταν ηρεμήσεις τα ξαναλέμε.
Μόνο τότε όμως.
Μια χαρά ήρεμος είμαι. Άλλη φορά να μη βιάζεσαι να σβήνεις για να βγάζουν όλοι τα συμπεράσματα τους. Το ξέρω ότι δεν με συμπαθείς και ούτε σε συμπαθώ, οπότε κουλ.
ειναι θέμα αισθητικό νομίζω, αλλιως να έχεις εναν ματάκια στο παρκο κρυμμένο στους θαμνους και ας το ξέρεις, αλλιως να τον ρωτάς αν θελει και χατρομαντιλα κλπ, ειναι πρόβλημα η επικοινωνία.
μα γιατί, 18 μηκος ειπε, πάχος μπορει να ηταν μικρό. Παλι βγαζουμε αβίαστα συμπεράσματα.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 01:45 Ο οποίος βέβαια δεν είπε τίποτα από όλα αυτά, είπε την απλή πραγματικότητα, ότι σε τέτοια μεγέθη υπάρχει το βασικό μειονέκτημα ότι οι γυναίκες δε δέχονται εύκολα το πρωκτικό σεξ.